Koray Demir 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 Yeni haber: Tesla tüm Türkiye’de servis açmak için ihaleler yapıyormuş. Genelde büyük markaların distribütörleri servis yetkisini alanlar. 1 sene içerinde Tesla’nın Türkiye’deki servis sayısı bugünün bir kaç katı olacakmış. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim 2025 Paylaş 15 Ekim 2025 eski zaman, önce serviisler açılır, sonra satış izni verilir idi, yönetmelik böyle idi. Maral servis ağı oluturmuştuk ta sonra üretim iptal olduydu replika MG Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) Kış ayında Sivas 'ta Tesla kullanmak... Hava anlık -12 derece.. Şu olay seyahat esnasında başınıza gelse rezillik... https://www.instagram.com/p/DS-5lXCDB4m/ 1 Ocak tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Ocak Paylaş 1 Ocak arabayı klimayı açıp ısıtacak. %2 ile ısıtır. geriye %18 kalınca kapak açılır. İnsanlar finlandiyada -30 da kullanıyorlar. Bu olay seyahat sırasında başımıza gelmez. Ha araba yol tutmaz kayar ses yapıyordur camı çatlıyordur ayrı konu. ama şarj kapağı açılır kardeşim. Önce arabayı temizle. Buzunu erit. Olmadı arka bagaj içinde aparatı var onu çek. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Ocak Paylaş 1 Ocak Turn the rear defroster on via the app. Turning the rear defroster on will turn on the charge port heater which will eventually heat up enough to unfreeze the door. YANİ: Arka cam ısıtıcısını açınca şarj portu da ısıtılıyormuş. benim dediğim gibi arka camda buz var. onu ısıtmak lazımmış. 1 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 1 Ocak Yazar Paylaş 1 Ocak (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Turn the rear defroster on via the app. Turning the rear defroster on will turn on the charge port heater which will eventually heat up enough to unfreeze the door. YANİ: Arka cam ısıtıcısını açınca şarj portu da ısıtılıyormuş. benim dediğim gibi arka camda buz var. onu ısıtmak lazımmış. Aracın buz çözme modu işe yaramadı ama bu charge port heater ı özellikle denemedim. Arka cam ısıtıcısı açık eve geldim zaten bu arada... Sıkıntı o ince kapakla kaporta arası komple buz tutmuş, bu da büyük ihtimalle aracın defrost modunun erittiği kar suyu akarken olmuş çünkü özellikle uğraşsan öyle muntazam donduramazsın, Bu arada dışarıda çok fena ayaz var bu gece -20 yi görürüz sanıyorum yarın -28 yazıyor hava durumu... ince şarj kapağının çevresindeki kaporta kısmına özellikle ısı verilmeden o buzun erimesi zor gibi görünüyor çünkü dışarıdaki ayaz çok fena... 1 Ocak tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: Turn the rear defroster on via the app. Turning the rear defroster on will turn on the charge port heater which will eventually heat up enough to unfreeze the door. YANİ: Arka cam ısıtıcısını açınca şarj portu da ısıtılıyormuş. benim dediğim gibi arka camda buz var. onu ısıtmak lazımmış. Hocam bu menünün senin araçta olduğundan emin misin? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak benzin depo kapağı neden yapışmaz? bu kapağın özeeliği mi var Abdussamed Acar yazdı: .. Sıkıntı o ince kapakla kaporta arası komple buz tutmuş, bu da büyük ihtimalle aracın defrost modunun erittiği kar suyu akarken olmuş çünkü özellikle uğraşsan öyle muntazam donduramazsın, edit. işte bu hep arge... elon a yaz belki hediye bi tesla daha yollar? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Çağlar Bayur yazdı: benzin depo kapağı neden yapışmaz? bu kapağın özeeliği mi var edit. işte bu hep arge... elon a yaz belki hediye bi tesla daha yollar? kapak plastik, arka stop malzemesi görünürde stopun yanına gizli. otomatik açılıyor. yukarı açılıyor. Normalde arka cam defrostuna bağlıymış sonra ayırmışlar güncelleme ile menü gelmiş. ama ben daha bakmadım. https://evhype.com/tesla-charge-port-heater-update/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak dondu açılmadı denen ebnzin kapağı yok diye düşünürken araçtan süzülen kar sularının o bölgede donması mantıklı geldi işte hep bunlar arge 2 Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) 20 bini geçtik... Satılık cünüpır... 2 saat önce tarihinde Abdussamed Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Abdussamed Acar yazdı: 20 bini geçtik... Satılık cünüpır... Dur ya nereye. Servet alacak onu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts