Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Yok abi ağır olmasından kaynaklanan durum dışında her zaman olmayan tutarsız bi davranışta var... Tutmuyor değil, aynı yolda fren herzaman aynı şeyi hissettirmeyebiliyor. Bi dalgalanma var sanki ön arka dengesinde... Her frende bariz hissedilen bi durum değil zaten... Biraz daha zaman geçsin bi 100 bin araç daha satsınlar çıkar suyu... Dandik cihaz Tutarsiz olmasi.kötüymüş, bendeki gayet tutarlı, freni kaziklarsan hep kayiyor sjdjdjdj Mehmet Göktürk yazdı: . Ben ilk iphone umu aldığimda nefret etmistim, ikincisinde tovbe ettim. Almadan önce gsyet pozitiftim. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Dandik cihaz Tutarsiz olmasi.kötüymüş, bendeki gayet tutarlı, freni kaziklarsan hep kayiyor sjdjdjdj 15 gün değişek mi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Abdussamed Acar yazdı: 15 gün değişek mi Oluur 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Oluur Ama kırarsam Allaan Opel ine 3 milyon falan vermem bak Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Ama kırarsam Allaan Opel ine 3 milyon falan vermem bak Iki kangal sucuğa anlaşırız. Len olm sana birşey olmasın yemişim arabayı, emmi düşünsün. Bu arabaya 3 milyon verenin ciddi cinsel sorunlari vardir. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Iki kangal sucuğa anlaşırız. Len olm sana birşey olmasın yemişim arabayı, emmi düşünsün. Bu arabaya 3 milyon verenin ciddi cinsel sorunlari vardir. Emmi değil 3 hiç te vermeyebilir, bu konuda hiç sorun yaşadığını sanmıyorum... Kızmıyon demi emmi 5 saat önce tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Emmi değil 3 hiç te vermeyebilir, bu konuda hiç sorun yaşadığını sanmıyorum... Kızmıyon demi emmi Cebinden verecek olsa zırnık koklatmazda sjsjsjdjd 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Cebinden verecek olsa zırnık koklatmazda sjsjsjdjd istanbok taysan kahve ısmarlarım... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Abdussamed Acar yazdı: istanbok taysan kahve ısmarlarım... Bugün buradaydım Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Bugün buradaydım Sivas a türkü yakasım geldi... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Durduk benzin aldık yedik içtik vs. Durduk benzin aldık yedik içtik vs. 3 depo aldım sanırım. yahut 4. her bi depo 12 dolardı felan o zaman . şimdi 50 dolar. Araba neydi. Resim var mı. Datsun Fairlady felan mı 16 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts