Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Çıtaya delik açmayın pırt bagajcıda yeni u bulun yahut port bagajı delin Yorum bağlantısı
Arda Dulgar 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Çıtaya delik açmayın pırt bagajcıda yeni u bulun yahut port bagajı delin Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapıp port bagajcıya gittim sabah. 10 cm olan bağlantılardan bulamadım ancak 8.5-9 cm arası buldum aldım. Port bagajı delerek takacağım. Böylesi dediğiniz gibi daha sağlıklı olacak. Teşekkürler. Ara atkıyı takmıştım zaten. O konuda içime biraz kurt düştü. Ara atkının sıkıştırma alyanını ne kadar sıkarsam sıkabiliyorum sonu yok. Daha sonra farkettim ki çok sıkarsam tavan biraz göçüyor. Tavan düz olacak şekilde sıkılıkta bıraktım. Elimle sarsıyorum oynama olmuyor. Barla birlikte araba sallanıyor. Yeterli olur sanırım. Vida çok boşta değil ama çok da sıkı değil. Zaten anlamadımda. Çok sıkı olmuyor sıktıkça sıkılıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Arda Dulgar yazdı: Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapıp port bagajcıya gittim sabah. 10 cm olan bağlantılardan bulamadım ancak 8.5-9 cm arası buldum aldım. Port bagajı delerek takacağım. Böylesi dediğiniz gibi daha sağlıklı olacak. Teşekkürler. Ara atkıyı takmıştım zaten. O konuda içime biraz kurt düştü. Ara atkının sıkıştırma alyanını ne kadar sıkarsam sıkabiliyorum sonu yok. Daha sonra farkettim ki çok sıkarsam tavan biraz göçüyor. Tavan düz olacak şekilde sıkılıkta bıraktım. Elimle sarsıyorum oynama olmuyor. Barla birlikte araba sallanıyor. Yeterli olur sanırım. Vida çok boşta değil ama çok da sıkı değil. Zaten anlamadımda. Çok sıkı olmuyor sıktıkça sıkılıyor onun torku var öyle sonuna kadar sıkılmaz. ara atkı tavana değil profile oturuyor olmalı öyledir yani. Biraz inceleyin kastırıyor olabilirsiniz de. her iki tarafı yavaş yavaş karşılıklı biraz biraz sıkın. önce bi taraf sonra diğer taraf değil vs. Yorum bağlantısı
Recommended Posts