Onur Sas Dün saat 09:49 Paylaş Dün saat 09:49 Merhabalar 2 milyon bütçeyle 0 araba almak istiyorum ilk arabam olacak ve arabalardan pek anlamam o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var . Çoğunlukla şehir içinde kullanacağım ama yazın 3 ay köyde olacağım ara sıra da kampa götürebilecek bir aile arabası arıyorum kendim baktığımda toyota corolla cros hybrid veya Dacia Duster 1.5 dCi mantıklı geldi siz ne diyorsunuz Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 10:11 Paylaş Dün saat 10:11 İlk araban olacaksa sıfır araba alma bence. Dediğin gibi ikinci el bi duster al onda biraz zaman geçirip sonra ne istiyorsan onu al. Maceraya gerek yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:33 Paylaş Dün saat 10:33 iki milyon... toyota... milyon ne hale düşmüş. 1-1.5 aralığında merso alırdım yüksek kasalardan Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 10:56 Paylaş Dün saat 10:56 Onur Sas yazdı: Merhabalar 2 milyon bütçeyle 0 araba almak istiyorum ilk arabam olacak ve arabalardan pek anlamam o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var . Çoğunlukla şehir içinde kullanacağım ama yazın 3 ay köyde olacağım ara sıra da kampa götürebilecek bir aile arabası arıyorum kendim baktığımda toyota corolla cros hybrid veya Dacia Duster 1.5 dCi mantıklı geldi siz ne diyorsunuz Tesla... kamp modu da var. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Dün saat 11:26 Paylaş Dün saat 11:26 Tesla derim, eğer tipi hoşunuza gitmiyor ise, İoniq 5. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Güdek Dün saat 14:54 Paylaş Dün saat 14:54 Corolla cross benim çok hoşuma gidiyor, üstüne yerden yüksek, hafif arazide sizi gideceğiniz yere sorunsuz götürebilir. Ama ilk arabanızsa ve şoförlük deneyiminiz yoksa biraz daha acemiliğinizi atabileceğiniz bir araba daha verimli olabilir. Öyle bir durumda da ikinci el bir Duster işinizi görür Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 16:38 Paylaş Dün saat 16:38 2 milyon ve şehir içi denince akla hemen onun adı gelir... 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 16:39 Paylaş Dün saat 16:39 Çağlar Bayur yazdı: iki milyon... toyota... milyon ne hale düşmüş. 1-1.5 aralığında merso alırdım yüksek kasalardan Aman tanrım didim.... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 17:01 Paylaş Dün saat 17:01 Mustafa Tüfekçi yazdı: Aman tanrım didim.... 204,5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts