Abdussamed Acar 25 Ağustos Yazar Paylaş 25 Ağustos Bu arada anladığım kadarıyla servis talebi bulunan herkese aşağıdaki aksiyon otomatik atanıyor. Arkadaşın sağ koltukta minik bi tıkırtı vardı servis kaydını telefondan açar açmaz aşağıdaki aksiyon otomatik tanımlandı... - EMEA - 2025+ mODEL y - Brake Fluid Adjustment Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Abdussamed Acar yazdı: Aynen, Tesla da yarısı olmasa da 1/4 ü diyebilirim. Birde rejenatif frenlemeden mekanik frene geçiş her zaman pürüzsüz değil ve fren dozlamasında bi dalgalanma yaratıyor ki bu belki fren mesafesinde yada abs nin erken açmasında bi dezavantaj olabilir. aynisi mercedes de oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Doğan Arşiray yazdı: aynisi mercedes de oluyor. sanal pedal hissiyatını sağlayan mekanizma da önemli. Bu arabalarda fren servosu yok. Pedalın sertlik şiddeti sanal olarak oluşturuluyor. toyota’da 300-400 bin milde bozulur diyorlar. O kadar dayanıyor pompa. Ama full elektriklilerde rejen kuvveti büyük olduğu için ömrü daha uzun olur muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce 80 Km/h sabit hız ile uzun yol giderseniz ne mi olur? %100 ile Şarkışla dan çıktım Ankaraya vardığımda 400 Km yi geçmiştim ve hala %30 şarjım vardı. Tüketim 10,2 kWh/km 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abdussamed Acar yazdı: 80 Km/h sabit hız ile uzun yol giderseniz ne mi olur? %100 ile Şarkışla dan çıktım Ankaraya vardığımda 400 Km yi geçmiştim ve hala %30 şarjım vardı. Tüketim 10,2 kWh/km En son surekli 80 le 20 yasimdayken 1.3 hyundai accent ile istanbul kadikoy - ankara incek arasinda surus yapmistim. Agustostu ve klima yoktu. 100km 4.2 litre benzin yakmisti araba. Sorun ekonomi degil cepte para olmamasiydi. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: En son surekli 80 le 20 yasimdayken 1.3 hyundai accent ile istanbul kadikoy - ankara incek arasinda surus yapmistim. Agustostu ve klima yoktu. 100km 4.2 litre benzin yakmisti araba. Sorun ekonomi degil cepte para olmamasiydi. Milyon km yol yapınca karşılaştığın durum sadece para yada klima olmamasıyla sınırlı kalmıyor emin ol... 😂 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) a Abdussamed Acar yazdı: 80 Km/h sabit hız ile uzun yol giderseniz ne mi olur? %100 ile Şarkışla dan çıktım Ankaraya vardığımda 400 Km yi geçmiştim ve hala %30 şarjım vardı. Tüketim 10,2 kWh/km Hiç trafik yok muydu? Ortalama hızınız da 80 km civarında. Değerler çok çok 👍. 2 saat önce tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Yoo benim arabanin fren dozlamasinin normal bir arabadan farki yok, araba agir oldugu icin daha cabuk kizakliyor ama o lastik ebadi ile alakali. Corsa da kızaklıyor.. O ağırlığa o lastik yetmiyor demekki. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Corsa da kızaklıyor.. O ağırlığa o lastik yetmiyor demekki. çok tehlikeli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts