Mustafa Boz Çarşamba 06:12 Paylaş Çarşamba 06:12 Evet değerli forum üyeleri 2008 model 1.6 ti-vct focusumda klima sorunu yaşıyorum ancak soğutmama değil aşırı soğutma problemi var 30 derecenin altında klima fanını 2. kademeye 1. kademeye aldığım zaman aşırı soğuk hava veriyor ölçüm yaptım 4 dereceye kadar düşüyor ve bundna kaynaklı klima sürekli devreye girip çıkıyor en azından ben öyle düşünüyorum 5 klimacıya gitim gazı az olursa yapar fazla olursa yaoar dediler hepsi gaz miktarını kontrol etti ancak sorun hala devam ediyor 30 derecenin altında 4 . kademede fan açarsam devreye girip çıkma olmuyor, adanadayım 40 derece sıcaklıkta 2 . kademede aç kapa yaomıyor ve çok güzel soğutuyor ancak 30 derecenin altında sürekli 5-10 sn ara ile devreye girip çıkıyor sebebi n eolabilir Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 06:28 Paylaş Çarşamba 06:28 Mustafa Boz yazdı: Evet değerli forum üyeleri 2008 model 1.6 ti-vct focusumda klima sorunu yaşıyorum ancak soğutmama değil aşırı soğutma problemi var 30 derecenin altında klima fanını 2. kademeye 1. kademeye aldığım zaman aşırı soğuk hava veriyor ölçüm yaptım 4 dereceye kadar düşüyor ve bundna kaynaklı klima sürekli devreye girip çıkıyor en azından ben öyle düşünüyorum 5 klimacıya gitim gazı az olursa yapar fazla olursa yaoar dediler hepsi gaz miktarını kontrol etti ancak sorun hala devam ediyor 30 derecenin altında 4 . kademede fan açarsam devreye girip çıkma olmuyor, adanadayım 40 derece sıcaklıkta 2 . kademede aç kapa yaomıyor ve çok güzel soğutuyor ancak 30 derecenin altında sürekli 5-10 sn ara ile devreye girip çıkıyor sebebi n eolabilir Aşırı soğutmayı bilmiyorum ama sürekli devreye girip çıkması ya fazla gazdan ya az gazdan oluyor. Gittiğiniz klimacılar sadece gaz miktarını mı ölçtü, hiç komple boşaltıp tekrar gaz bastılar mı? Sağlıklı olması için bence otomatik makineye bağlayıpbaştan gaz basmak gerek, makine otomatik boşaltıyor zaten. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 06:34 Paylaş Çarşamba 06:34 Mühtemelen bu patça bozuk. Sizin arabaya uygun olanı bulmanız lazım. Klima davlumbazı içinde olur. Yorum bağlantısı
Ahmet Karaayvaz Çarşamba 09:24 Paylaş Çarşamba 09:24 Mustafa Boz yazdı: Evet değerli forum üyeleri 2008 model 1.6 ti-vct focusumda klima sorunu yaşıyorum ancak soğutmama değil aşırı soğutma problemi var 30 derecenin altında klima fanını 2. kademeye 1. kademeye aldığım zaman aşırı soğuk hava veriyor ölçüm yaptım 4 dereceye kadar düşüyor ve bundna kaynaklı klima sürekli devreye girip çıkıyor en azından ben öyle düşünüyorum 5 klimacıya gitim gazı az olursa yapar fazla olursa yaoar dediler hepsi gaz miktarını kontrol etti ancak sorun hala devam ediyor 30 derecenin altında 4 . kademede fan açarsam devreye girip çıkma olmuyor, adanadayım 40 derece sıcaklıkta 2 . kademede aç kapa yaomıyor ve çok güzel soğutuyor ancak 30 derecenin altında sürekli 5-10 sn ara ile devreye girip çıkıyor sebebi n eolabilir sürekli devreye girip çıktığını nasıl anlıyorsun hocam ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 10:32 Paylaş Çarşamba 10:32 Mustafa Boz yazdı: gaz miktarını kontrol etti bunu hangi yöntem ile yaptı? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 12:24 Paylaş Çarşamba 12:24 Çağlar Bayur yazdı: bunu hangi yöntem ile yaptı? Lastikçi mantığı, Tüm arabalar 32 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Çarşamba 12:33 Paylaş Çarşamba 12:33 Çağlar Bayur yazdı: bunu hangi yöntem ile yaptı? Gaz valfine tornavida ucuyla pıııstt 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Çarşamba 12:36 Paylaş Çarşamba 12:36 Ersen Tapan yazdı: Gaz valfine tornavida ucuyla pıııstt Başka nasıl olacaktı ki 3 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Çarşamba 16:18 Paylaş Çarşamba 16:18 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bunu hangi yöntem ile yaptı? Otomatik klima dolum makinası vakumlanan gazı tartıyor. Ne kadar gaz olduğu görülüyor. Muhtemelen bu şekilde görmüştür. 😁 Focus 1 de aynı şekilde dış sıcaklık fark etmeksizin uzun yolda 1. Kademede içeri buz kesiyor. Mecburen aç kapa yapıyorum. Hatta aç kapa yapınca menfezden soğuk buhar üflüyor ilk başta 😁 derin dondurucu Çarşamba 16:22 tarihinde Ömer Sarıgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:23 Paylaş Çarşamba 17:23 Ömer Sarıgül yazdı: vakumlanan gazı tartıyor o zaman yeniden gaz basıldı denir ama? Yorum bağlantısı
Ümit Türk Çarşamba 22:04 Paylaş Çarşamba 22:04 Kimin derdi buz gibi soğutuyor kiminin derdi az soğutuyor yada yetersiz soğutuyor. Ah yalan dünya. Yorum bağlantısı
Recommended Posts