Fatih Keskin Perşembe 13:16 Paylaş Perşembe 13:16 Metin Uzunoğlu yazdı: Renault tasarımı olduğu içinmi? hocam 1.6 dizellerde su kanallarının patlaması ve silindire sızıntı yapması sıkıntı ve rektefiye olmuyor yaparım diyen de 1 hafta bile garanti vermiyor 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 13:36 Paylaş Perşembe 13:36 Hasan Karabekiroglu yazdı: Sorentoya ya da bakıyorum yedek olarak Şu kasadan çok az var bunlardan. bir de bunlar daha yeniyken bile koltukları acaip bozuluyordu. yani aracın km sinin göstermez bilgi olsun. güzel araba. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 06:50 Paylaş Cuma 06:50 Foruma sorarsan istediğini alamazsın. Bknz; bakkala girip ekmek alıcam diyip kucağında koçla çıkan adam karikatürü şeysi🍆 Al geç mis gibi araç 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 07:49 Paylaş Cuma 07:49 Servet Aydın yazdı: Foruma sorarsan istediğini alamazsın. Bknz; bakkala girip ekmek alıcam diyip kucağında koçla çıkan adam karikatürü şeysi🍆 Al geç mis gibi araç ama tatil programı pekala yapılabiliyor ustam? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 08:03 Paylaş Cuma 08:03 Doğan Arşiray yazdı: ama tatil programı pekala yapılabiliyor ustam? en iyi tatil programı kumsalda deniz içine kurulmuş masada 101 dönerken yapılır , ayaklar suda iken Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 08:38 Paylaş Cuma 08:38 Çağlar Bayur yazdı: en iyi tatil programı kumsalda deniz içine kurulmuş masada 101 dönerken yapılır , ayaklar suda iken Kayseride deniz mi var? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 08:41 Paylaş Cuma 08:41 Servet Aydın yazdı: Kayseride deniz mi var? daha da gitmem... aaaa dmeiş miydim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 09:59 Paylaş Cuma 09:59 Çağlar Bayur yazdı: daha da gitmem... aaaa dmeiş miydim Tren olsa giderdin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Cuma 10:10 Paylaş Cuma 10:10 Servet Aydın yazdı: Kayseride deniz mi var? Bir ara gelecekti de iptal oldu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 20:27 Paylaş Cumartesi 20:27 Mehmet Ozyurek yazdı: Tren olsa giderdin kuşetli vagon... hep bunu yazmak istemişimdir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts