Murat Öngür 4 Haziran Paylaş 4 Haziran merhaba 3 gün önce araç muayeneye gittim şükür far ayarı haricinde bir sıkıntı çıkmadı ve geçtim , muayenede farlarınız merceksiz ise kesinlikle led ampuller geçmiyor artık ağır hasarlı olarak bırakıyorlar bilginiz olsun. Ve bir çok yerde kart ile ödemede fark alınmıyor desede hala fark alıyorlar. 3 no filmlerde de sıkıntı çıkarıyorlar , ön camda ki film bildiğiniz üzere muayeneden geçmiyor. fren ayarlarınıda eskisinden daha çok önem veriyorlar fren yanal kayma testinde sınırı düşürmüşler . yanımda 5-6 yaşındaki audi arka disklerden kaldı. Muayeneye yeni gideceklere faydası olur inşallah 7 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Komisyon ödedim ben dün, 1 günlük gecikme için de 130 mu ne ödedim, toplam 3200 gitti Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ön cam filmi artık geçmiyor mu? Emin miyiz? Çünkü bununla alakalı bir bilgi bulunmuyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ü.Emre Kartal yazdı: Ön cam filmi artık geçmiyor mu? Emin miyiz? Çünkü bununla alakalı bir bilgi bulunmuyor Genişlet ön, en ön cam 1 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: ön, en ön cam Genişlet Evet, en ön cam için soruyorum Cam filmi için hafif kusur diyor, en ön veya farklı şekilde bir ayırım yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ben de nisanda muayeneye gittiğimde kart için fark alırız demişti. Tahmin ettiğim için nakit de götürmüştüm.. Nakit ödedim.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Komisyon farkı önemli değil. Ben hakem heyetiyle geri aldım. Benim ön camda şeffaf denilen %77 ışık geçiren film var. Yan ve arkalarda da %25 ışık geçirgen film var. Geçer mi? %25 galiba 1-2-3-4-5 numaralandırmada 3 numara oluyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran (düzenlendi) arkadaşım bugün gebze’de girdi. Camlarında bayinin taktığı film vardı. Kaç numara bilmiyoruz. 4 Haziran tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ü.Emre Kartal yazdı: Evet, en ön cam için soruyorum Cam filmi için hafif kusur diyor, en ön veya farklı şekilde bir ayırım yok. Genişlet Polis ceza yazabilirir tehlikeli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de nisanda muayeneye gittiğimde kart için fark alırız demişti. Tahmin ettiğim için nakit de götürmüştüm.. Nakit ödedim.. Genişlet kartla öde sonra dava aç 100 tl daha fazlası giriyor , tansu yaptı , mahkemelerde dolaşıyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Komisyon farkı önemli değil. Ben hakem heyetiyle geri aldım. Benim ön camda şeffaf denilen %77 ışık geçiren film var. Yan ve arkalarda da %25 ışık geçirgen film var. Geçer mi? %25 galiba 1-2-3-4-5 numaralandırmada 3 numara oluyor Genişlet Ön camı bilemem ama diğer filmler %100 geçer. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 Haziran Paylaş 4 Haziran halojen ampulleri atmayalim oyleyse. 2 senede bir takarız 🤓 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Geçen cumartesi de ben girdim muayeneye. Egzoz emisyonu da tuvtürk de yaptırdım. 1.7 (maks3) ile rahat kurtardı. Bana da far konusunda aynı şey söylendi. Beyaz olsa hiç ayarına şiddetine bakmadan direkt bırakıyorlarmış artık. Camlarda film var ama ön cam da yok. Hafif kusur geçti. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 4 Haziran Yazar Paylaş 4 Haziran Coşku Mert yazdı: halojen ampulleri atmayalim oyleyse. 2 senede bir takarız 🤓 Genişlet Valla ben halojen ile gittim ben sisililere hem farlara. Her ihtimale karşı temudan 4300 k led aldım , 6000 k led lere polisler ceza yazmaya başlamış. 4300 k larla devam edeceğim. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Gündem ve toplumsal tepki nereye ise ona yönelim gerçekleşiyor.Bir süre sonra yeni gündem oluşunca eskisi unutuluyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Haziran Paylaş 5 Haziran şimdi de 10 seneden yaşlı aracın her sene muayenesi konuşuluyor... bence sürekli muayenede dursun arada alıp binelim. yemin ederim herşeyiyle angarya gibi geliyor artık yaşanan günler. 6 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Doğan Arşiray yazdı: şimdi de 10 seneden yaşlı aracın her sene muayenesi konuşuluyor... bence sürekli muayenede dursun arada alıp binelim. yemin ederim herşeyiyle angarya gibi geliyor artık yaşanan günler. Genişlet Yasalara saygılı ve uymaya özen gösteren vatandaşa yük bindirmekten başka bir şey değil. Ne muayene ne sigoryası olan zibilyon tane araç var yollarda, önce onları yakalayıp el koysunlar. Evet ceza yazmak falan değil, baksın eğer 1 senedir muayenesi yoksa yeddiemine çeksin, 3 seneden uzunsa süre devlet el koyup hurda demir olarak dooooğru demirçelik fabrikasına. İsa Acar yazdı: En güzeli 3 yılda bir aracı sıfırlamak Genişlet Ben öyle yapıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Doğan Arşiray yazdı: şimdi de 10 seneden yaşlı aracın her sene muayenesi konuşuluyor... bence sürekli muayenede dursun arada alıp binelim. yemin ederim herşeyiyle angarya gibi geliyor artık yaşanan günler. Genişlet avrupa olacak. Bize gelir mi belli değil. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Gelir yahu, gelir bir kere. Nakit. İsa Acar yazdı: En güzeli 3 yılda bir aracı sıfırlamak Genişlet Muayenede belli olmazmi Yorum bağlantısı
Recommended Posts