Mertol Kip Dün saat 08:14 Paylaş Dün saat 08:14 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Broşüre baktım. %20-80 dolumu için 25dk demiş ama bunun için tam kapasite verecek istasyon lazım. Artık heryerde yüksek hızlı şarj var. ChargeIQ diye bi app var, nerede kimin hangi hızda şarj istasyonu var tek tek haritalandırıyor. Tam kapasiteye ihtiyacın yok aslında. %40-45 ten sonra max hızla şarj edemiyorsun. Ben batarya boşken falan 169-170 kw görüyorum, %50 yi geçince 100 70 i geçince 50 kw civarına düşüyor. %85ten sonra hele 25 kw a falan düşüyor. %85 den sonra DC şarj çok gereksiz, her anlamda. Hem maliyeti yüksek hem hızı düştüğü için uzun sürüyor. BMS aküyü korumak için falan şarj hızını kısıyor muhtemelen. Bu arada senin 1100 km mesafene göre yazmıştım. Ist-Bodrum arası İzmit körfezini dolaşınca 800 km falan. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 08:33 Paylaş Dün saat 08:33 Mertol Kip yazdı: Artık heryerde yüksek hızlı şarj var. ChargeIQ diye bi app var, nerede kimin hangi hızda şarj istasyonu var tek tek haritalandırıyor. Tam kapasiteye ihtiyacın yok aslında. %40-45 ten sonra max hızla şarj edemiyorsun. Ben batarya boşken falan 169-170 kw görüyorum, %50 yi geçince 100 70 i geçince 50 kw civarına düşüyor. %85ten sonra hele 25 kw a falan düşüyor. %85 den sonra DC şarj çok gereksiz, her anlamda. Hem maliyeti yüksek hem hızı düştüğü için uzun sürüyor. BMS aküyü korumak için falan şarj hızını kısıyor muhtemelen. Bu arada senin 1100 km mesafene göre yazmıştım. Ist-Bodrum arası İzmit körfezini dolaşınca 800 km falan. indirdim. Sanki EV mi alacam ne samsun trabzon arası DC’ler 30kw ile 120 arası değişken. Müsaitlik durumları hep bilinmiyor yazıyor. Seyrek. Bozuksa ayvayı yeriz bir de ya otel içinde, ya rent a car içinde, veya şehir içinde. Sahil yolundan çıkmam lazım. Bir de yolun karşısında kalanlar var. Şu kredi işlerim bitsin yapıştıracam bi EV 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:50 Paylaş Dün saat 09:50 Mertol Kip yazdı: %40-45 ten sonra max hızla şarj edemiyorsun güzel bir nokta 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:17 Paylaş Dün saat 15:17 Çağlar Bayur yazdı: güzel bir nokta NMC bataryalarda max hız = kapasite x2 gibi dusunebilirsin. (Tabii ki boyle bir formul yok, cok kaba bir tanimlama bu). 80kw i 160 kw ile basmaya basliyor. Kalan kapasitenin iki kati ile devam ediyor. Yani doldukca hizinin dusmesinin nedeni o. Atiyorum 80 kw in %50si dolduysa kalan 40kw i 80 kw basarak dolduruyor. Doldukca max sarj hizi dusuyor. Telefonunda da ayni. Tansu Kalafatoğlu yazdı: . Müsaitlik durumları hep bilinmiyor yazıyor. Anlik bilgi için sarj sirketinin kendi uygulamasina bakmak lazim. Canli data entegresyonunda sorunlari olabilir. Sen alana kadar duzelir onlar merak etme 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:51 Paylaş Dün saat 15:51 Mertol Kip yazdı: Telefonunda da ayni. ben hep gece yatarken 3te şarja takarım sabaha kadar naparsa yapsın Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:56 Paylaş Dün saat 15:56 Çağlar Bayur yazdı: ben hep gece yatarken 3te şarja takarım sabaha kadar naparsa yapsın E bu da öyle, arabanın başinda ne yapıyor diye beklemiyoz bizde. Yani en azindan ben beklemiyorum, arada merak edersem enerji gecmisinden bakiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:35 Paylaş Dün saat 16:35 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şu kredi işlerim bitsin yapıştıracam bi EV şarj olurken araba içine oturup ekranda takip edicen mi doğru söle bak 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarj olurken araba içine oturup ekranda takip edicen mi doğru söle bak Adam Tirabzondlu olm, neden hizli dolmuyon lan diye sıkar tekerine arabanin shsjdjdj 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Mertol Kip yazdı: Artık heryerde yüksek hızlı şarj var. ChargeIQ diye bi app var, nerede kimin hangi hızda şarj istasyonu var tek tek haritalandırıyor. Tam kapasiteye ihtiyacın yok aslında. %40-45 ten sonra max hızla şarj edemiyorsun. Ben batarya boşken falan 169-170 kw görüyorum, %50 yi geçince 100 70 i geçince 50 kw civarına düşüyor. %85ten sonra hele 25 kw a falan düşüyor. %85 den sonra DC şarj çok gereksiz, her anlamda. Hem maliyeti yüksek hem hızı düştüğü için uzun sürüyor. BMS aküyü korumak için falan şarj hızını kısıyor muhtemelen. Bu arada senin 1100 km mesafene göre yazmıştım. Ist-Bodrum arası İzmit körfezini dolaşınca 800 km falan. Şarj@TR diye bi uygulama var sanırım resmi EPDK kontrolünde bir uygulama. Bunda da bütün istasyonlar/hızları/markaları/fiyatları mevcut... İstediğine göre filtreleyebiliyorsun... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şarj olurken araba içine oturup ekranda takip edicen mi doğru söle bak başka ne yapılıyorki zaten 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: başka ne yapılıyorki zaten Netflix, youtube, twitch, oyun falan 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Artık heryerde yüksek hızlı şarj var. ChargeIQ diye bi app var, nerede kimin hangi hızda şarj istasyonu var tek tek haritalandırıyor. Tam kapasiteye ihtiyacın yok aslında. %40-45 ten sonra max hızla şarj edemiyorsun. Ben batarya boşken falan 169-170 kw görüyorum, %50 yi geçince 100 70 i geçince 50 kw civarına düşüyor. %85ten sonra hele 25 kw a falan düşüyor. %85 den sonra DC şarj çok gereksiz, her anlamda. Hem maliyeti yüksek hem hızı düştüğü için uzun sürüyor. BMS aküyü korumak için falan şarj hızını kısıyor muhtemelen. Bu arada senin 1100 km mesafene göre yazmıştım. Ist-Bodrum arası İzmit körfezini dolaşınca 800 km falan. Bu aracın elektrik mimarisi ile alakalı bir durum 800 V mimariye sahip bir araç %20 - %70 arası 180-200 KW'ları görüyor 70-80 arası ise en düşük 70-80 KW arasını görüyor. .Örnek verecek olursak benim aracım 300 KW'lık DC istasyonda 17-18 dk %20'den %80'ne geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Evet bugün aracı teslim alalı tam 1 ay olmuş ve tesadüfen elektrik faturaları da gelmiş, Araca yüklediğim elektrik, yaptığım yol ve toplam ödediğim tutar belli iken bi hesap dökeyim istedim... Toplam Yaptığım Km: 3890 Araca Yüklediğim Elektrik : 635 kW (185kW dışarıdan DC istasyonlardan (Tesla SC, Zes, Trugo) yüklediğim miktar) Bu arada araçta gözüken 3890Km nin tüketim ortalaması 139Wh/Km. Toplam Ev ve Diğer Şarj İstasyonları dahil elektriğe ödediğim Fatura : 3.333 TL (Evde Garaj/Bahçe Aydınlatma, Bahçe Sulama Sistemi vs. gibi kullanımlarda fatura içerisinde ve ayırmam mümkün değil ancak toplam tüketimin en fazla %10 unu civarında olacağını sanıyorum) Aynı 3890 Km yi Passat ile en iyimser bir tahmin ile 5 Litre/100 Km ortalama tüketerek yapsaydım ( ki şehir içi kullanımlar ile rahat geçerdi) 194,5 Litre Motorin harcardım. Güncel Shell Motorin pompa Fiyatı: 50,88 TL x 194,5 Litre = 9896,16 TL yakıta ödeyecektim. Özetle tam bir ayda 6500-7000 TL kadar avantajım olmuş görünüyor. Aylık ortalama yaptığım yol muhtemelen 3890Km altında olur, çünkü bu ay biraz yoğundum. Yıllık ortalamam en fazla %30 düşse ki ucuz tüketime alışınca bu kadar düşmeyebilir. Bugün şartları ile ayda 5.000 TL yılda 60.000 TL yakıttan Servis Bakım Masraflarından bugün şartları ile yıllık 40.000 TL bakımdan (Garantili sıfır araç için ortalama bir VW Yetkili Servis bakım fiyatı üzerinden) Toplam da Yıllık 35.000Km civarı yol yapan biri için (ekonomik tüketen ve yarı güçte bir dizel araca kıyasla) yılda 100.000 TL desen 5 yılda 500.000 TL tasarruf sağlar... Az para sayılmaz ama atla deve de değil... Elektriklinin yürütme maliyeti konusunda, bendeki tasarruf çözümlemesi budur. Aracın edinme maliyetiyle ilgili olarak ÖTV kaynaklı fiyat/fayda bu kadar başarılı olmasa sadece bu tasarruf için araç değiştirmeye değer mi? Pek sanmam. Ama zaten araç yenileme ihtiyacı olan için %10 ÖTV cidden fırsat. Geriye kalan bence nisbeten vazgeçilebilir gerekçeler; keyifli sürüş, eğlence, performans... Not: Bu arada yakın gelecekte ne mi olacak; Kahin olmaya gerek yok, biraz öngörüsü olan herkesin tahmin edeceği üzere; ÖTV avantajı büyük oranda azalacak, fosil yakıt ile elektrik arasındaki yürütme maliyeti de azalacak. Dolayısıyla kapitalizm burada ki hesapta yapılan 5 yılda 500 Bin TL tasarrufu yavaş yavaş eritecek ve cebimizden bu parayı eninde sonunda farklı argümanlar kullanarak yine alacaklar. Yani erken kalkan az bi miktar yol almış olacak hepsi bu... Bunu da tarihe not olarak düşelim, dur bakalım zaman neyi getirecek. 1 saat önce tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yurt yazdı: Bu aracın elektrik mimarisi ile alakalı bir durum 800 V mimariye sahip bir araç %20 - %70 arası 180-200 KW'ları görüyor 70-80 arası ise en düşük 70-80 KW arasını görüyor. .Örnek verecek olursak benim aracım 300 KW'lık DC istasyonda 17-18 dk %20'den %80'ne geliyor. ev6 800v ve hızlı şarj olarak çok iyi ama daha küçük batarya ile tesla enerjiyi daha iyi kullanıp aynı menzili veriyor. Tesla bu optimizasyon olayını aşmış. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Mahmut Yurt yazdı: Bu aracın elektrik mimarisi ile alakalı bir durum 800 V mimariye sahip bir araç %20 - %70 arası 180-200 KW'ları görüyor 70-80 arası ise en düşük 70-80 KW arasını görüyor. .Örnek verecek olursak benim aracım 300 KW'lık DC istasyonda 17-18 dk %20'den %80'ne geliyor. Bence o aldatici biraz. Benim araba 400v o da 175kw hizi goruyor. Ki uretici 160kw max dedigi halde. Cok etkin degil bu. Ki gecen ionic6 ile yanyana ayni anda baslattik, sarjlar arasinda fark olmadi. Ikiside ayni anda 80 i buldu. Benimki %22 ile basladi o %18. %4 cok kayda deger bir fark degil bence. Makine 400 luk zes'ti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Mertol Kip yazdı: Bence o aldatici biraz. Benim araba 400v o da 175kw hizi goruyor. Ki uretici 160kw max dedigi halde. Cok etkin degil bu. Ki gecen ionic6 ile yanyana ayni anda baslattik, sarjlar arasinda fark olmadi. Ikiside ayni anda 80 i buldu. Benimki %22 ile basladi o %18. %4 cok kayda deger bir fark degil bence. Makine 400 luk zes'ti. ophel de ne açıklamış ise tutmuyor yahu Yorum bağlantısı
Recommended Posts