Cengizhan Bekir BAYRAM Dün saat 07:28 Paylaş Dün saat 07:28 Scott S20 Full Sram Set. 10 yıl yarış koştuğum yol arkadaşım. 7.8 kg. Yarışları bıraktım yalnızca hobi ve sağlık için biniyorum artık. günlük 70 km idman yapıyorum. Psikologa ihtiyaç bırakmayan bir spor. Terapinin nirvanası. 10 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:49 Paylaş Dün saat 07:49 harika. tam zengin işi ben çocukken bazı arkadaşlarımızın scott bisikletleri vardı. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:04 Paylaş Dün saat 08:04 fren sistemi en sevdiğim, oyuncaksız basit şipşak değişim tamir misss. karbon kadro mu bu? 1 Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM Dün saat 08:29 Yazar Paylaş Dün saat 08:29 (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: harika. tam zengin işi ben çocukken bazı arkadaşlarımızın scott bisikletleri vardı. ama ben zengin degilim. üniversite okurken aynı zamanda çalışıyordum hafta sonları inşaatta amelelik yapıyordum ek olarak borcunu ödemek için Şimdi 140k olmuş sıfırı. küçükken hiç bisikletim yoktu. Çağlar Bayur yazdı: fren sistemi en sevdiğim, oyuncaksız basit şipşak değişim tamir misss. karbon kadro mu bu? ön Maşa ve arka çatal karbon orta gövde kısmı aluminyum. gidon seti , sele borusu ve arka aktarıcı karbon . Vites fren sistemi çok iyi . Bir kere ayar yaptım 3 yıldır dokunmuyorum . Sadece zincir ruble temizliği ve göbek gress değişimi periyodik. harici bişey yok . Ayarları kolay kolay bozulmuyor. Dün saat 08:33 tarihinde Cengizhan Bekir BAYRAM tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:38 Paylaş Dün saat 08:38 Cengizhan Bekir BAYRAM yazdı: göbek gress değişimi vesile ile meraklsını bulmuşken, oraya dıştan gres mi ? yoksa seleyi çıkartıp yukardan yağ dökmek mi? Cengizhan Bekir BAYRAM yazdı: üniversite benim de üni bisikletim hala duruyor italyan bir şey 1 Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM Dün saat 08:46 Yazar Paylaş Dün saat 08:46 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile meraklsını bulmuşken, oraya dıştan gres mi ? yoksa seleyi çıkartıp yukardan yağ dökmek mi? yağ dökme işini insanlar neye göre yapıyorlar anlamıyorum. bu tip mekaniklerde sıvı degil ısıya dayanıklı gress kullanılıyor genelde. Genel olarak kullanılan göbek sistemi 2 tip Hallowtech ve Octalink . Benim bunda Hallowtech 2 göbek var. komple söküp koruma kapagını contasını vs çıkardıktan sonra eski gresi temizleyip enjektör ile yenisini basıyorum Abi. O yüzden yukarıdan dökülen yağ açık yerlerden dışarı tahliye oluyor geri hiç bir anlamı yok. Video çok güzel bakabilirsin. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:54 Paylaş Dün saat 08:54 zamanında ben buraları bir temizlerdim cıncık gibi, sonra gresin yüzeye yapışamadığını ve bilyaları dağıtarak yolda kaldığım an, aşındırıcı kimyasalları anlamıştım, gagıl sız yutupsuz yıllar tabii vesile ile bisiklete kar zinciri takmayınız fren yapınca kötü oluyor... 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Dün saat 08:56 Paylaş Dün saat 08:56 Doğan Arşiray yazdı: harika. tam zengin işi ben çocukken bazı arkadaşlarımızın scott bisikletleri vardı. Sen helikopterinle tepelerinden uçarken, göz yaşları içindeydin tabi fakirlere bak yerden gidiyorlar diye.. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 10:04 Paylaş Dün saat 10:04 Bisiklet çok güzel. MAŞALLAH. Babamın vardı bundan. Motosikletini satıp almıştı. Sonra birine hediye etti. Sanki evladı yokmuş gibi. Çok kızarım babamın böyle angirik kungirik huylarına. Türkiye şartlarında hızlı akan yolda bisiklet sürmek çok tehlikeli. Park halinde teker değiştiren araca bile çarptıklarını düşünürseniz. 1 Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM Dün saat 10:38 Yazar Paylaş Dün saat 10:38 Çağlar Bayur yazdı: zamanında ben buraları bir temizlerdim cıncık gibi, sonra gresin yüzeye yapışamadığını ve bilyaları dağıtarak yolda kaldığım an, aşındırıcı kimyasalları anlamıştım, gagıl sız yutupsuz yıllar tabii vesile ile bisiklete kar zinciri takmayınız fren yapınca kötü oluyor... Aksatmamak lazım abi. Yılda bir elden geçirrim. Oda ortalama 20.000 km oluyor bende. Su toz. Yıkarken temas eden sıvı sabun vs aşındırıyor. Fatih Sarıkaya yazdı: Bisiklet çok güzel. MAŞALLAH. Babamın vardı bundan. Motosikletini satıp almıştı. Sonra birine hediye etti. Sanki evladı yokmuş gibi. Çok kızarım babamın böyle angirik kungirik huylarına. Türkiye şartlarında hızlı akan yolda bisiklet sürmek çok tehlikeli. Park halinde teker değiştiren araca bile çarptıklarını düşünürseniz. Eyvallah abi teşekkür ederim. Oluyor bazen böyle babalar yapıyor. Zamanında bizde benzer şeyler olmuştu. Uzun şehirlerarası yollara çıktıgımda olabildigince dikkat etmeye çalışıyorum. Bisiklet sporu deyince türkiyede konya gelir akla. İnsanlar alışık o yüzden. İstisnalar oluyor tabi ki de, Ecel gelince yapacak bişey yok . 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 11:51 Paylaş Dün saat 11:51 Cem Işık yazdı: Sen helikopterinle tepelerinden uçarken, göz yaşları içindeydin tabi fakirlere bak yerden gidiyorlar diye.. e ama biryere yetişmeye çalışır gibi sürüyorlardı? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 12:12 Paylaş Dün saat 12:12 Doğan Arşiray yazdı: harika. tam zengin işi ben çocukken bazı arkadaşlarımızın scott bisikletleri vardı. Sen çocukken nerede oturuyordun abi? Biz küçükken scotch biliyorduk bulaşık süngeri olanı 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce ankaranın konutkent kazasında. 1992 de bomboş bir yerdi. biz taşındığımızda yarısı halen boş olan binanın en üst katındaki evi teslim almaya gittiğimizde balkonunda bildiğin kartal vardı o derece. yarım metre kar yağardı şubatta. evden görünen tarafta başkent üniversitesinin orada, paraşütle atlama eğitimi yapıyorlardı uçakları izlerdim. zaman akıp gitti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: benim de üni bisikletim hala duruyor ?? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çok farklı bi spor olduğu muhakkak. Hobi için günlük 70 km yıllık 20 bin km çok fazla değil mi? Benim arabaya bu sene çok binmişiz dedik 18 bin yapmış 😂 1 1 Yorum bağlantısı
Cengizhan Bekir BAYRAM 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Çok farklı bi spor olduğu muhakkak. Hobi için günlük 70 km yıllık 20 bin km çok fazla değil mi? Benim arabaya bu sene çok binmişiz dedik 18 bin yapmış 😂 2 buçuk saat sürüyor günlük. Bazen çıkmadıgım günler oluyor tabi. Eskiden 120 km üzerine gidiyorduk takımla. yıllık Strava verilerine baktıgımda ortalama 20 bin küsür ediyor. sert kış günlerinde çıkmıyorum. Bu spor hem kafa dağıtıyor. hem dayanıklılıgı artıran bir spor. vücut çelik gibi oluyor. arabada normal artık. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Harika bir makine, harika bir uğraş hem sağlıklı hem de dinlendirici. Tebrik ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts