Murat Öngür Çarşamba 15:13 Paylaş Çarşamba 15:13 merhaba 3 gün önce araç muayeneye gittim şükür far ayarı haricinde bir sıkıntı çıkmadı ve geçtim , muayenede farlarınız merceksiz ise kesinlikle led ampuller geçmiyor artık ağır hasarlı olarak bırakıyorlar bilginiz olsun. Ve bir çok yerde kart ile ödemede fark alınmıyor desede hala fark alıyorlar. 3 no filmlerde de sıkıntı çıkarıyorlar , ön camda ki film bildiğiniz üzere muayeneden geçmiyor. fren ayarlarınıda eskisinden daha çok önem veriyorlar fren yanal kayma testinde sınırı düşürmüşler . yanımda 5-6 yaşındaki audi arka disklerden kaldı. Muayeneye yeni gideceklere faydası olur inşallah 6 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Çarşamba 15:17 Paylaş Çarşamba 15:17 Komisyon ödedim ben dün, 1 günlük gecikme için de 130 mu ne ödedim, toplam 3200 gitti Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Çarşamba 15:17 Paylaş Çarşamba 15:17 Ön cam filmi artık geçmiyor mu? Emin miyiz? Çünkü bununla alakalı bir bilgi bulunmuyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 15:29 Paylaş Çarşamba 15:29 Ü.Emre Kartal yazdı: Ön cam filmi artık geçmiyor mu? Emin miyiz? Çünkü bununla alakalı bir bilgi bulunmuyor ön, en ön cam 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Çarşamba 15:39 Paylaş Çarşamba 15:39 Çağlar Bayur yazdı: ön, en ön cam Evet, en ön cam için soruyorum Cam filmi için hafif kusur diyor, en ön veya farklı şekilde bir ayırım yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 15:52 Paylaş Çarşamba 15:52 Ben de nisanda muayeneye gittiğimde kart için fark alırız demişti. Tahmin ettiğim için nakit de götürmüştüm.. Nakit ödedim.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 16:17 Paylaş Çarşamba 16:17 Komisyon farkı önemli değil. Ben hakem heyetiyle geri aldım. Benim ön camda şeffaf denilen %77 ışık geçiren film var. Yan ve arkalarda da %25 ışık geçirgen film var. Geçer mi? %25 galiba 1-2-3-4-5 numaralandırmada 3 numara oluyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 16:44 Paylaş Çarşamba 16:44 (düzenlendi) arkadaşım bugün gebze’de girdi. Camlarında bayinin taktığı film vardı. Kaç numara bilmiyoruz. Çarşamba 18:06 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Çarşamba 17:03 Paylaş Çarşamba 17:03 Ü.Emre Kartal yazdı: Evet, en ön cam için soruyorum Cam filmi için hafif kusur diyor, en ön veya farklı şekilde bir ayırım yok. Polis ceza yazabilirir tehlikeli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 17:31 Paylaş Çarşamba 17:31 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de nisanda muayeneye gittiğimde kart için fark alırız demişti. Tahmin ettiğim için nakit de götürmüştüm.. Nakit ödedim.. kartla öde sonra dava aç 100 tl daha fazlası giriyor , tansu yaptı , mahkemelerde dolaşıyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür Çarşamba 17:58 Yazar Paylaş Çarşamba 17:58 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Komisyon farkı önemli değil. Ben hakem heyetiyle geri aldım. Benim ön camda şeffaf denilen %77 ışık geçiren film var. Yan ve arkalarda da %25 ışık geçirgen film var. Geçer mi? %25 galiba 1-2-3-4-5 numaralandırmada 3 numara oluyor Ön camı bilemem ama diğer filmler %100 geçer. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Çarşamba 18:40 Paylaş Çarşamba 18:40 halojen ampulleri atmayalim oyleyse. 2 senede bir takarız 🤓 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Çarşamba 18:49 Paylaş Çarşamba 18:49 Geçen cumartesi de ben girdim muayeneye. Egzoz emisyonu da tuvtürk de yaptırdım. 1.7 (maks3) ile rahat kurtardı. Bana da far konusunda aynı şey söylendi. Beyaz olsa hiç ayarına şiddetine bakmadan direkt bırakıyorlarmış artık. Camlarda film var ama ön cam da yok. Hafif kusur geçti. Yorum bağlantısı
Murat Öngür Çarşamba 20:12 Yazar Paylaş Çarşamba 20:12 Coşku Mert yazdı: halojen ampulleri atmayalim oyleyse. 2 senede bir takarız 🤓 Valla ben halojen ile gittim ben sisililere hem farlara. Her ihtimale karşı temudan 4300 k led aldım , 6000 k led lere polisler ceza yazmaya başlamış. 4300 k larla devam edeceğim. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Dün saat 01:05 Paylaş Dün saat 01:05 Gündem ve toplumsal tepki nereye ise ona yönelim gerçekleşiyor.Bir süre sonra yeni gündem oluşunca eskisi unutuluyor. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar Dün saat 05:32 Paylaş Dün saat 05:32 En güzeli 3 yılda bir aracı sıfırlamak 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce şimdi de 10 seneden yaşlı aracın her sene muayenesi konuşuluyor... bence sürekli muayenede dursun arada alıp binelim. yemin ederim herşeyiyle angarya gibi geliyor artık yaşanan günler. 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Doğan Arşiray yazdı: şimdi de 10 seneden yaşlı aracın her sene muayenesi konuşuluyor... bence sürekli muayenede dursun arada alıp binelim. yemin ederim herşeyiyle angarya gibi geliyor artık yaşanan günler. Yasalara saygılı ve uymaya özen gösteren vatandaşa yük bindirmekten başka bir şey değil. Ne muayene ne sigoryası olan zibilyon tane araç var yollarda, önce onları yakalayıp el koysunlar. Evet ceza yazmak falan değil, baksın eğer 1 senedir muayenesi yoksa yeddiemine çeksin, 3 seneden uzunsa süre devlet el koyup hurda demir olarak dooooğru demirçelik fabrikasına. İsa Acar yazdı: En güzeli 3 yılda bir aracı sıfırlamak Ben öyle yapıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Doğan Arşiray yazdı: şimdi de 10 seneden yaşlı aracın her sene muayenesi konuşuluyor... bence sürekli muayenede dursun arada alıp binelim. yemin ederim herşeyiyle angarya gibi geliyor artık yaşanan günler. avrupa olacak. Bize gelir mi belli değil. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Gelir yahu, gelir bir kere. Nakit. İsa Acar yazdı: En güzeli 3 yılda bir aracı sıfırlamak Muayenede belli olmazmi Yorum bağlantısı
Recommended Posts