Mehmet Göktürk 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Doğan Arşiray yazdı: naftalin koktu ortalık... Ernet içeri koku dışarı 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Doğan Arşiray yazdı: naftalin koktu ortalık... Kaşınma 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Ernet içeri koku dışarı Poşeti hep ucundan açılırdı 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Haziran Paylaş 5 Haziran (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Poşeti hep ucundan açılırdı İçindeki bitince kabı en az 3 sene asılı kalır orada. 5 Haziran tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Doğan Arşiray yazdı: naftalin koktu ortalık... covid olmazdı, ne zaman ki uçaklarda nikotin yasaklandı, virüslerin dünyayı dolaşma hızı aylardan saatlere indi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mehmet Yeter yazdı: İçindeki bitince kabı en az 3 sene asılı kalır orada. katı halden gaz hale geçiş kimya dersi.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: covid olmazdı, ne zaman ki uçaklarda nikotin yasaklandı, virüslerin dünyayı dolaşma hızı aylardan saatlere indi Otobüste file arasında uzun malboro ile seyahati özledim 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Amerika bugüne kadarki en yüksek silah alımını gerçekleştiriyor. Trump: “umarım bu silahları kullanmak zorunda kalmayız” dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: katı halden gaz hale geçiş kimya dersi.. Paketı ise çok hoşuma gidiyordu çok janjanli idi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Amerika bugüne kadarki en yüksek silah alımını gerçekleştiriyor. Trump: “umarım bu silahları kullanmak zorunda kalmayız” dedi. Bizde 300 kişiye yemek verip 5000 kişilik fatura keserler ya.. Onlar da "umarım bu yemekleri verecek ziyaretçi buluruz" demişlerdir. Sektör motivasyon istiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Bizde 300 kişiye yemek verip 5000 kişilik fatura keserler ya.. Onlar da "umarım bu yemekleri verecek ziyaretçi buluruz" demişlerdir. Sektör motivasyon istiyor. amerika şunu anladı. Artık endüstriyel tüketim ve orta seviye teknolojiyi artık diğer ülkeler de üretiyor. Yani bosch’un ürettiği silecek beyniyle ya da tekstil makinesinin tasarımı veya silah sanayide tekel değiller. aşırı ileri düzey teknolojiyi de satacak yer bulamıyorlar. bu arada sıkıştılar. O yüzden biz artık savaş değil barış istiyoruz ayaklarıyla kendilerine müttefik arıyorlar. tüm büyük bankalar doların ciddi değer kaybedeceğini bağırıyor artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: doların ciddi değer kaybedeceğini bağırıyor artık bizim piyasaya da haber etsinler bunu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bizim piyasaya da haber etsinler bunu buffet şu sıra diğer yatırımcılara bilgi vermemek için SEC’e başvurmuş. Yani o da bilmiyor ne yapacağını Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: da bilmiyor ne yapacağını sorsa söylerdik 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran (düzenlendi) Yuh Trump ve Elon bir birine girmiş. https://x.com/yunuspaksoy/status/1928059583341240642?s=46 https://x.com/yunuspaksoy/status/1930707295870063024?s=46 https://x.com/yunuspaksoy/status/1930696323730227457?s=46 Bugün, Elon Musk ile ABD Başkanı Donald Trump arasındaki ilişkilerde ciddi bir gerilim yaşandı. Daha önce yakın iş birliği içinde olan ikili, karşılıklı sert açıklamalarla gündeme geldi. Trump, Musk’ın son dönemdeki eleştirilerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, “Elon beni hayal kırıklığına uğrattı” ifadelerini kullandı . Musk ise bu sözlere karşılık vererek, Trump’ın 2024 seçimlerini kazanmasında kendisinin büyük rol oynadığını belirtti ve “Ben olmasaydım seçimi kaybederdi” dedi . Bu gerilimin ardından Trump, Musk’ın şirketlerine yönelik hükümet desteklerini ve sözleşmelerini sonlandırma tehdidinde bulundu . Bu açıklamalar, Tesla hisselerinde yaklaşık %10’luk bir düşüşe neden oldu . Ayrıca, Musk’ın Trump’ın “Büyük Güzel Fatura” olarak adlandırdığı yeni vergi tasarısını “iğrenç bir rezalet” olarak nitelendirmesi, aralarındaki anlaşmazlığın ekonomik politikalarla da ilgili olduğunu gösteriyor . Bu gelişmeler, daha önce Trump’ın kampanyasına büyük maddi destek sağlayan ve hükümette danışmanlık yapan Musk ile Trump arasındaki ilişkinin ciddi şekilde bozulduğunu ortaya koyuyor . 5 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Yuh Trump ve Elon bir birine girmiş. https://x.com/yunuspaksoy/status/1928059583341240642?s=46 https://x.com/yunuspaksoy/status/1930707295870063024?s=46 https://x.com/yunuspaksoy/status/1930696323730227457?s=46 yav ne girecek birbirine. Tesla’nın satışları toparlamaya çalışıyorlar Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: sorsa söylerdik Abi siz söylerseniz alınganlık gösterebilirler. Bkz. Çağlar abinin servisleri üzme kataloğu. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 6 Haziran Paylaş 6 Haziran (düzenlendi) Sabahları uyandığımızda.En değerliymiş ...Huzur... 6 Haziran tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav ne girecek birbirine. Tesla’nın satışları toparlamaya çalışıyorlar Ben 1 ay süre vermiştim 3 ay dayandı. Olay büyük. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Mehmet Göktürk yazdı: Ben 1 ay süre vermiştim 3 ay dayandı. Olay büyük. bunların hiçbiri düşünülmemiş olamaz. Yüzlerce analistleri var. Söyleyeceği edeceği laf, eylemin sonuçlarının nereye varacağı zaten biliniyordur Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunların hiçbiri düşünülmemiş olamaz. Yüzlerce analistleri var. Söyleyeceği edeceği laf, eylemin sonuçlarının nereye varacağı zaten biliniyordur Bunlar deli. Herşey olur. O kadar büyütme yani. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunların hiçbiri düşünülmemiş olamaz. Yüzlerce analistleri var. Söyleyeceği edeceği laf, eylemin sonuçlarının nereye varacağı zaten biliniyordur çok teknik düşünüosun yaaaaa, 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts