Ali Darbaz 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Evren Erakçora yazdı: Ayvalık, Sarımsaklı yolu çok güzel, ülkenin en güzel yolu olabilir, orayı gezebilirsin. Yaya geldim. Bu yürüyüş yolumu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Ali Darbaz yazdı: Messerschmitt buldum. cundaya giden 1000 kişiye sorduk hiçbir bulamamış sonucu çıkar anket yapsak boya değişen durumu nasıl Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Çağlar Bayur yazdı: cundaya giden 1000 kişiye sorduk hiçbir bulamamış sonucu çıkar anket yapsak boya değişen durumu nasıl Cundada değil çünkü Sigorta şişirmesi hasar kaydı var. Buharlı traktör çarpmış park halindeyken. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran İlkay Başaran yazdı: Cundada değil çünkü Sigorta şişirmesi hasar kaydı var. Buharlı traktör çarpmış park halindeyken. tatilden tail seç artık nerede geziyor takip edemiyorum ki Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Çağlar Bayur yazdı: tatilden tail seç artık nerede geziyor takip edemiyorum ki Ayvalıkta rahmi koç müzesinde 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Haziran Paylaş 6 Haziran sokaklar neden boş, millet karşıda galiba... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran İlkay Başaran yazdı: Ayvalıkta rahmi koç müzesinde başım döndü ben tatilde bu kadar hızlı yer değiştiremem pek beceriksizim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Çağlar Bayur yazdı: başım döndü ben tatilde bu kadar hızlı yer değiştiremem pek beceriksizim Ali Cihangiroğlu yazdı: sokaklar neden boş, millet karşıda galiba... Cundada park edecek yer kalmadı. Araç sahipleri elektrikli slotlarını gasp etmeye çalışıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Çağlar Bayur yazdı: tost fiyatları hala sabit mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Yuh 3 tatlı için 1000 tl verip tüketirken arada attığım video 5 dkda 1500 izlendi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Evren Erakçora yazdı: Ayvalık, Sarımsaklı yolu çok güzel, ülkenin en güzel yolu olabilir, orayı gezebilirsin. Ege'nin abartıldığı kadar güzel tarafı yok Özellikle de kuzey tarafı ... Ali Darbaz yazdı: Yuh 3 tatlı için 1000 tl verip tüketirken arada attığım video 5 dkda 1500 izlendi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Selçuk Keleş yazdı: Ege'nin abartıldığı kadar güzel tarafı yok Özellikle de kuzey tarafı ... Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış Akdeniz 'e göre daha güzel iklim, rüzgar, daha serin deniz avantajı var. Tabii zevk meselesi sonuçta.. ikisi de ayrıca güzel . 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Evren hocama katılıyorum. Akdeniz'in kavurucu ve nemli sıcağı bana eziyet geliyor. Kuzey Ege yazın daha yaşanabilir geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran Ali Cihangiroğlu yazdı: tekneye atlama zamanı gelmiş, sabah şortu giyip 5 te çıkalım hele, İlkay naabıyon kardeş huuhhu kim teknesi var. oltayı kapıp geliyorum 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts