Arda Dulgar Pazartesi 12:18 Paylaş Pazartesi 12:18 Merhaba. Ford fusion aracımda yaz sezonunda katlanır masa, sandalye vs derken bagaj yetmiyor. Hele tatil dönemi iyice eziyet oluyor bagaj konusu. Tavanda çıta da yok. Bugün port bagaj için fiyat alayım dedim yaklaşık 15000 tl fiyat verdiler çıta bagaj montaj dahil. Uzun yolculuklar için yeni nesil port bagaj diye reklamı yapılan tavan çantası gözüme çarptı 3000 tl fiyatı var ama çok da güven vermedi. Bauhausda portbagaj çeşitleri gözüme çarptı internet sitesinde sanki bazıları kendinden çıtalı gibi? Kapı contasının altına sabitleniyor gibime geldi. Ne tavsiye ederdi tecrübeli arkadaşlar acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 13:31 Paylaş Pazartesi 13:31 Yapıştırma çıta olmaz. Kapıya geçenler iyidir. Markalı olsun Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Pazartesi 13:54 Yazar Paylaş Pazartesi 13:54 Oluksuz model diyorsunuz sanırım değil mi üstadım? peki ondan 2 tane 1 port bagaj için yeterli midir? Portbagaj ile kaç km hıza kadar güvenle gidilebilir? Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Pazartesi 14:10 Paylaş Pazartesi 14:10 Sadece masa sandalya gibi kaba eşyaları koyacaksanız sadece cita alsanız da olur. 2-3 bin civarına alınabilir sanırım. örnek; https://www.pazarama.com/ford-fusion-2002-2012-arasi-ile-uyumlu-tavan-bari-trophy-bars-ara-atki-siyah-p-3400100216108 1 Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Pazartesi 14:35 Yazar Paylaş Pazartesi 14:35 Erhan Doruk yazdı: Sadece masa sandalya gibi kaba eşyaları koyacaksanız sadece cita alsanız da olur. 2-3 bin civarına alınabilir sanırım. örnek; https://www.pazarama.com/ford-fusion-2002-2012-arasi-ile-uyumlu-tavan-bari-trophy-bars-ara-atki-siyah-p-3400100216108 uzun yolda sıkıntı çıkartır mı üstadım? 120 yi pek geçmem bu hıza dayanır mı sadece çıta üzerine sabitleyeceğim sandalye masa gibi eşyalar? hiç tecrübem olmadı kusuruma bakmayın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 14:50 Paylaş Pazartesi 14:50 Arda Dulgar yazdı: Oluksuz model diyorsunuz sanırım değil mi üstadım? peki ondan 2 tane 1 port bagaj için yeterli midir? Portbagaj ile kaç km hıza kadar güvenle gidilebilir? İyi sıkıysa 130-140 sorun yok ben senelerce kullandım. Sadece port bagaj değil barlara kereste vb de konur. Büyük Bavulu direk barlara da bağlayabilirsiniz. Marka kalite ise sorun olmaz ancak sürekli takılı durmayacak çünkü yakıtı artırır ve ses yapar biraz illa Tabi iki Erhan Doruk yazdı: Sadece masa sandalya gibi kaba eşyaları koyacaksanız sadece cita alsanız da olur. 2-3 bin civarına alınabilir sanırım. örnek; https://www.pazarama.com/ford-fusion-2002-2012-arasi-ile-uyumlu-tavan-bari-trophy-bars-ara-atki-siyah-p-3400100216108 Ara atkı pahalı olan ve olması gereken. Çıta değil atkı bunun adı. Çocuk arabası da güzel oturur bisiklet taşıyıcı dik çalışır vb Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Pazartesi 17:22 Yazar Paylaş Pazartesi 17:22 Mehmet Göktürk yazdı: İyi sıkıysa 130-140 sorun yok ben senelerce kullandım. Sadece port bagaj değil barlara kereste vb de konur. Büyük Bavulu direk barlara da bağlayabilirsiniz. Marka kalite ise sorun olmaz ancak sürekli takılı durmayacak çünkü yakıtı artırır ve ses yapar biraz illa Tabi iki Ara atkı pahalı olan ve olması gereken. Çıta değil atkı bunun adı. Çocuk arabası da güzel oturur bisiklet taşıyıcı dik çalışır vb Hangi marka önerirsiniz acaba? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 17:27 Paylaş Pazartesi 17:27 Arda Dulgar yazdı: Hangi marka önerirsiniz acaba? İlk önerdiğim OEM ler olur ama sizin arabaya artık bulunmaz. Mont blanc olabilir. Ankarada şu arkadaşlar var: https://www.otsoto.com.tr Direk gidin bütçenize göre alın. Kanallı tip olsun mümkünse. çünkü onlara herşey takılıyor (bisiklet taşıyıcı, kayak taşıyıcı vs vs) Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Pazartesi 17:28 Paylaş Pazartesi 17:28 Portbagaj ikinci el alın, 2 3 yaz tatile gidip yer bulamadıkları için satanlar çok, 5 6 bin liraya portbagajlar var, ben zafirada Jetbag marka kullandım yurtdışından gelme, orjinal tavan barı vardı ara atkı koydum 50 kiloya kadar yük koyulabilir ortalama, hız olarak 140 ı geçmeyeceksiniz, rüzgar sesi ve yakıt artışı olumsuz yönleri ancak bagaj yetmiyorsa başka çareniz yok. Port bagajın kendi kilidi var ancak bagaj kayışı kesinlikle alın, strap falan da diyorlar sanayide. yükü koyunca ortadan kayışı sıkın daha güvenli olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 17:29 Paylaş Pazartesi 17:29 Ebrar Tüfek yazdı: Portbagaj ikinci el alın, 2 3 yaz tatile gidip yer bulamadıkları için satanlar çok, 5 6 bin liraya portbagajlar var, ben zafirada Jetbag marka kullandım yurtdışından gelme, orjinal tavan barı vardı ara atkı koydum 50 kiloya kadar yük koyulabilir ortalama, hız olarak 140 ı geçmeyeceksiniz, rüzgar sesi ve yakıt artışı olumsuz yönleri ancak bagaj yetmiyorsa başka çareniz yok. Port bagajın kendi kilidi var ancak bagaj kayışı kesinlikle alın, strap falan da diyorlar sanayide. yükü koyunca ortadan kayışı sıkın daha güvenli olur. portbagaj evet ikinci el olur. Önce ara atkıyı alması lazım. Onu ikinci el almasın. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Pazartesi 21:20 Paylaş Pazartesi 21:20 Bagajı ikinci el alabilirsiniz o hiç sıkıntı değil. Ara atkıyı ben thule almıştım. Ömürlük kullanırsınız. Bagajı da almancı usulü kalın iple bağlardım. Ama şunu da söyleyim ses yapıyor gerçekten 😊 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Salı 07:14 Paylaş Salı 07:14 Rıch marka kullanıyordum. Çok çok da memnundum, muayenede herhangi bir sıkıntı çıkarmadılar. Zaten 4 tane alyanın başındaydı. Söküp takmak da çok kolaydı. Çok ağır olmayan birçok malzeme koyabiliyorsunuz, kilitli olması da güvenlik açısından harikaydı. Ancak 120 km hızdan sonra ses yapmaya başlıyor, ayrıca ayaklarının geldiği yerlerdeki plastikler de çok uzun zaman sonra tavanda iz bırakabiliyor. Pasta cila ve detaylı temizlik gerektiriyor. Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Salı 13:11 Yazar Paylaş Salı 13:11 Bilgiler için çok teşekkür ederim. Yorum yapan herkes eksik olmasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 13:30 Paylaş Salı 13:30 Arda Dulgar yazdı: Bilgiler için çok teşekkür ederim. Yorum yapan herkes eksik olmasın. OTS otoya gittiniz mi? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Salı 14:15 Paylaş Salı 14:15 Mehmet Göktürk yazdı: portbagaj evet ikinci el olur. Önce ara atkıyı alması lazım. Onu ikinci el almasın. ara atkı kesinlikle sıfır olmalı, en ufak bi aksilikte katil olma riski yüksek. Askerden dönüşte portu satmıştım şuan corsa için bitane alsam mı diye düşünüyorum. Kurbanda biyere gidebilirim. Bagaj sadece bebek arabası alıyor. Zamanında 800 e alıp 1.500 e satmıştım. O zaman güzel paraydı tabii.. Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara Salı 17:58 Paylaş Salı 17:58 Mehmet Göktürk yazdı: OTS otoya gittiniz mi? Bende zamanında ordan almıştım. Ama 10 sene oldu. Sanırım kendi üretimleri de vardı marka ürünler de vardı. Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Dün saat 10:40 Yazar Paylaş Dün saat 10:40 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: OTS otoya gittiniz mi? Mesaili işte çalıştığım için ancak hafta sonu gidebilirim ama telefonda biraz yüksek fiyat verdiler üstadım Düzeltme: bu arada bagajmarket diye bir yer ile görüştüm ora 2 kat fiyat verdi. MontBlanc ve Hapro marka ürünler kullandıklarını belirtti. Dün saat 11:18 tarihinde Arda Dulgar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Dulgar Dün saat 10:51 Yazar Paylaş Dün saat 10:51 Erhan Doruk yazdı: Sadece masa sandalya gibi kaba eşyaları koyacaksanız sadece cita alsanız da olur. 2-3 bin civarına alınabilir sanırım. örnek; https://www.pazarama.com/ford-fusion-2002-2012-arasi-ile-uyumlu-tavan-bari-trophy-bars-ara-atki-siyah-p-3400100216108 Üstadım bu trophy bar'ı sadece örnek olsun diye mi yolladınız yoksa iyi bir marka mıdır? sipariş geçeyim diyorum. Ara atkılarda pek marka bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Arda Dulgar yazdı: Üstadım bu trophy bar'ı sadece örnek olsun diye mi yolladınız yoksa iyi bir marka mıdır? sipariş geçeyim diyorum. Ara atkılarda pek marka bilmiyorum. markayı tanımıyorum, rastgele buldum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts