Ümit Türk Perşembe 07:45 Paylaş Perşembe 07:45 Ali Darbaz yazdı: parça başı 5000 tl boya parası isteniyor. Verde boyayalım. ya güldürme beni. neyse. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 10:37 Paylaş Perşembe 10:37 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. Balıkesir'de hangi mahalle? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 10:38 Paylaş Perşembe 10:38 Emre KRMN yazdı: Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim @Ali Darbaz hocam; bende Balıkesir merkezdeyim, gelirseniz çay/kahve söyleyebilirim. AYvalık da olacam bayramda. 1 Yorum bağlantısı
Emre KRMN Perşembe 11:48 Yazar Paylaş Perşembe 11:48 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. Balıkesir'de hangi mahalle? Kasaplar mahallesindeyim hocam, çardaklı ışıkların hemen orada ikamet ediyorum Sizde mi Balıkesir ? Ali Darbaz yazdı: AYvalık da olacam bayramda. Ben bayram sonrası gelebilirim hocam anca Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 06:38 Paylaş Dün saat 06:38 Gönül huzuruyla kullanın İnşallah. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: AYvalık da olacam bayramda. tatillerden tatile koşacaksın yani 1 Yorum bağlantısı
Emre KRMN 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Ayhan Asil yazdı: Gönül huzuruyla kullanın İnşallah. Çok sağ olun hocam, Allah razı olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts