İçeriğe Yönlendir

2 Milyona Araba Tavsiyesi

Onur Sas

Recommended Posts

Onur Sas

Merhabalar 2 milyon bütçeyle 0 araba almak istiyorum ilk arabam olacak ve arabalardan pek anlamam o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var . Çoğunlukla şehir içinde kullanacağım ama yazın 3 ay köyde olacağım ara sıra da kampa götürebilecek bir aile arabası arıyorum kendim baktığımda toyota corolla cros hybrid veya Dacia Duster 1.5 dCi mantıklı geldi siz ne diyorsunuz

Yorum bağlantısı
Mertol Kip

İlk araban olacaksa sıfır araba alma bence. Dediğin gibi ikinci el bi duster al onda biraz zaman geçirip sonra ne istiyorsan onu al. Maceraya gerek yok.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

iki milyon... toyota... milyon ne hale düşmüş. 1-1.5 aralığında merso alırdım yüksek kasalardan

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Onur Sas yazdı:

Merhabalar 2 milyon bütçeyle 0 araba almak istiyorum ilk arabam olacak ve arabalardan pek anlamam o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var . Çoğunlukla şehir içinde kullanacağım ama yazın 3 ay köyde olacağım ara sıra da kampa götürebilecek bir aile arabası arıyorum kendim baktığımda toyota corolla cros hybrid veya Dacia Duster 1.5 dCi mantıklı geldi siz ne diyorsunuz

Tesla... kamp modu da var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Güdek

Corolla cross benim çok hoşuma gidiyor, üstüne yerden yüksek, hafif arazide sizi gideceğiniz yere sorunsuz götürebilir. Ama ilk arabanızsa ve şoförlük deneyiminiz yoksa biraz daha acemiliğinizi atabileceğiniz bir araba daha verimli olabilir. Öyle bir durumda da ikinci el bir Duster işinizi görür

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Çağlar Bayur yazdı:

iki milyon... toyota... milyon ne hale düşmüş. 1-1.5 aralığında merso alırdım yüksek kasalardan

Aman tanrım didim....

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...