Mertol Kip Çarşamba 07:12 Paylaş Çarşamba 07:12 Abdussamed Acar yazdı: Aslında Passat a bile çok pratik değil diyordum ama bu çok iri, ve manevrada hantal. Kesinlikle şehiriçinde kıvrak bir araç değil. Dar, keşmekeş yerlerde sıkıntı yaratacak kadar büyük kasası var, özellikle genişliği fazla ve iyi dönmüyor. Dandik araba. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 07:17 Paylaş Çarşamba 07:17 Maşallah. güle güle kullan.. Yakışıklı oldu bu.. Zaten yeterince teknolojik.. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Çarşamba 07:49 Paylaş Çarşamba 07:49 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Rengi çok güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert Çarşamba 07:58 Paylaş Çarşamba 07:58 Maşallah abi güzel günlerde kullan 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Çarşamba 07:59 Paylaş Çarşamba 07:59 Şu zamanın en mantıklısı Hayırlı olsun İmkanı olanın ,gündemi -günceli yakalayıp yaşaması büyük nimet. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Çarşamba 08:08 Paylaş Çarşamba 08:08 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ön konsolda böyle pütürlü dalgalı durum var mı? Bana sanki silmişlerde ıslak kuru görüntüden böyle dalgalı görünüyor gibi geldi. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Çarşamba 08:39 Paylaş Çarşamba 08:39 Hayırlı uğurlu olsun. Ben bir depoyla bolu tünelden Ankara'ya zor geldim geçen, benim araba bozuk herhalde, servis kaydı açayım. He bir de yeni kasada kalite düşmüş diyorlar doğru mu :P 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 08:44 Paylaş Çarşamba 08:44 Selim Bilgin yazdı: bir depoyla Depo varsa dediğin gibi bir servis kaydı şart 1 6 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Çarşamba 08:53 Paylaş Çarşamba 08:53 Selim Bilgin yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Ben bir depoyla bolu tünelden Ankara'ya zor geldim geçen, benim araba bozuk herhalde, servis kaydı açayım. He bir de yeni kasada kalite düşmüş diyorlar doğru mu :P ağam bizimle eğlenii. %40 ancak şarj yemiştir. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Çarşamba 09:11 Paylaş Çarşamba 09:11 Erdoğan Temur yazdı: ağam bizimle eğlenii. %40 ancak şarj yemiştir. Ağamın ortalama hızı 160 olunca.. Hayırlı uğurlu olsun. Passat hakikaten yanında küçük kalmış. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Çarşamba 09:18 Paylaş Çarşamba 09:18 Tebrikler hayırlı olsun çok güzel araçtı iyice güzel oldu. Menzil bizim bataryalar 53kw idi bu 60 a çıkarıldı ve bence önemli bir artış. Güle güle kullanın ön tampon kamera nasıl onu merak ediyorum park ederken nasıl farkediyor. Selim Bilgin yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Ben bir depoyla bolu tünelden Ankara'ya zor geldim geçen, benim araba bozuk herhalde, servis kaydı açayım. He bir de yeni kasada kalite düşmüş diyorlar doğru mu :P subwoofa yokmuş. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Çarşamba 09:29 Paylaş Çarşamba 09:29 Çok güzel bir araba, bu tasarım işini de iyi yaptılar. Amerikadaki araçların genelde yüksekte olmasından mıdır nedir bu kasa hariç diğer Tesla araçlarının normal farları benim her seferinde gözümü alıyor karşıdan gelirken. Çizgisi mi yüksek anlamadım ancak aydınlatma kalitesi süper, gözümü alma şiddetinden tahmin ettiğim kadarıyla parlaklık çok tatmin edicidir. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 10:29 Paylaş Çarşamba 10:29 beyaz olmayanı da var mıymış bunların 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 10:53 Paylaş Çarşamba 10:53 Çağlar Bayur yazdı: beyaz olmayanı da var mıymış bunların Ben kıpkırmızı alcam 1 1 Yorum bağlantısı
Eren Yavuz Çarşamba 11:33 Paylaş Çarşamba 11:33 Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin MAŞALLAH Yorumlama şeklinizde arabanızla uyumlu olmuş sade ve işlevsel. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Çarşamba 11:55 Paylaş Çarşamba 11:55 Tamer Topaç yazdı: Ben kıpkırmızı alcam Çağlar abi elektriğe dondurmedi henüz. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 12:02 Paylaş Çarşamba 12:02 Mehmet Yeter yazdı: Çağlar abi elektriğe dondurmedi henüz. Mecbur dönecek. Ondaki kırmızı 2 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Çarşamba 12:52 Paylaş Çarşamba 12:52 Hayırlı olsun Abdussamed. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts