Abdussamed Acar Salı 14:04 Yazar Paylaş Salı 14:04 Mehmet Göktürk yazdı: Bunda hassasiyet ayarı vb yok belki de ondan kriz yaşıyoruz, ilerde gelebilir. Bu konudaki şikayette çoğunluk benimle aynı şeyi yaşıyorsa bence de bi ayar çekmeleri şart yoksa bu halde araçta yağmur sensörü işini yapmıyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 15:44 Paylaş Salı 15:44 Cok insan fren sorunu falan yasiyormus, sende var mi bir sey? Elon delisi cuma arabalarini bize kakaladi galiba sgdhshshsh 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Salı 15:46 Paylaş Salı 15:46 Mertol Kip yazdı: Cok insan fren sorunu falan yasiyormus, sende var mi bir sey? Elon delisi cuma arabalarini bize kakaladi galiba sgdhshshsh çok kişi değil beya. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 16:07 Paylaş Salı 16:07 Youtuber lar bidirdaniyor, bende anlamadim. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Salı 16:25 Paylaş Salı 16:25 Abdussamed Acar yazdı: Bu konudaki şikayette çoğunluk benimle aynı şeyi yaşıyorsa bence de bi ayar çekmeleri şart yoksa bu halde araçta yağmur sensörü işini yapmıyor. Hepsi aynı. Ben manuelde kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 16:33 Paylaş Salı 16:33 Selim Bilgin yazdı: Hepsi aynı. Ben manuelde kullanıyorum. silecek kolu var mı bari Yoksa ekranda bir yeri mi tıklıyorsunuz 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Salı 16:46 Paylaş Salı 16:46 Mertol Kip yazdı: Youtuber lar bidirdaniyor, bende anlamadim. Bunlar bir ortadan kalksa hayırlısı ile, bir kısmı bilgisi olmadan fikir sahibi oluyor milleti dolandırıyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 17:37 Paylaş Salı 17:37 Mehmet Ozyurek yazdı: silecek kolu var mı bari Yoksa ekranda bir yeri mi tıklıyorsunuz Uygulamayi satın almak için Apple play store girmek gerekiyormuş. 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Salı 21:47 Yazar Paylaş Salı 21:47 (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Cok insan fren sorunu falan yasiyormus, sende var mi bir sey? Elon delisi cuma arabalarini bize kakaladi galiba sgdhshshsh Fren mi kullanıyoruz ki... 😂 Bende sorun diyebileceğim bir durum yok, Fren ile ilgili en bariz farkedilen detay pedal özellikle başlangıcında oldukça sert, dozlaması da biraz alışıldık araçlar gibi değil. Ancak gaz pedalı ile rejen frenin davranışı çok çok iyi ayarlanmış, hemen alışıyorsun ve alışınca hassas ayarlayarak yolcu konforunu hiç bozmuyorsun, ekstrem durumlar dışında frene kolay kolay gerek kalmıyor. Çat die sert rejene girmiyor, pedaldan (güç) ayağınızı çektiğiniz düzeye göre rejen/frenleme dozajı çok tadında farklılaşıyor. Bi kaç kez limitlerini denemek için sert fren, manevralı fren falan denedim, fren pedalı harika değil ama fena sayılmaz... Sanki ABS bi tık erken açtı gibi hissettirdi ama lastikle de ilgili (Hankook) bir durum olabilir, durma mesafesi tatmin eder ama daha iyisi olsun istiyor insan. 18 jant, 245mm taban ve 1650kg ağırlık ve kaliteli(Michelin/Pirelli) ile Passat fren mesafesinde kesinlikle daha çok güven veriyor. Tesla 'da 19 jant 255mm taban olmasına rağmen 2000kg ı bulan ağırlık ile Hankooklar durma mesafesinde aman aman sonuç vermiyor ancak kötü ve güvensiz dedirtecek durumda da değil. Velhasıl bunlar şimdilik hissettirdikleri; detaylı ve kesin fren yorumu için biraz erken, bir kaç bin daha devirirsem, dökerim karşılaştıklarımı... 😉 Salı 22:11 tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Salı 21:53 Yazar Paylaş Salı 21:53 Mehmet Ozyurek yazdı: silecek kolu var mı bari Yoksa ekranda bir yeri mi tıklıyorsunuz Sinyal dışında vites dahil kol yok, 😂 direksiyondaki tuşa kısa basarak siliyor uzun basınca yıkamalı siliyor. Ayrıca ekranda da el altında kapalı/auto/I/II/III ayarı var ama auto pek bi halta yaramıyor. Mehmet Ozyurek yazdı: silecek kolu var mı bari Yoksa ekranda bir yeri mi tıklıyorsunuz Sinyal dışında vites dahil kol yok, 😂 direksiyondaki tuşa kısa basarak siliyor uzun basınca yıkamalı siliyor. Ayrıca ekranda da el altında kapalı/auto/I/II/III ayarı var ama auto pek bi halta yaramıyor. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Salı 22:04 Yazar Paylaş Salı 22:04 Bu arada ekrandaki vitesi auto shift ayarına almak tam tembel adam işi harika bişey, hele ki manevralarda... Bu rahata alıştıkça manuel vites seçimi gereksiz iş gibi gelmeye başlıyor, 😂 kalkarken, manevralarda çoğu zaman hiç vites seçmiyosunuz kendi ne yöne gideceğinizi bilip fren ve direksiyon hareketinizle hemen gideceğiniz yöne atıyo vitesi. İnşallah bi gün yönünü şaşırmaz da, kalkışta garajın duvarına falan dalmam. 😂 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 06:26 Paylaş Dün saat 06:26 Abdussamed Acar yazdı: Bu arada ekrandaki vitesi auto shift ayarına almak tam tembel adam işi harika bişey, hele ki manevralarda... Bu rahata alıştıkça manuel vites seçimi gereksiz iş gibi gelmeye başlıyor, 😂 kalkarken, manevralarda çoğu zaman hiç vites seçmiyosunuz kendi ne yöne gideceğinizi bilip fren ve direksiyon hareketinizle hemen gideceğiniz yöne atıyo vitesi. İnşallah bi gün yönünü şaşırmaz da, kalkışta garajın duvarına falan dalmam. 😂 Manevra yaparken geriyi kendi mi seçiyor. 😳 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 07:15 Paylaş Dün saat 07:15 O degilde ben bunlarin nasil ithalat izni aldiklarini merak ediyorum. Dun (nerede okudugumu hatirlamiyorum) biri arabayi istanbuldan alip izmir e gidiyor, alet bozuluyor falan, cekiciye yukleyip istanbula yetkili servise tasiniyor araba. E hani 7 cografi bolgede yetkili servis acma zorunlulugu vardi? Demek ki o gerekliligi karsilamiyor bu marka. Tuketici magduriyeti olmasi kacinilmaz. Bugun garantisi var, ikame arac falan veriyorda, e garanti bitince ne olacak? 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Dün saat 08:51 Yazar Paylaş Dün saat 08:51 Mehmet Ozyurek yazdı: Manevra yaparken geriyi kendi mi seçiyor. 😳 Evet aynen öyle; Mertol Kip yazdı: O degilde ben bunlarin nasil ithalat izni aldiklarini merak ediyorum. Dun (nerede okudugumu hatirlamiyorum) biri arabayi istanbuldan alip izmir e gidiyor, alet bozuluyor falan, cekiciye yukleyip istanbula yetkili servise tasiniyor araba. E hani 7 cografi bolgede yetkili servis acma zorunlulugu vardi? Demek ki o gerekliligi karsilamiyor bu marka. Tuketici magduriyeti olmasi kacinilmaz. Bugun garantisi var, ikame arac falan veriyorda, e garanti bitince ne olacak? Uygulama üzerinden bütün yedek parçaları ve servis hizmetini satın alabiliyorsun. Buna mobil servis hizmeti de dahil. Araçla gelip kapında servis verebiliyorlar. Tabi ki olduğu kadar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 10:25 Paylaş Dün saat 10:25 Mertol Kip yazdı: O degilde ben bunlarin nasil ithalat izni aldiklarini merak ediyorum. Dun (nerede okudugumu hatirlamiyorum) biri arabayi istanbuldan alip izmir e gidiyor, alet bozuluyor falan, cekiciye yukleyip istanbula yetkili servise tasiniyor araba. E hani 7 cografi bolgede yetkili servis acma zorunlulugu vardi? Demek ki o gerekliligi karsilamiyor bu marka. Tuketici magduriyeti olmasi kacinilmaz. Bugun garantisi var, ikame arac falan veriyorda, e garanti bitince ne olacak? Yurtdışında da böyle konsept farklı diye izin almış olabilirler. Ancak bazı seviyede mağduriyet olabilir. Şu da var periyodik bakım yok belki o nedenle yırtıyordur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:59 Paylaş Dün saat 11:59 Abdussamed Acar yazdı: Evet aynen öyle; Yapay zeka mükemmel çalışmış.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:26 Paylaş Dün saat 12:26 Mehmet Ozyurek yazdı: Manevra yaparken geriyi kendi mi seçiyor. 😳 vitesi hatalı seçerse kasko elona mı rucü eder? Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 12:35 Paylaş Dün saat 12:35 Genede sikintili. En kiytirik malzemenin ithalatinda bile 7 bolge bilmem kac yetkili servis sarti varken bunlara goz yumulmasi dogru degil. Bundan oyle uzaktan servisle falan yirtamazlar, araba bu sonucta. Tekerlekleri var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 12:35 Paylaş Dün saat 12:35 Çağlar Bayur yazdı: vitesi hatalı seçerse kasko elona mı rucü eder? Hayır tabi ki, sürücü hatası 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 13:54 Paylaş Dün saat 13:54 Mertol Kip yazdı: Genede sikintili. En kiytirik malzemenin ithalatinda bile 7 bolge bilmem kac yetkili servis sarti varken bunlara goz yumulmasi dogru degil. Bundan oyle uzaktan servisle falan yirtamazlar, araba bu sonucta. Tekerlekleri var. Arçelik servisi ile anlaşmıştır. Aslında var servisler. 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts