Ali Darbaz 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Arkadaşlar merak edilen fiyatları sizin için paylaşıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran Daha iş yerlerin fiyatlarında şu an olmadığı için akşam paylaşacağım. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Haziran Paylaş 4 Haziran (düzenlendi) @Ali Darbaz forumu patlattın sonunda 4 Haziran tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Turistik bir yere göre çok normal geldi fiyatlar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran tekneye atlama zamanı gelmiş, sabah şortu giyip 5 te çıkalım hele, İlkay naabıyon kardeş Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: tekneye atlama zamanı gelmiş, sabah şortu giyip 5 te çıkalım hele, İlkay naabıyon kardeş Biz tatilde deniz ve ağaç olmayan lokasyonlara kaçıyoruz Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran İlkay Başaran yazdı: Biz tatilde deniz ve ağaç olmayan lokasyonlara kaçıyoruz karaya çıkınca elebette, kaçmaz Yorum bağlantısı
Emrah Altun 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Adab Çorbası: az çorba: 297 tam çorba: 396 küsüratlı yapalım da şeklimiz olsun demişler heralde. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Haziran Paylaş 4 Haziran önceki yılları bilmiyoruz ki karşılaştıralım ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Selçuk Keleş yazdı: önceki yılları bilmiyoruz ki karşılaştıralım ? Çok pahalıydı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ada olarak düşününce rakamlar tek başına çok pahalı görünmüyor. Ancak X 4 kişi olunca aniden büyüyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ada olarak mikanosta 320 bin tl 1 gece otel 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran kağıt 5 lik zor bulunuyor demir 5 i müşteri almıyor ağırlık yapıyor diye, bundan sebep 5 li küsüratı kaldırmıştık, 297 396 iyiymiş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ebrar Tüfek yazdı: kağıt 5 lik zor bulunuyor demir 5 i müşteri almıyor ağırlık yapıyor diye, bundan sebep 5 li küsüratı kaldırmıştık, 297 396 iyiymiş. Bence nakit kaldırılmalı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Darbaz yazdı: Arkadaşlar merak edilen fiyatları sizin için paylaşıyorum. sezon naşlayınca ile bunları yeniden karşılaştırısak güzel bir kaynak olur 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 4 Haziran Paylaş 4 Haziran bazı mekanlarda servis, kuver vb. adı altında sağlam kazıklıyorlar... balık restorantında da mezeler balıktan pahalıya geliyor... 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: sezon naşlayınca ile bunları yeniden karşılaştırısak güzel bir kaynak olur Özellikle sordum sezon başladığında fiyatlar artacak mı diye cunda da fiyatlar sabitmiş bu şekilde yapmışlar buradaki esnaf yunan adalarından çok çekmiş o yüzden fiyatları aşağı çekmişler fiyatları da sabitlemişler yani bana söylenen bu şekilde 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Darbaz yazdı: Özellikle sordum sezon başladığında fiyatlar artacak mı diye cunda da fiyatlar sabitmiş bu şekilde yapmışlar buradaki esnaf yunan adalarından çok çekmiş o yüzden fiyatları aşağı çekmişler fiyatları da sabitlemişler yani bana söylenen bu şekilde sezonda gidip buna da bakmalı o zaman söylemler her zaman tutulmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: sezonda gidip buna da bakmalı o zaman söylemler her zaman tutulmaz Tüm esnaf ağız birliği yapmış. Hatta birisi yeni fiyat listesi basılmadığı için bana bu sezonki fiyat listesini grafik çalışmasını gösterdi. Matbaada basılmasını bekliyoruz diye belirtti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts