Abdussamed Acar Çarşamba 13:49 Yazar Paylaş Çarşamba 13:49 Erdoğan Temur yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ön konsolda böyle pütürlü dalgalı durum var mı? Bana sanki silmişlerde ıslak kuru görüntüden böyle dalgalı görünüyor gibi geldi. Hiç dikkatimi çekmedi böyle bir durum, ancak fotoğraftaki gibi ters ışıkta bakmak lazım, müsait olunca ışığa karşı bakıp söyleyeyim Tamer Topaç yazdı: Ben kıpkırmızı alcam Teslimatta dikkatimi çekti kırmızısı cidden fotolardakinden daha göz alıcı ve güzel duruyor, ancak benim için halâ kırmızı fazla iddialı cesaret edemiyorum Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Çarşamba 13:57 Yazar Paylaş Çarşamba 13:57 Selim Bilgin yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Ben bir depoyla bolu tünelden Ankara'ya zor geldim geçen, benim araba bozuk herhalde, servis kaydı açayım. He bir de yeni kasada kalite düşmüş diyorlar doğru mu :P Evet aşırı ses alıyor koltuklar rahatsız ve süspansiyon çok kötü Bide sürekli 100 le gitmeyin dedi servis, arada devirli kullanmak gerekiyormuş, soketler kurum yapabilirmiş. Mertol Kip yazdı: Dandik araba. Bi reno olmasa da işimizi gördü be abi... 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 14:03 Paylaş Çarşamba 14:03 Abdussamed Acar yazdı: Teslimatta dikkatimi çekti kırmızısı cidden fotolardakinden daha göz alıcı ve güzel duruyor, ancak benim için halâ kırmızı fazla iddialı cesaret edemiyorum Kırmızı Tofaş' da olur. Biri görsün kafi 1 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Çarşamba 14:03 Yazar Paylaş Çarşamba 14:03 Mehmet Göktürk yazdı: Güle güle kullanın ön tampon kamera nasıl onu merak ediyorum park ederken nasıl farkediyor. Kameralarla ilgili eski kasa ile kıyas yapmadım ama çözünürlüğü netliği çok iyi kameraların. Düşük ışıktada öyle. İşin açığı park ederken geri kamera dışındaki kameralara bakmaya hala alışamadım abi, müsait olunca bi duvar dibine yanaşıp çekerim ön kameranın görüş açısını. Çağrı Alaf yazdı: Çok güzel bir araba, bu tasarım işini de iyi yaptılar. Amerikadaki araçların genelde yüksekte olmasından mıdır nedir bu kasa hariç diğer Tesla araçlarının normal farları benim her seferinde gözümü alıyor karşıdan gelirken. Çizgisi mi yüksek anlamadım ancak aydınlatma kalitesi süper, gözümü alma şiddetinden tahmin ettiğim kadarıyla parlaklık çok tatmin edicidir. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Farlar matriks ve sürekli uzunda bi müddet yol aldım. Başlarda selektör yiyeceğim ve karşıdakileri rahatsız edeceğim diye çekindim ancak tek bir selektör atan araç olmadı. Bana uzun onlara kısa. Karşıdan gelenin üzerine sürekli gölge atıyor bunu gözle fark edebiliyorsunuz. 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Çarşamba 17:49 Paylaş Çarşamba 17:49 Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın,rodaj da fazla yakıyor diyorlar 🫣 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz Çarşamba 17:51 Paylaş Çarşamba 17:51 Güle güle kullan. Bana göre de alınacak araç. Hatta araba falan değil bu, başka birşey yapmışlar. İnceleyince sürünce böyle düşünüyor insan 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir Çarşamba 19:06 Paylaş Çarşamba 19:06 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. F/p harika bir araç. Renkte çok güzel 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Çarşamba 19:28 Paylaş Çarşamba 19:28 Hayırlı olsun,bu bayağı güzel oldu.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz Çarşamba 19:40 Paylaş Çarşamba 19:40 Abdussamed Acar yazdı: Yalnız şaka maka Passat ufak kalmış yanında, yeni fark ettim. Bu kadar büyük müymüş bu araç? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Çarşamba 19:50 Paylaş Çarşamba 19:50 Geçenlerde deneme fırsatım oldu hakikaten başka birşey, Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Dün saat 13:44 Yazar Paylaş Dün saat 13:44 Saygın Can Oğuz yazdı: Yalnız şaka maka Passat ufak kalmış yanında, yeni fark ettim. Bu kadar büyük müymüş bu araç? Öyleymiş, özellikle dar aralardan geçerken ve manevra yaparken hissettiriyor. özellikle büyük araca alışkın olmayan eşine çocuğuna düşünenler bunu göz ardı etmesin. dönüş çapıda zayıf. Kalabalık ve dar yerlerde manevra ve park konusunda hiç pratik değil. Ancak bunun avantaja döndüğü yer iç hacim, bagaj yayla gibi. Bu arada 800 Km yi geçtim ve bugün Passat ı tekrar kullanınca emin oldum, şehirlerarası kullanımda direksiyon/süspansiyon Passat 'ın daha konfor odaklı ama hissiz. Bunun direksiyon daha net tepki veriyor ve zevkli. Minik direksiyon hareketlerini passattan daha fazla kabine yansıtıyor, sürat aldıkça direksiyon ve süspansiyondaki gerginliği daha iyi hissediyorsunuz. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 16:31 Paylaş Dün saat 16:31 Abdussamed Acar yazdı: Bide sürekli 100 le gitmeyin dedi servis, arada devirli kullanmak gerekiyormuş, soketler kurum yapabilirmiş. Kaçak elektrik kullanırsan çok yakıyor. Dışarda şarj etme evden şarj daha az yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 17:41 Paylaş Dün saat 17:41 Mehmet Göktürk yazdı: Rafineri elektriği mi 🍓🍓 GES 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Dün saat 21:18 Yazar Paylaş Dün saat 21:18 Erdoğan Temur yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ön konsolda böyle pütürlü dalgalı durum var mı? Bana sanki silmişlerde ıslak kuru görüntüden böyle dalgalı görünüyor gibi geldi. Bugün dikkat ettim ve evet bende de var. Rahatsız edecek bir görüntü yok ortada. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Saygın Can Oğuz yazdı: Yalnız şaka maka Passat ufak kalmış yanında, yeni fark ettim. Bu kadar büyük müymüş bu araç? İlk Passat kullandığımda (yıllaaaar önce) bu araba ne kadar büyük, nasıl dönecek buradan demiştim, insan her şeye alışıyor. Abdussamed Acar yazdı: Evet aşırı ses alıyor koltuklar rahatsız ve süspansiyon çok kötü Bide sürekli 100 le gitmeyin dedi servis, arada devirli kullanmak gerekiyormuş, soketler kurum yapabilirmiş. Motor ısınınca arada dip gaz yapıyorum ben mıknatıslar alışsın diye. 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Güzel günlerde kullanılsın Gerçekten çok güzel, dikkat çekici Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Güle güle kullanın bu fiyata alınabilecek en iyi elektrikli araba, hastasıyım. İnşallah bir gün. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Valla çok elektrikli kullanmış değilim ama hasta olunmayacak gibi değil. Ben test edince dedim ki bizimkilere, hani ilanlarda "yer uçağı" yazar ya, işte bu o araba. Uçak kalkışta nasıl hızlanıyorsa bildiğin aynı ivme Tabi bu Dual Motor Normal ivmelenmedeki deneyimim. Sakin ayarda kullanınca SR olana denk gelir dediler, ki o da gayet güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts