Mehmet Ozyurek Cuma 07:40 Paylaş Cuma 07:40 Abdussamed Acar yazdı: L7 sınıfı motosiklet olarak geçiyor, Ha bide, Anahtarsız çalıştırma Geri görüş kamerası Otomatik Camlar Far Sensörü vs... gibi donanımları da mevcut Harika.. Amiler bisiklet imiş 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 08:21 Paylaş Cuma 08:21 onlar L6 bu L7 otobana girebilir. 90 ile gidebilir. (gidebilirse). 1 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar Cuma 13:15 Yazar Paylaş Cuma 13:15 Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun Bu araçlar 2.eli olmayan,laptop gibi kullan-eskit-at gibi geliyor bana Eşyaların ekonomik ömürlerini böyle kısaltırlarsa herşeyin durumu aynı. Otomobil de farklı değil ki bundan. Bunların birer tüketim malzemesi olduğunu bilmek lazım. Satmak, yatırım yapmak maksadıyla almıyorum zaten... İhtiyacı görüyor mu? görüyor, satmayı misyonu tamamlayınca düşünürüz. Mehmet Göktürk yazdı: onlar L6 bu L7 otobana girebilir. 90 ile gidebilir. (gidebilirse). Evet otobana köprüye girebilir ama 90 la gidemez hocam ama kadran da yazan doğruysa da 70 e kadar gideri varmış, tecrübe edildi... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 16:04 Paylaş Cuma 16:04 Mehmet Göktürk yazdı: King modifiye yapsın. ayfona yapabiliyormusun 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 16:15 Paylaş Cuma 16:15 Ali Cihangiroğlu yazdı: ayfona yapabiliyormusun 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts