Ahmet.Kuvvet Perşembe 10:39 Paylaş Perşembe 10:39 2012 model focus aracımın balata ve disklerini değiştirmek istiyorum. önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim herkese... Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Perşembe 10:55 Paylaş Perşembe 10:55 1 ay önce Kale balata taktım çok güzel şimdi ye kadar anılan sert tutuş ses yapma ötme vesaire hiçbir sorun yok çok beğendim. Yerli ve kaliteli ürün bence Yorum bağlantısı
Cem Işık Perşembe 10:59 Paylaş Perşembe 10:59 Her balata her arabada aynı tepkiyi vermiyor, ben kendi aracımda önce bosch balata kullandım, ses yapınca delphi aldım çok memnundum sessiz ve güzel tutuyor idi. En son MGA marka balata aldım, tutuşu güzel ama ses yapmaya başladı bir süre sonra. Fırsat bulup değiştiremedim. Delphi kullanıp memnun olmayan veya bosch - MGA kullanıp memnun olan olabiliyor. Bu biraz şans işi. Bilindik markalara yönelmek gerekli bence. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 15:21 Paylaş Perşembe 15:21 Ben Ferodo balata ve disk öneririm. Eğer diskte fiyat yüksek gelirse veya bulunamazsa Bosch olabilir. Ama sarı kutulu ve mavi kutu olanlar var. Fark var mı bilmiyorum, sarı kutu olandan memnunum Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban Perşembe 22:27 Paylaş Perşembe 22:27 TRW fren balatası genelde memnun eder, ben hep memnun kaldım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:33 Paylaş Dün saat 08:33 parçacınıza güvenin, onların tavisyesine uyun, her marka her dönem aynı kalitede üretim yapmaz. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Dün saat 08:47 Paylaş Dün saat 08:47 Çağlar Bayur yazdı: parçacınıza güvenin, onların tavisyesine uyun, her marka her dönem aynı kalitede üretim yapmaz. uretici soyluyor yani parcaciya/toptanciya suan tam balata mevsimi feredo iyi hasat yapti falan? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:52 Paylaş Dün saat 08:52 Erdem Doğan yazdı: uretici soyluyor yani parcaciya/toptanciya suan tam balata mevsimi feredo iyi hasat yapti falan? yok ayranıım ekşi demez kimse, parçayı alan usta ertesi gün getirip kafasına atınca ama anlar satıcı. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Dün saat 09:26 Paylaş Dün saat 09:26 Çağlar Bayur yazdı: yok ayranıım ekşi demez kimse, parçayı alan usta ertesi gün getirip kafasına atınca ama anlar satıcı. musteri memnuniyetini dusunen usta kaldiysa soyle de unesco koruma altina alsin. o an elinde olanlardan kar marji en yuksek olani takip geciyor. sonra frenler eskisi gibi degil dedigin zaman, ne bekliyodun orjinali 2 kati diyor. ben taktigi parcayi tavsiye etmeyen gormedim zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 09:28 Paylaş Dün saat 09:28 Abdurrahman Balaban yazdı: TRW fren balatası genelde memnun eder, ben hep memnun kaldım. Benim audidedeki öten balataları söküp, TRW ile değiştirdim. Ötme % 95 yok oldu.. Nadiren ötme duyuyorum.. 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ahmet.Kuvvet yazdı: 2012 model focus aracımın balata ve disklerini değiştirmek istiyorum. önerileriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim herkese... En optimum şekilde Bosch marka disk, Motorcraft marka balata sıfır sorun. Yorum bağlantısı
Adem Kazıl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce 2 yıl önce 4 adet trw disk 4 adet motorcraft balata ile değişimi yaptım sıkıntısız memnunum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts