Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Yok abi ağır olmasından kaynaklanan durum dışında her zaman olmayan tutarsız bi davranışta var... Tutmuyor değil, aynı yolda fren herzaman aynı şeyi hissettirmeyebiliyor. Bi dalgalanma var sanki ön arka dengesinde... Her frende bariz hissedilen bi durum değil zaten... Biraz daha zaman geçsin bi 100 bin araç daha satsınlar çıkar suyu... Dandik cihaz Tutarsiz olmasi.kötüymüş, bendeki gayet tutarlı, freni kaziklarsan hep kayiyor sjdjdjdj Mehmet Göktürk yazdı: . Ben ilk iphone umu aldığimda nefret etmistim, ikincisinde tovbe ettim. Almadan önce gsyet pozitiftim. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mertol Kip yazdı: Dandik cihaz Tutarsiz olmasi.kötüymüş, bendeki gayet tutarlı, freni kaziklarsan hep kayiyor sjdjdjdj 15 gün değişek mi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Abdussamed Acar yazdı: 15 gün değişek mi Oluur 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mertol Kip yazdı: Oluur Ama kırarsam Allaan Opel ine 3 milyon falan vermem bak Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Ama kırarsam Allaan Opel ine 3 milyon falan vermem bak Iki kangal sucuğa anlaşırız. Len olm sana birşey olmasın yemişim arabayı, emmi düşünsün. Bu arabaya 3 milyon verenin ciddi cinsel sorunlari vardir. 3 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mertol Kip yazdı: Iki kangal sucuğa anlaşırız. Len olm sana birşey olmasın yemişim arabayı, emmi düşünsün. Bu arabaya 3 milyon verenin ciddi cinsel sorunlari vardir. Emmi değil 3 , hiç te vermeyebilir, bu konuda hiç sorun yaşadığını sanmıyorum... Kızmıyon demi emmi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Emmi değil 3 hiç te vermeyebilir, bu konuda hiç sorun yaşadığını sanmıyorum... Kızmıyon demi emmi Cebinden verecek olsa zırnık koklatmazda sjsjsjdjd 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Mertol Kip yazdı: Cebinden verecek olsa zırnık koklatmazda sjsjsjdjd istanbok taysan kahve ısmarlarım... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Abdussamed Acar yazdı: istanbok taysan kahve ısmarlarım... Bugün buradaydım 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Mertol Kip yazdı: Bugün buradaydım Sivas a türkü yakasım geldi... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Durduk benzin aldık yedik içtik vs. Durduk benzin aldık yedik içtik vs. 3 depo aldım sanırım. yahut 4. her bi depo 12 dolardı felan o zaman . şimdi 50 dolar. Araba neydi. Resim var mı. Datsun Fairlady felan mı 11 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Abdussamed Acar yazdı: istanbok taysan kahve ısmarlarım... istanbul’a gelinip haber verilmiyor. Emmi arkadaşların üyeliğininde kademe düşürme talep ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Sivas a türkü yakasım geldi... Turku ne len Sivas i yak bence. Onlar atesi sever. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 120 ile 140 arasında 100km’de 7dk fark var. o 20km’lik fark 100km’de fazladan 5kwh yaktırsa, 300km’de 15kwh eder. 21dk kazandık. Ama molaya 80km erken girdik Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Nissan s12 Bunun aynısı Eminim çok iyi bi deneyim olmuştur hocam.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Abdussamed Acar yazdı: Kızmıyon demi emmi Naparsanız yapın len Allianz düşünsün.. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Mesaj anlasilamadi, ben de toplamda 1 milyon km yapmisimdir herhalde o kadar zamanda. Benim tuhafima giden sey, kisiden bagimsiz, olasi bir sarj problemi nedeniyle uzun yolda yavas gitmek zorunda hissetmekle ilgili. Az once 810 km yoldan geldim. Surekli 130 140 ile gelsek te, ne radar vardi ne de yol calismasi, cocuklarin cisi hanimin inciri kaynanamin lokumu diyerek 10 saat 15 dk da ancak geldik. Bana da fenaliklar geldi. Ortalama hizi dusunelim simdi. Bunun aksine, 90 la surekli gitsem arada bir yerde otelde uyumak gerekirdi. Gerektiginde maks izin verilen hizda suremedikten sonra elektrikli bence uzun yol icin biraz zorlama oluyor. Bunun iphone ile kiyaslanmasi da cok alakasiz. Iphone bir standart belirlemisti, elektrikli arabanin en iyisi bile eski bir yakitli ve buyuk motorlu arac ile menzil rahatligi konusunda boy olcusemez. Hala nispeten ucuz aliniyor, ucuz biniliyor, harika olanaklar sunuyor bu cok dogru ama mobilite anlaminda yetersiz diye dusunuyorum. Bu benim, bizdeki eqc400 le olan sinirli menzil deneyimimle sakli, tarafli gozlemim olabilir, bu da var. 4 ceker lazim o zaman kalin teker onemsiz olurdu. Niyeyse cok daha guclu modellere 4 ceker koyuyorlar. Böyle değil işte. Biz de geçen hafta çoluk çombalak tatile gittik geldik, 2000 km yapmışım dağ tepe yayla hepsi var. Özellikle İstanbul'a dönüşümüz 12 saat sürdü ama Audi ile de gelsem 12 saat sürerdi, neredeyse her şarjda arabayı çıkarıp bizimkileri bekledim. Tabi ki herkesin durumu, çocuğun yaşı vs. etken. Ama öcü olacak bir durum. değil. Kaldı ki, yavaş gitmem ben, tanıyorsunuz artık, virajlı yollarda Almancı mercedesi kovaladığım da oldu, otoyolda 170-180 kaptırdığım da. Kafamda zaten şurada duracağım olduğu için şarj endişesi yaşamadım hiç. 2000 km'nin ortalaması 19 kwh/100 km olmuş. Bu sürüş ile EQC olsa 25'ten aşağı yakmazdı, Tesla'nın burada bir farkı var. Eğer diğer Teslacılar gibi uslu kullansam da 16-17'yi geçmezdi sanırım. He tabi ki, A6'daki gibi 180'e cc ile bağlayıp gidemezsin 2 saat ama zaten bunu yapmamalıyız, ya da kaç kişinin arabası buna müsait? Tesla olunca yorulduğunda 120-130'a oto pilotu bağlayıp bayağı dinlenebiliyorsun otoyollarda, bu ciddi avantaj. Ses yok, titreşim yok, içerisi yayla gibi. Tek sorun tavandan gelen güneşti o da benim zamansızlığımdan perde alamamamdan oldu. Başka konularda da yazdım da, sen şimdi Jeep 3.0 filan kullanan adamsın bir şey diyemem, ama standart araba kullananlar için elektrikli büyük bir upgrade oluyor. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 120 ile 140 arasında 100km’de 7dk fark var. o 20km’lik fark 100km’de fazladan 5kwh yaktırsa, 300km’de 15kwh eder. 21dk kazandık. Ama molaya 80km erken girdik stresle yolda kaza yapılır 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 120 ile 140 arasında 100km’de 7dk fark var. o 20km’lik fark 100km’de fazladan 5kwh yaktırsa, 300km’de 15kwh eder. 21dk kazandık. Ama molaya 80km erken girdik Bu da kafayi yedi. Selim Bilgin yazdı: virajlı yollara Almancı mercedesi kovaladığım da oldu, Bu cok fena ya, benim rahmetli mondeo ile bi almanci ile Cesme otobaninda kapismistik, eve 238 le cezayi yapistirmislardi. Camur yaptim falan ama paşa paşa ödedik. Çağlar Bayur yazdı: stresle yolda kaza yapılır Nedense benzinli kullananlar bizden daha cok stresli bu konuda. Ben daha yolda kalan elektrikli görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Selim Bilgin yazdı: Bu sürüş ile EQC olsa 25'ten aşağı yakmazdı, Tesla'nın burada bir farkı var. Eğer diğer Teslacılar gibi uslu kullansam da 16-17'yi geçmezdi sanırım. He tabi ki, A6'daki gibi 180'e cc ile bağlayıp gidemezsin 2 saat ama zaten bunu yapmamalıyız, ya da kaç kişinin arabası buna müsait? Tesla olunca yorulduğunda 120-130'a oto pilotu bağlayıp bayağı dinlenebiliyorsun otoyollarda, bu ciddi avantaj. Ses yok, titreşim yok, içerisi yayla gibi. Tek sorun tavandan gelen güneşti o da benim zamansızlığımdan perde alamamamdan oldu. Başka konularda da yazdım da, sen şimdi Jeep 3.0 filan kullanan adamsın bir şey diyemem, ama standart araba kullananlar için elektrikli büyük bir upgrade oluyor. eqc bence kıyaslanamaz ekonomi konsunda. çok fazla tüketiyor. bu nendele pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. dual motor teslanın pek farklı olacağını sanmam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Turku ne len Sivas i yak bence. Onlar atesi sever. bunun ucu çok açık ama abi. Ogün bende Sivasda idim. Mehmet Göktürk yazdı: Nissan s12 Bunun aynısı üstün algılarım sayesinde sizin okadar yolu o sene hangi araçla yaptığınızı astral zihin transferi ile çözmüştüm. Sadece modeli tutturamadım. Ama aynı motoru kullanıyorlar sanırım. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: astral zihin transferi ile Astra değilmiş Nissan imiş. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Astra değilmiş Nissan imiş. Datsun dedim dedim zaten 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce O araba çok iyiymiş sonradan anladım kıymetini. Yorum bağlantısı
Recommended Posts