Fatih Sarıkaya Dün saat 06:32 Yazar Paylaş Dün saat 06:32 Mertol Kip yazdı: 20-25 yasinda sorunsuz araba olmaz, bakimli ve bakimsiz araba olur. Farkındayım 25 yaşındaki bir arabanın sorunsuz olmayacağının. Rover 25 gibi uzak durulması gereken bir araç mıdır, onu öğrenmek istedim. Mekanik sorunlar olacaktır. Çözülemeyecek sorunları varmıdır. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 07:19 Paylaş Dün saat 07:19 Fatih Sarıkaya yazdı: Farkındayım 25 yaşındaki bir arabanın sorunsuz olmayacağının. Rover 25 gibi uzak durulması gereken bir araç mıdır, onu öğrenmek istedim. Mekanik sorunlar olacaktır. Çözülemeyecek sorunları varmıdır. Sizi anladım, şöyle söyleyeyim, kuş serisinin bile bazı parçaları bulunamıyor. Aracın son üretiminden sonra 10 yıl geçince üretici ve distribütörlerin parça tedarik yükümlülüğü kalkıyor. Stokta varsa bulabiliyorsun yoksa çıkma parça falan. Hadi ford opel renault falan bulunyor bir şekilde çıkma yan sanayi falan filanda, çok fazla satışı olmayan arabalarda zor. Ben 3 yaşındaki tek kapılı Opel astra nın kapısını bile 3 ayda Ankara'dan çıkma bulabilmiştim mesela, oysa 5 kapılılarınki gırla. Dolayısı ile her sorunu çözerken zorlanırsınız. Hele ki elinizden gelmiyorsa ya da çevreniz yoksa... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:41 Paylaş Dün saat 07:41 Fatih Sarıkaya yazdı: Farkındayım Macera aradığının da farkındasın değil mi Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Dün saat 08:56 Yazar Paylaş Dün saat 08:56 Mehmet Ozyurek yazdı: Macera aradığının da farkındasın değil mi Yeni araba istemiyorum. 0-5 yaşında araba da alabilirim ama istemiyorum. Eski bir şeyler istiyorum lakin bıktırmasında. Uğraşmak istiyorum ama keyfe keder uğraşmak istiyorum. Opel tigra b bakıyorum. Temiz yok. Kafam karışık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts