Mehmet Ozyurek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Nedense benzinli kullananlar bizden daha cok stresli Bence de çok stresli. 3000 liraya depo mu dolar ya.. 1400 km yol yapsam iki depo benzim yaksam 6000 lira.. Elektrikliyle gitsem en fazla 2000 lira yakarım.. Zaten duruyoruz sürekli. 700 km yolda en az 5 defa duruyoruz. molanın biri en az 1 saat. Satılık Qashqai, Alınık Pilli 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Elektrikliyle gitsem ya yolda telefonun kapanırsa 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ya yolda telefonun kapanırsa Benzin pompası bozulmuş gibi kalırız diyeceğim de. Buluruz telefonu çalışan birini ya 😅 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: O araba çok iyiymiş sonradan anladım kıymetini. O kazayı yapmasan şu an orjinal diye mesatta fena rakama giderdi. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bence de çok stresli. 3000 liraya depo mu dolar ya.. 1400 km yol yapsam iki depo benzim yaksam 6000 lira.. Elektrikliyle gitsem en fazla 2000 lira yakarım.. Zaten duruyoruz sürekli. 700 km yolda en az 5 defa duruyoruz. molanın biri en az 1 saat. Satılık Qashqai, Alınık Pilli 4500 tl bir depo... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Ali Darbaz yazdı: O kazayı yapmasan şu an orjinal diye mesatta fena rakama giderdi. Yeşil okla giden ben. yol 2 şeritten 3 şeride çıkmış sağa geçmişim, çünkü resimde en üstte kalan köşeden sağa döneceğim (azcık görünen kavis başı) kırmızı ile görülen kamyon beni benzinciye soktu. O zaman Exxon idi şimdi bp olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: telefonu çalışan birini app olmadan neyleyim telefonu çeker çekmez baz istasyonu koy bagajına jeneratörü Yorum bağlantısı
Recommended Posts