Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Bence iyi bir otomobil alınabiliyorsa, 10 sene kadar da binilmeli. 30 senede termoforun plastigi sertleşir. (: Kötüsüne de 10 sene binilir yaw ama 30 sene çok iddialı. 10 sene bir ürün için uzun bir zaman. 2015 model orta karar bir arabanın teknolojileri bugün için gerçekten yetersiz. O günün premiumlarındaki bugün orta sınıflarda fazlası ile var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kaliforniyada şarja takılı alışveriş merkezinde E-GOLF gördüm 2014 kasa. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Elektrikli bir "otomobilin" kullanılamayacağı parlak fikrini sana kazandıran nedir: elektrikli veya fosil yakıtlı ayırmadım 1995 model araçları yolda görmüyor musunuz, anlamadım ki 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1995 model araçları yolda görmüyor musunuz, anlamadım ki Ben concon maalesinde yaşıyom. Bağcılar kırsalı gibi değil buralar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce sıfır tofaşk çıksın geceden sıraya girerim Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sıfır tofaşk çıksın geceden sıraya girerim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts