Abdussamed Acar Perşembe 16:28 Yazar Paylaş Perşembe 16:28 Şarjı %0 a kadar indirip bi kaç km de fazladan sürerek denemiştim. Evde ortalama 8-9 Amper ile yavaş şarj ettim, %0 dan - %100 e kadar 63kW aldığını söylüyor. 3 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Cuma 10:54 Yazar Paylaş Cuma 10:54 H.Cenk Bayrakçı yazdı: 8 saat mi sürdü sarj? Yok abi ne 8 saati, Wallbox almadım henüz, mobil şarj aleti ile düz 220V 13A topraklı prizden ediyorum üstelik arabayla işim yok die amperide düşürdüm 36 saat falan durdu prizde... 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Şarjı %0 a kadar indirip bi kaç km de fazladan sürerek denemiştim. Evde ortalama 8-9 Amper ile yavaş şarj ettim, %0 dan - %100 e kadar 63kW aldığını söylüyor. bu menü ingilizce olursa, şarj oturumu yerinde ne yazıyor acaba? bir de şarj sınırı derken? mesela %90 da dursun diye bir seçenek suınuyor mu? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu menü ingilizce olursa, şarj oturumu yerinde ne yazıyor acaba? bir de şarj sınırı derken? mesela %90 da dursun diye bir seçenek suınuyor mu? Session dur muhtemelen. Sunuyor olması lazim Bizimkilerde %80de durdur diyorsun durduruyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Şarjı %0 a kadar indirip bi kaç km de fazladan sürerek denemiştim. Evde ortalama 8-9 Amper ile yavaş şarj ettim, %0 dan - %100 e kadar 63kW aldığını söylüyor. Kapasite kesin yükselmiş. Bizde 53-54 en çok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts