Ümit Türk 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Ali Darbaz yazdı: saniyenin onda beşi kadar sürede kavramada vuruntu var diye debriyajı komple değiştirmeyi düşünüyorum, sen yönlendirmesi çalışmasında sorun olan arabayı satayım diyorsun, hasta olduğum günden beri kilolarımı kafaya taktığım için 15 günde 75 km egzersiz yürüyüşü yapmışım 84.9 kiloya düşürdüm kendimi. Daha ne diyim sana. yanlış anlaşılma olmasın arabayı satmamın nedeni araçta sorun var diye değil. nakite ihtiyacım var diye satıyorum. arabayı sattığımda arabamda olmayacak maalesef. tabana kuvvet. şimdiden geçmiş olsun. hastalıkların çoğu çok düşünmekten gelir bilgin olsun 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 12:18 Yazar Paylaş Perşembe 12:18 Evet. Sorun klima gazı çıktı.😀 Bastık şuan içinde duramıyoruz. Klima yönlendirme sorununa bayramdan sonra bakacağız. Ön cam ve yanlara vurduğu için işimi görüyor zaten klimayı her zaman ön cam modu kullanırım. Yönlendirme motoru için detaylı bakılacak bir çok ihtimal var. 2 ihtimal yoğun olarak yaşanıyormuş. Ya fişi çıkıyor ya da dişlileri kırılıyormuş. . En kötüsü ise komple yönlendirme motor değişebilir. Araba halen satılık alıcı ile bir şekilde anlaşırız. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Perşembe 13:58 Paylaş Perşembe 13:58 Önder Özcan yazdı: Fazla soğutan klima konusunda da değinildi. Soğutmuyorsa ilk şüpheli gaz. Gaz bastırdım demişsin, yapan kişi manuel alet yardımıyla vs. ile yaptıysa muhtemelen hatalıdır. Az veya çok gaz soğutmaya engeldir. Otomatik makine ile tekrar yapmakta fayda var. Gazı boşaltıp marka -modele göre tekrar basacak. Ya da, illa ki bir musluk bunlarda da var, sıcak soğuk ayıran. Belki o tam çalışmıyor ve sıcak suyu kesemiyordur. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Perşembe 14:07 Paylaş Perşembe 14:07 Geçmiş olsun Ben de çözemedim benimkini,rolantide soğutmuyor.Ara gaz verip biraz bagırtinca arabayı başlıyor soğutmaya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts