İçeriğe Yönlendir

Turbo Hortumu

Erman Uzun

Recommended Posts

Erman Uzun

Başka konuda kısmen deginmistim lakin arada kalmasın diye başlık açmak istedim 2011 Peugeot 508 1.6 thp için 1440.Q6 kodlu turbo hortumu lazım Peugeot bunu üretmeyi bırakmış serviste yok turbo hortumu olduğu için orjinal cikma veya kaliteli yan sanayi alabileceğim yerleri tavsiye ederseniz sevinirim 

Yorum bağlantısı
Erman Uzun
Eray Aksoylu yazdı:

sadece kodu google amcaya yazdım ilk çıkan sitede var görünüyor arayıp teyit/bilgi alabilirsiniz.. satıcı ile hiçbir ilgi alakam ve bilgim yoktur..

https://www.aslanparcasi.com.tr/peugeot-3008-turbo-borusu-1440Q6-1440Q6-3008

Aradım ulaşamadım msj attım inşallah dönüş yapacaklar aslında temiz orjinal çıkma taraftarıyım birkaç yerle görüştüm rapro diye bir markayı önerdiler bilen varsa 

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

rapro kauçuk konusunda iyi bi marka. motor takozları kaliteli oluyor. hortumda da kötü olacağını sanmam

Yorum bağlantısı
Erman Uzun
Coşku Mert yazdı:

rapro kauçuk konusunda iyi bi marka. motor takozları kaliteli oluyor. hortumda da kötü olacağını sanmam

Çoğu yer rapro önerdi 

Yorum bağlantısı
Erman Uzun

Buradaki 1 numaralı hortum lazım ancak bu hortum tam olarak neye yarıyor teknik anlamda çok yüksek basınç içinden geçiyor mu yoksa sadece turboya taze hava için mi var anladığım kadarıyla 7 ve 8 numaralar turbodan yüksek basınçlı gaz geçişi için var 

Bunları hem teknik bilgi hemde 1 numaralı hortumdan sadece temiz hava almak için varsa çok yüksek basınç oluşmuyorsa illa orjinal araamyayim 

Screenshot_20250530_212029_AliExpress.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...