Köksal Yılmaz Çarşamba 06:55 Paylaş Çarşamba 06:55 Alpay Sumer yazdı: Durum böyle.. Catlak degil pvc böyle kırılıyor.. Membranmıs adı. Mebran ise fön makinesi ile ısıtıp kaplamayı komple sök, ham mdfyi istediğin renge boya, zımpara makinesine iş yok gibi 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 07:06 Yazar Paylaş Çarşamba 07:06 Köksal Yılmaz yazdı: Mebran ise fön makinesi ile ısıtıp kaplamayı komple sök, ham mdfyi istediğin renge boya, zımpara makinesine iş yok gibi Yapıskan kalırsa boya olmaz diyolaa.. Ondan zımp. yapayım diyordum sence tutarmı ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 08:18 Paylaş Çarşamba 08:18 Alpay Sumer yazdı: Yapıskan kalırsa boya olmaz diyolaa.. Ondan zımp. yapayım diyordum sence tutarmı ? Kapılardan en kötü durumda olanı sök masaya yatır soyunca alt taraf nasıl çıkıyor bakalım, görmeden bişey demek zor. Kalın bir yapışkan katmanı değilse hafif zımpara bile boya için yeterli olur gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 08:41 Yazar Paylaş Çarşamba 08:41 Köksal Yılmaz yazdı: Kapılardan en kötü durumda olanı sök masaya yatır soyunca alt taraf nasıl çıkıyor bakalım, görmeden bişey demek zor. Kalın bir yapışkan katmanı değilse hafif zımpara bile boya için yeterli olur gibi geliyor. Yaw sen bu isi biliyosun yaa 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 10:38 Paylaş Çarşamba 10:38 Alpay Sumer yazdı: Yapıskan kalırsa boya olmaz diyolaa.. Ondan zımp. yapayım diyordum sence tutarmı ? boyasına bağlı, panel kapı boyası zamk gibi yapışıyor mesela her tür yüzeye Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 11:34 Yazar Paylaş Çarşamba 11:34 Çağlar Bayur yazdı: boyasına bağlı, panel kapı boyası zamk gibi yapışıyor mesela her tür yüzeye Boya degil üzerindeki Mebranmış.. Bırakan yerlerde iz bile yok.. Ama cıkmayan kısımlarda durum ne bilmiyorum acikcası.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 11:59 Paylaş Çarşamba 11:59 Alpay Sumer yazdı: Boya degil üzerindeki Mebranmış.. Bırakan yerlerde iz bile yok.. Ama cıkmayan kısımlarda durum ne bilmiyorum acikcası.. Spatula ile kazınmaz mı? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Çarşamba 12:16 Yazar Paylaş Çarşamba 12:16 Köksal Yılmaz yazdı: Spatula ile kazınmaz mı? İste fikir gelsin diyeydi bu baslik.. Ögreniyoruz, akıl verenlerden Allah razı olsun.. Ucu kalkan kısımlara bakınca herhangi bir kalıntı yok ama emmiş olabilir de.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:41 Paylaş Çarşamba 17:41 Alpay Sumer yazdı: Boya degil üzerindeki Mebranmış.. Bırakan yerlerde iz bile yok.. Ama cıkmayan kısımlarda durum ne bilmiyorum acikcası.. ahşaptaki değil, boyanacak olan boyanın malzemesi olarak şeetim. hatta öyle boyalar var ki metalde pas üstüne falan sürülüyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 20:11 Paylaş Çarşamba 20:11 Alpay Sumer yazdı: Yapıskan kalırsa boya olmaz diyolaa.. Ondan zımp. yapayım diyordum sence tutarmı ? Membranda yapışkan kalmaz zaten astar atacağın işin sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 04:13 Yazar Paylaş Dün saat 04:13 Metin Uzunoğlu yazdı: Membranda yapışkan kalmaz zaten astar atacağın işin sıkıntı olmaz. cıkanda degil, gövdede kalması sorun.. astar mı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Alpay Sumer yazdı: cıkanda degil, gövdede kalması sorun.. astar mı Bir kapağın membranı açıldı kapakta kalan tutkal vs yok. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Bir kapağın membranı açıldı kapakta kalan tutkal vs yok. evet görüntüde yapıskan yok.. ama mdf emmistir boya tutmaz deniyor.. o nedenle her kosulda zımp. lazımmış.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts