İçeriğe Yönlendir

Egea 1.3 Euro 6 Adblue Motor Yağı

Volkan Özer

Recommended Posts

Volkan Özer

Merhabalar. 
Egea 1.3 2020 euro6 adblue aracıma yağ bakımı yapıcam. Hava yağ polen mazot filtreleri değişimi. Kendim yapıyorum bakımını. Filtrelerin hepsini yetkili servisten yedek parçadan alıyorum. Piyasada oparın sahtesi çok fazla. En garanti yöntem servisten almak. Uzun zamandır böyle yapıyorum. Motor yağı konusunda kararsız kaldım. Dm1 onaylı 0w20 yağlara bakıyorum, çok fazla çeşit yok. Opar oil kullanmıcam bu sefer. Çok memnun kalmadım. Km gelmeden yağ özelliğinin çabuk kaybediyor gibi. Fabrika yağı mevzusuna takılmayın, hepsi bir anlaşmaya bakar. Bu sefer farklı bir markadan dm1 onaylı kullanmak istiyorum. Liqui moly düşündüm ama onaylı bir tek 6310 modelini bulabildim. O da piyasada biraz zor bulunuyor ki bulamadım ve 5 litre, çok fazla aslında araç için.
Siz ne tavsiye edersiniz. 

Benim karşıma çıkanlar 
liqui moly 6310, 
Petrol ofisi Maxima Hybrid ve Maxima cx plus, 
TotalEnergies QUARTZ INEO XTRA FIRST 0W-20, 
Selenia Perform Eco. Buda opar gibi km gelmeden özelliği çabuk gidiyor gibi yorumlar aldım.
Motulda onaylı bulamadım.

Fiyat performans olarak Petrol ofisi Maxima Hybrid 0w20 gözüme çarpıyor. Fiyatı 1000 1200 arası

Sizin tavsiyeniz ne olur arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Volkan Özer
Evren Erakçora yazdı:

0w 30  değil miydi bunlarda yağ

Euro 6 adblue olanlarda 0w20

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Total/elf yağ bakımlı aracında erken yağ eksildi uyarı veren arkadaşım ilk önce luqi denedi, yağ eksildi uyarısını daha geç aldı bu bakımda ise Selenia yağa geçti aynı şekilde daha geç aldı. Selenia'dan memnun şimdilik ama çok sahtesi ile karşılaştı Özler'den aldı. Onunda aracı 1.3 euro6

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...