Ali Gülmez 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Arkadaşlar merhaba yeni evimi teslim aldım içindeki kiracı ile davalık olmadan çıkış yaptı bina 2 yıllık ancak banyolardaki havalandırma yetersiz. Bu nedenle banyoda oluşan nemden dolayı havlupanlar paslanmış ve havalandırma menfezi yetersiz. Nemi uzaklaştırmak için ne yapmam gerekir fan motorlu menfez var mı ? Birde havlupanı değiştireceğim krom kaplı olanlarda paslanma olur mu ya da farklı tipi var mıdır yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Alüminyum olanları var, aydınlatmaya bağlı veya hareket sensörlü geç kapanan bir fan işinizi görebilir. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 18 saat önce Paylaş 18 saat önce içerdeki nemi azaltmak için mutlaka ıslak havlu bornoz imkanınız varsa dışarda kurutun kış ayları zor derseniz eve veya banyoya nem alıcı cihazlar en azından nem seviyesini en aza inidirir havalandırma penceresi,fan bunlarda takviye yapar... Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Menfezde delikler oldukça az gibi, farklı bir menfez bakabilirsiniz. Ayrıca apt havalandırma boşluğunun üzerini de kontrol etmenizde yarar var kapatılmış filan olabilir. Önce menfezi komple bir söküp deneyin hava gelirse menfezdedir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ben kendim mdf'den havalandırmaya göre kesip, ortasına lamba ile paralel çalışan fan takmıştım.. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Saygın Can Oğuz yazdı: Menfezde delikler oldukça az gibi, farklı bir menfez bakabilirsiniz. Ayrıca apt havalandırma boşluğunun üzerini de kontrol etmenizde yarar var kapatılmış filan olabilir. Önce menfezi komple bir söküp deneyin hava gelirse menfezdedir. Ona da bakacağım çakmakla test yaptığımda azda olsa hava akımı olduğunu gördüm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce oncağız fana nem tahliyesi için bel bağlamazdım, vesile ile odaklanamyı oeteğe yapmalı. çok sayıda ev gördüm de böyle bir petek hiç görmedim, bence petek malzeme sorunu bu. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Banyo lambasından ortak bir baglantı alınarak fanlı tip kullanılabilir..Rahat edersiniz.. birde ordan gelen öksürük tıksırık seslerini engellemenin yolları olsa.. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Petek muhtemelen üretim hatalı. Nemli şehirlerde , inanılmaz havasız banyolarda bile böyle paslanan petek görmedim hem de 2 senede. Peteklerde ıslak havluları dahi kuruturuz böyle olmadı hicbiri. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tolgahan Doğru yazdı: Petek muhtemelen üretim hatalı. Nemli şehirlerde , inanılmaz havasız banyolarda bile böyle paslanan petek görmedim hem de 2 senede. Peteklerde ıslak havluları dahi kuruturuz böyle olmadı hicbiri. valla hocam dolapların kapı menteşeleri bile pas içinde herşey paslanmış görmeniz lazım kapı menteşeleri sökerken elimde kalacak valla nasıl duş aldılar anlamadım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce yeni ve küçük evlerin sorunu nem... baca çalışıyorsa fan takmak en güzeli. lambaya bağlı olmasın bence. lamba yanmayınca da çalışabilir olsun. evde çok nem varsa, camlar yeteri kadar açılamıyorsa, izolasyon da boşlukluysa küf de olur bu evde. nem alma makineleri var ayrıca. çok işe yarıyorlar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bence de ana sorun havalandırma değil gibi. Güçlendirmek işe yarayabilir ama sanki havalandırma hiç açılmamış gibi. Nem içeride hapis olmuş. Belki de baca kapalı. Çünkü bu kadar küçük gözenekli havalandırmada mutlaka kir/toz olurdu, çok temizler. Temizlendi ise farklı tabi. Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bendecede bilinçsiz kullanım söz konusu havalandırmadan soğuk geliyor diye duş yapılırken kapatmışlar ve kapalı kalmış olabilir, banyonun kapısı hep kapalı kalmış gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Malzeme kalitesiz.. net. Buna ilk dikkat çeken Çağlar Bayuru kutluyorum.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Buna ilk dikkat çeken Çağlar Bayuru kutluyorum.. Dedi ve plaketini kargo... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Malzeme kalitesiz.. net. Buna ilk dikkat çeken Çağlar Bayuru kutluyorum.. Söylemek istemezdim. Bazen müteahhitler çıkma ürün kullanabiliyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Ev 2 yıllık ise, müteahhit değiştirmeli peteği? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Ev 2 yıllık ise, müteahhit değiştirmeli peteği? +1 5 yıl içerisinde oluşabilecek arızalardan müteahit sorumludur. Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Fanlı menfezler var. Onlardan alıp taktırabilirsiniz. Ama çoğunun çekiş gücü zayıf oluyor. İnternette rahatlıkla bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Baha Kanberoğlu yazdı: Fanlı menfezler var. Onlardan alıp taktırabilirsiniz. Ama çoğunun çekiş gücü zayıf oluyor. İnternette rahatlıkla bulabilirsiniz. bir bacayı kontrol etmem lazım menzefi söküp kafayı çıkartacağım artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts