Özgür ÇETİNKAYA 4 Haziran Paylaş 4 Haziran İki yıllıkta olsa bir üniversite bitirdim. Bu süreçte çocuklar belki gaza gelirde okuma hevesi gelir dedik ama ben çocuklardan daha çok ders çalıştım ? Darısı artık uzmanlığı geliştirmek. 16 2 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Arif Aykın yazdı: Hayırlı olsun ne okudunuz acaba başarılar İş güvenliği hocam... 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Devam. Çok zevkli. Ben bazen bir de şuna bakayım dediğim bölümleri seçiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Hayırlı olsun tebrikler. Ben de 2 yıllık adalet okuyordum. Baktım adalet sadece okullarda var, bıraktım. amacım dikey geçişle 4 yıllık hukuk bitirmekti. Sonra imar hukuku falan kovalayacaktık. Aslında güzel parası var. Ama iki yıllık adaletten dört yıllığa geçiş kapandı dediker 1 1 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Çağlar Bayur yazdı: hayırlı olsun Teşekkürler Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun tebrikler. Ben de 2 yıllık adalet okuyordum. Baktım adalet sadece okullarda var, bıraktım. amacım dikey geçişle 4 yıllık hukuk bitirmekti. Sonra imar hukuku falan kovalayacaktık. Aslında güzel parası var. Ama iki yıllık adaletten dört yıllığa geçiş kapandı dediker 2 yıllık biraz kolay ama çalışmak gerekiyor. Teşekkürler iyi dileklerimiz için... Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun tebrikler. Ben de 2 yıllık adalet okuyordum. Baktım adalet sadece okullarda var, bıraktım. amacım dikey geçişle 4 yıllık hukuk bitirmekti. Sonra imar hukuku falan kovalayacaktık. Aslında güzel parası var. Ama iki yıllık adaletten dört yıllığa geçiş kapandı dediker Şu anki durumu bilmiyorum. İki arkadaşım adaleti bitirdi, dikey geçiş sınavına girdiler. Sınav Türkçe ve matematik, sınavın çok zor olduğunu söylemişlerdi. Birisi matematik birisi de fizik öğretmeni ve alanlarında çok iyiler. Anlayacağın dikey geçiş sınavı için çok çalışmak gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkürler iyi forumlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts