İçeriğe Yönlendir

2025 Juniper (Yeni Model Y)

Abdussamed Acar

Recommended Posts

Mehmet Göktürk

40 gündür araç kapalı garajda uzaktan bakıyorum %70 den 63 e düştü. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Abdussamed Acar yazdı:

Araç güzel, evet 7000Km sonunda güncel piyasa fiyatlarına bakınca sanırım yine de tercihim bu araç olurdu zira hepsi zam aldı.  

Ben kararsizim, daha kucuk bir sey secebilirdim. Aile.icin ideal boyutlarda ama ben tek kisiyim, garaja zor giriyor namissiz. Galiba mini cooper in batarya kapasitesi azicik daha buyuk olsa sirf club avantajlari icin ona kayabilirdim. Ayda 300-400 verip guzel hizmetler aliniyor. Arabayi istedigin yere tasimalari fantastik bir sey. Istanbokta teslim edip bodrumdan teslim alabiliyorsun mesela. Ama bataryasi ufak iste.

Volvo da ex30 da olabilirdi belki, o biraz daha ufak sonucta garaja sıgardi en azindan. 

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Mertol Kip yazdı:

Ben kararsizim, daha kucuk bir sey secebilirdim. Aile.icin ideal boyutlarda ama ben tek kisiyim, garaja zor giriyor namissiz. Galiba mini cooper in batarya kapasitesi azicik daha buyuk olsa sirf club avantajlari icin ona kayabilirdim. Ayda 300-400 verip guzel hizmetler aliniyor. Arabayi istedigin yere tasimalari fantastik bir sey. Istanbokta teslim edip bodrumdan teslim alabiliyorsun mesela. Ama bataryasi ufak iste.

Volvo da ex30 da olabilirdi belki, o biraz daha ufak sonucta garaja sıgardi en azindan. 

Anlaşıldı Grandland yolcu artık,:biggrin:

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Mertol Kip yazdı:

Ayda 300-400 verip guzel hizmetler aliniyor. Arabayi istedigin yere tasimalari fantastik bir sey. Istanbokta teslim edip bodrumdan teslim alabiliyorsun mesela. Ama bataryasi ufak iste.

Bu nasıl oluyor?

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Fatih Uzun yazdı:

Anlaşıldı Grandland yolcu artık,:biggrin:

Yok,hala bence daha iyisi yok, büyük sadece, bunun için değiştirmem. Ama şimdi alacak olsam diğerlerine daha dikkatli bakarım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
(düzenlendi)
Selim Bilgin yazdı:

Bu nasıl oluyor?

Musteri sadakat programi gibi bir sey var. Ayda 300 409 verip uye oluyorsun, ispark bedava, arabayi tasimak bedava falan filan gibi hizmetler sunuyorlar. Arabayi istanbulda mini bayiisine teslim edip kendin ucakla gidiyorsun, tasinmasini istedigin yerde sana teslim ediyorlar. Para almiyor bunun icin. Bence super hizmet. 

tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Mertol Kip yazdı:

tasinmasini istedigin yerde sana teslim ediyorlar. Para almiyor bunun icin. Bence super hizmet. 

Süper hizmetmiş valla. TR'de mi yapıyolar bunu? İnanası gelmiyor insanın

Not: 389 TL'ye yapıyolarmış :shok:

Not 2 : Bir yıllık süre içerisinde 1 defa yapıyormuş ama olsun 1 kere bile yapsa iyi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
(düzenlendi)
Alptuğ Özcan yazdı:

Süper hizmetmiş valla. TR'de mi yapıyolar bunu? İnanası gelmiyor insanın

Not: 389 TL'ye yapıyolarmış :shok:

Not 2 : Bir yıllık süre içerisinde 1 defa yapıyormuş ama olsun 1 kere bile yapsa iyi

Valla acikcasi miniden pek hazzetmiyorum, ic tasarimi, ortada duran ekran falan hic bana gore degil, dışı da dacia dokker gibi geliyor bana ama bunlar zevk meselesi. 10 binlerce insan o tasarimi seviyor sonucta. Ancak sirf bu hizmet bile gidip incelemek icin yeterli bence. Ama bataryasi kucuk işte.

tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi
Typolarin ustasiyim, gozlerinin hastasiyim
Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Mertol Kip yazdı:

Valla acikcasi miniden pek hazzetmiyorum, ic tasarimi, ortada duran ekran falan hic bana gore degil, dışı da dacia dokker gibi geliyor bana ama bunlar zevk meselesi. 10 binlerce insan o tasarimi seviyor sonucta. Ancak sirf bu hizmet bile gidip incelemek icin yeterli bence. Ama bataryasi kucuk işte.

Ortada duran ekrana bende bir türlü alışamadım, sevmiyorum da.

Kaput açılınca far deliklerinin belirmesi de ilginç gelmişti ilk zamanlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Özellikle küçük kompakt araç arayan için kesinlikle önermem zaten. Ama hacim sebebiyle kullanışlılık arayana da birebir. Yatağı şişir arkada rahat rahat yat mesela. Abi biraz karıştırdım ex30 u da bence onu alma abi ya araçtan anlayan senin gibileri mutlu etmeyebilir o araç. Volvo logosundan daha fazla Volvoluğu yok o aracın. Bi parça içindeki çizgileri, döşemesi falan en fazla, çok verimli olduğu da söylenemez, motoru falan eski... 2026 yılı alternatifler açısından baya renkli bir yıl olacağa benziyor, aklıma yatan kompakt birşey çıksa bende ufak tefek birşey alabilirim aslında ama şu anda satılan ufaklar beni pek ikna etmiyor. 

tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Abdussamed Acar yazdı:

Özellikle küçük kompakt araç arayan için kesinlikle önermem zaten. Ama hacim sebebiyle kullanışlılık arayana da birebir. Yatağı şişir arkada rahat rahat yat mesela. Abi biraz karıştırdım ex30 u da bence onu alma abi ya araçtan anlayan senin gibileri mutlu etmeyebilir o araç. Volvo logosundan daha fazla Volvoluğu yok o aracın. Bi parça içindeki çizgileri, döşemesi falan en fazla, çok verimli olduğu da söylenemez, motoru falan eski... 2026 yılı alternatifler açısından baya renkli bir yıl olacağa benziyor, aklıma yatan kompakt birşey çıksa bende ufak tefek birşey alabilirim aslında ama şu anda satılan ufaklar beni pek ikna etmiyor. 

Şu an bir şey almam zaten, Opel'den memnunum, garaja girerken dikkat etmem gerekiyor sadece, onun dışında hiçbir derdim yok. Olmadı garajı büyütürüm :) 

Volvo'ya bakmadim, alırken ex30 yoktu zaten, tuhaf şekilli olan çakma coupesi vardi. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Küçük arayana istisnasız tavsiye 1-reno5  2-atto3

küçük aramıyorsan da tesla. 

Abdussamed Acar yazdı:

yatak aldınız mı siz?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...