Uğur Kamil Pazartesi 15:10 Paylaş Pazartesi 15:10 Abime clio bakarken soluğu vw de bulduk 😁 1.2 tsi 2015 90 binde golf aldık ilk sahibinden. Yağ bakımları düzenli yapılmış, son 2 bakima kadarda yetkili servis bakımlı ama hic triger değişmemiş. Km dolmamış diye. Araca triger seti ve devirdaim alicam. Ne marka almam lazim? Orjinali hangi marka yada orjinale yakin kalite hangi marka onerirsiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 15:58 Paylaş Pazartesi 15:58 Trigerde markadan çok usta önemli. Usta sorarak başlamak lazım. Kendiniz yapacaksanız tamam Yetkili servisten parça satın alabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Pazartesi 16:12 Paylaş Pazartesi 16:12 Bildigim kadar trigeriniz 120 binde degisiyor. Mehmet beyin dedigi gibi bu işin bilen ve elinde aparatı olan ustayı bulup değıştirin. Devirdaim ve triger ters yerde . Triger degisirken kaçirmiyorsa devirdaim degismenize gerek yok. Genç bir arkadaşımız sırf Karslı hemşerisi diye 1.4 passat aracının trigerini dısarda ustaya değiştirdi. Adamda aparat yokmuş sente tutmadı 3 kere git gel yapmıştı . Bursaya yakınsanız önerebilecegim iki adres mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 16:19 Paylaş Pazartesi 16:19 Uğur Kamil yazdı: Abime clio bakarken soluğu vw de bulduk 😁 1.2 tsi 2015 90 binde golf aldık ilk sahibinden. Yağ bakımları düzenli yapılmış, son 2 bakima kadarda yetkili servis bakımlı ama hic triger değişmemiş. Km dolmamış diye. Araca triger seti ve devirdaim alicam. Ne marka almam lazim? Orjinali hangi marka yada orjinale yakin kalite hangi marka onerirsiniz? hayırlı olsun.. 110 luk mu? 105 lik mi? epey bi motor farkı varda 🤔 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 17:56 Paylaş Pazartesi 17:56 Hayırlı olsun. Rize de eski Bosch servisi vardı adını unuttum dükkanın. Bora varken oraya götürüyordum Haluk usta vardı onlar iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu Pazartesi 18:19 Paylaş Pazartesi 18:19 Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun. Rize de eski Bosch servisi vardı adını unuttum dükkanın. Bora varken oraya götürüyordum Haluk usta vardı onlar iyiydi. Üseyin usta olmasın..;)) Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 18:20 Paylaş Pazartesi 18:20 Cavit Çırakoğlu yazdı: Üseyin usta olmasın..;)) Biri Haluk saçsız olanda Hüseyin usta hatırladım da dükkanı hatırlayamadım 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 04:19 Yazar Paylaş Dün saat 04:19 Trigeri ina marka, devirdaimide dayco marka aldim. Antifirizde değiştiricem için ilerde ariza devirdaim birdaha uğraşmayalım 5 6 yıl binme niyeti var abimin neyin ne olduğunu bilmemiz daha iyi. Yağ bakımıda 4bin km önce yapılmış ama onuda 2 3 ay içinde değiştiririm. Araç 105'lik Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 04:36 Yazar Paylaş Dün saat 04:36 Mustafa Erkan yazdı: Bildigim kadar trigeriniz 120 binde degisiyor Km olarak evet ama yil olarak 5 6 yılı geçirip risk almayı sevmiyorum ve golf 10 yaşında. Tanıdığım usta var, o değiştiremem derse daha önce 2 3 arkadasin vw aracinda triger değiştirdiği usta var ona gidicem. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 05:04 Paylaş Dün saat 05:04 Uğur Kamil yazdı: Km olarak evet ama yil olarak 5 6 yılı geçirip risk almayı sevmiyorum ve golf 10 yaşında. Tanıdığım usta var, o değiştiremem derse daha önce 2 3 arkadasin vw aracinda triger değiştirdiği usta var ona gidicem. Servisten fiyat aldık mı? Zubizu indirimi ile dışarı ile aynı hatta daha uyguna gelebiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Dün saat 05:05 Paylaş Dün saat 05:05 Sogutma sıvınız G13 yada G12+ olması gerekiyor. Saf su harıci asla musluk suyu koymayın. Atladığınız bir nokta manuel vites kutularında şanzuman yağı 90 binde değişmesi gerekiyor. Şanzuman kapasitesi 2.3 lt olup , vw şanzuman yağı değistirmeyi bilen ustaya gitmeniz gerekiyor. Dolumu bilmeyen usta 2300 gr yağ boşaltıp, 400 gr geri doldurabiliyor gerisini koyamıyor. https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly-top-tec-5100-75w-20842-sanziman-yagi-20842?srsltid=AfmBOorP4778sJbEeGtgq5EsM_o_frpdOhRQDYu4IyObtu_wW2v3BN9J Tekrar olacak kusura bakmayın aparatı olmayan ustaya asla triger değiştirmeyin. Çok üzer sizi. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Sogutma g13 105 lik olan yeni nesil degil, euro 5 norm.. Hafif yağ yakma sorunu olabiliyor.. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Ben geçen ay 2014 modelin 74K km de trigeri değiştirdim, deformasyon hiç yok gibiydi. Edit: Triger değişirken sağ motor kulağı sökülüyor, bende 75K km de bayağı ezilmişti değiştirdik bu da aklınızda olsun. 22 saat önce tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Metin Akbal yazdı: Servisten fiyat aldık mı? Zubizu indirimi ile dışarı ile aynı hatta daha uyguna gelebiliyor. Standart yag bakimina 12 bin tl fatura cikaran bayiye hic sorasim gelmedi açıkçası Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Alpay Sumer yazdı: Sogutma g13 105 lik olan yeni nesil degil, euro 5 norm.. Hafif yağ yakma sorunu olabiliyor.. Eski aracim 2012 1.2 jettamdada ayni ayni diyorlardi 5 sene hiç sorun yaşamadım. Castrol kullanan veya sürekli performanslı kullanan sorun yaşıyordu daha çok. Motul kullanıyordum ve hala her aracimda motul kullanıyorum. Golf dede motul koyarım. Birde aşırı km yapmıyorum, abim benim yarim kadarda yapmaz. Sene 10bin km görmeyiz yil dolduğu icin bakim yaptiriyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts