Mertol Kip Dün saat 18:43 Paylaş Dün saat 18:43 Doğan Arşiray yazdı: Bence iyi bir otomobil alınabiliyorsa, 10 sene kadar da binilmeli. 30 senede termoforun plastigi sertleşir. (: Kötüsüne de 10 sene binilir yaw ama 30 sene çok iddialı. 10 sene bir ürün için uzun bir zaman. 2015 model orta karar bir arabanın teknolojileri bugün için gerçekten yetersiz. O günün premiumlarındaki bugün orta sınıflarda fazlası ile var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 19:19 Paylaş Dün saat 19:19 Kaliforniyada şarja takılı alışveriş merkezinde E-GOLF gördüm 2014 kasa. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:25 Paylaş Dün saat 19:25 Mertol Kip yazdı: Elektrikli bir "otomobilin" kullanılamayacağı parlak fikrini sana kazandıran nedir: elektrikli veya fosil yakıtlı ayırmadım 1995 model araçları yolda görmüyor musunuz, anlamadım ki 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 19:32 Paylaş Dün saat 19:32 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 1995 model araçları yolda görmüyor musunuz, anlamadım ki Ben concon maalesinde yaşıyom. Bağcılar kırsalı gibi değil buralar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:59 Paylaş Dün saat 19:59 sıfır tofaşk çıksın geceden sıraya girerim Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 20:03 Paylaş Dün saat 20:03 Çağlar Bayur yazdı: sıfır tofaşk çıksın geceden sıraya girerim 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mertol Kip yazdı: Kötüsüne de 10 sene binilir yaw ama 30 sene çok iddialı. 10 sene bir ürün için uzun bir zaman. 2015 model orta karar bir arabanın teknolojileri bugün için gerçekten yetersiz. O günün premiumlarındaki bugün orta sınıflarda fazlası ile var. Kotu araba cekilmez... Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Kotu araba cekilmez... Motoru 1.3 TCe ise her türlü binilir. ^^ 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mertol Kip yazdı: Kötüsüne de 10 sene binilir yaw ama 30 sene çok iddialı. 10 sene bir ürün için uzun bir zaman. 2015 model orta karar bir arabanın teknolojileri bugün için gerçekten yetersiz. O günün premiumlarındaki bugün orta sınıflarda fazlası ile var. 2014 mondeoda acc, şerit takip, sürücü yorgunluk tespiti, aktif panel, adaptif led far, hava yastıklı arka emniyet kemeri, kamera kayıt sistemi, klimalı koltuk vs var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: 2014 mondeoda acc, şerit takip, sürücü yorgunluk tespiti, aktif panel, adaptif led far, hava yastıklı arka emniyet kemeri, kamera kayıt sistemi, klimalı koltuk vs var. tesla demode kaldı gibi sanki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce bende abs var kafi, esp yi kapatıom keyifsiz 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Dün İstanbul Zorlu AVM de %100 yapıp gece yapıştırdım. Bolu Highway e %0 ile zor düştüm. 230 km falandı... Hatta son 70-80 km gazdan ayağımı çekmesem tam şarj ile Highway e varamayacaktım. 28-29 kW falan yaktırmayı başarabildim. 😬 2 saat önce tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts