İçeriğe Yönlendir

Orta Boy-Sessiz Çalışan Buzdolabı Tavsiyesi (No Frost) ?

Ali Memisoglu

Recommended Posts

Ali Memisoglu
(düzenlendi)

Derin dondurucu yerine orta boy bir buzdolabı alalım dedik ve Regal No frost buzdolabı aldık ( Nf 30020 251 Lt ). 

Baya ses çıkarıyor bunu gördük ve iade sürecini başlattık.

Daha önce tecrübe edenler vardır büyük ihtimalle, mümkünse yerli üretim ve sessiz çalışan orta boy no frost bir buzdolabı tavsiyesi alabilir miyim sizlerden ?

tarihinde Ali Memisoglu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül

Arçelik alın uzun ömürlü sorunsuz bizim evdeki beyaz eşyalar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu

Modelleri de yazabilir miyiz , aldığım regalin desibeli 41 yazıyordu o yüzden kıyaslama yapacağım

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

bosch siemens profilo aynı yerde üretiliyor. fiyat/performans olarak profilo bakabilirsiniz. 

arçelik, beko, altus da aynı durum mevcut. 

ne alıranız alın , Türkiye de üretilen ve servisi yaygın bir marka seçin.  Lg Samsung da iyi ancak arıza durumunda yedek parça sıkıntı oluyor.

arçelikten birkaç sene önce ufak bir dolap aldık, üzerinde arçelik yazmasına rağmen kore üretimiymiş. kapısında çizik vardı. garantiden kapıya değişim açtılar. 3 ayda kapı gelmeyince dolabı komple değiştirmişlerdi. dolabın soğutma , elektrik tüketim ve sessizliği  çok başarılı. 

birde sesin kaynağı kompresör fanı ise çözümü kolaydır.  

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Memisoglu
Erhan Doruk yazdı:

bosch siemens profilo aynı yerde üretiliyor. fiyat/performans olarak profilo bakabilirsiniz. 

arçelik, beko, altus da aynı durum mevcut. 

ne alıranız alın , Türkiye de üretilen ve servisi yaygın bir marka seçin.  Lg Samsung da iyi ancak arıza durumunda yedek parça sıkıntı oluyor.

arçelikten birkaç sene önce ufak bir dolap aldık, üzerinde arçelik yazmasına rağmen kore üretimiymiş. kapısında çizik vardı. garantiden kapıya değişim açtılar. 3 ayda kapı gelmeyince dolabı komple değiştirmişlerdi. dolabın soğutma , elektrik tüketim ve sessizliği  çok başarılı. 

birde sesin kaynağı kompresör fanı ise çözümü kolaydır.  

samsung ve lg arasında kaldık

aslında şöyle de bir şey var tam olarak kendime almıyorum, bizimkilere baktık, onlar da sokak konjonktürüne uyup aman şu marka olmasın aman boy kot olmasın kriterlerimiz de var

o yüzden en şüphesiz uğur markası ama onun de desibelleri çok görünüyor kıyaslama yaptığımızda

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Memisoglu yazdı:

Modelleri de yazabilir miyiz , aldığım regalin desibeli 41 yazıyordu o yüzden kıyaslama yapacağım

Bizdeki buzdolabı şundan Siemens iq500 serisi ve kompresörü Panasonic marka. Çalıştığını duymak neredeyse imkansız. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Zincirkıran

Hem buzdolabı hem dondurucu olarak kullanılan derin dondurucular var, belki işinizi görür. Bizde Grundig gfne 7301 vardı, pek lazım olmuyo diye sattık ancak gayet sessizdi. Yatak odasında duruyodu hatta 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
(düzenlendi)

Bendede İnvertörlü Samsung var ve sesli çalışıyor.Garanti bitmesine yakın kapak Contası değişmuşti haricinde sorun yaşamadım.Buzdolabını Pandemiden önce almıştık iyide dayandı denilebilir belki yeni modellerde sesli çalışma sorununu çözmüşlerdir.

tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Ali Memisoglu yazdı:

Derin dondurucu yerine orta boy bir buzdolabı alalım dedik ve Regal No frost buzdolabı aldık ( Nf 30020 251 Lt ). 

Baya ses çıkarıyor bunu gördük ve iade sürecini başlattık.

Daha önce tecrübe edenler vardır büyük ihtimalle, mümkünse yerli üretim ve sessiz çalışan orta boy no frost bir buzdolabı tavsiyesi alabilir miyim sizlerden ?

Bosch seri 4 az sesli, seri 6 çok sessiz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...