Alparslan Coban Dün saat 06:39 Paylaş Dün saat 06:39 Herkese merhaba Kasım ayında 250 bin TL 0 faiz kampanyasıyla konusunu açmadığım bir Seat Arona almıştım Leondan geçiş yapmıştık. 6 ay 10 bin km kullandık. Bir ay kadar önce de tasarımını çok sevdiğim (samuray miğferlerinden ilham alınmış bir ön panjurla makyajlanmış) ama hiç kullanmadığım 2025 Qashqai ye geçiş yaptık 1.3 dig-t mild hybrid xtronic cvt design pack aslında n connecta ya da sky pack paketler daha mantıklı fakat borçlanarak aldığım için ekstra bir 150 bin çıkartamadım giriş paket olmasına rağmen oldukça dolu ama eksikliğini hissettiğim bir kaç özellik de var şimdilik fotolarla devam edeyim 21 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 06:52 Paylaş Dün saat 06:52 Hayırlı olsun gülerek kullanın. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun Dün saat 06:53 Paylaş Dün saat 06:53 Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin. Arka koltuklarda yaşam alanı nasıl? Kayınçom sıfır mild hybrit 3008 aldı ama arka kısım bana dar geldi. Özellikle FC5 kasa Civic arkası ile kıyaslayınca çok tatmin etmedi beni. Bunda durum nedir merak ettim. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban Dün saat 07:03 Yazar Paylaş Dün saat 07:03 Araçta dokunmatik iç aydınlatma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kablosuz şarj stantı var ama otomatik kararan iç dikiz aynası yok, yan aynalarda rezistans yok buğu yağmur sıkıntı. Geri görüş kamerası var ön park sensörü yok elektrikli bel desteği ayarı var, iç ambiyans aydınlatma yok tabi hepsi olsun diyorsan bir üst pakete bakmak lazım ama daha kolay ve ucuz donanımlardan kaçmışlar o garibime gitti özellikle otomatik kararan iç dikiz aynası olmayışı hayal kırıklığı hatta şaşırdığım adaptif uzun far asistanı var genelde vag grubu kullandım bu özellikleri başlangıç paketlere koymazlar ama torpido soğutma yok. Güvenlik malumunuz yeni araçların hepsinde şerit takip, tabela okuma, çarpışma önleyici vs standart sanıyorum onlar mevcut. Elektikli bagaj ,daha büyük jantlar ,cam tavan ve hafızalı koltuk vs bunlar üst paketlerde var onu zaten bu araçta beklemiyoruz. Genel olarak dolu bir başlangıç paketi olduğunu söyleyebilirim Emrah Altun yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin. Arka koltuklarda yaşam alanı nasıl? Kayınçom sıfır mild hybrit 3008 aldı ama arka kısım bana dar geldi. Özellikle FC5 kasa Civic arkası ile kıyaslayınca çok tatmin etmedi beni. Bunda durum nedir merak ettim. Teşekkür ediyorum. Compact suv olarak geçiyor qashqai ama içerdeki yaşam alanı oldukça geniş. Araçları birebir kıyaslamak lazım yine de bazen ölçüler farklı söylese de içerdeki tasarım daha geniş ya da dar hissettiriyor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:13 Paylaş Dün saat 07:13 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur Dün saat 08:51 Paylaş Dün saat 08:51 (düzenlendi) Hayırlı olsun güle güle kullanın. Dün saat 08:51 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 08:58 Paylaş Dün saat 08:58 Alparslan Coban yazdı: 1.3 dig-t mild hybrid xtronic cvt design pack Bende seni Kazasız cezasız kullanın. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 09:10 Paylaş Dün saat 09:10 Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Dün saat 09:32 Paylaş Dün saat 09:32 hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma Dün saat 09:37 Paylaş Dün saat 09:37 Hayırlı uğurlu olsun kazasız binin inşAllah hayalet gösterge olsaydı dedirtebilir sanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 09:58 Paylaş Dün saat 09:58 Çok güzel, sadece jantları beğenemedim. Bu tasarımları çok fazla kullanır oldular bir şeye de benzemiyor. Nereye gitti eski çift renk gümüş - piyano black jantlarımız? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 12:18 Paylaş Dün saat 12:18 Maşallah, hayırlı uğurlu olsun. 10 numara. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Dün saat 13:08 Paylaş Dün saat 13:08 Çağrı Alaf yazdı: Çok güzel, sadece jantları beğenemedim. Bu tasarımları çok fazla kullanır oldular bir şeye de benzemiyor. Nereye gitti eski çift renk gümüş - piyano black jantlarımız? Çoğu markada kapak şeklinde bir tasarım var. Sanırım çizilme vs olursa kapağı değiştirmek diğer standart jantın tornası, boyası vs den uyguna geliyor diye yapıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban Dün saat 14:33 Yazar Paylaş Dün saat 14:33 Mertol Kip yazdı: Bende seni Kazasız cezasız kullanın. Hayırlı olsun. Tekrar bakınca bir tuhaf olmuş harbiden anlamsız harfler silsilesi neyse kötü bir anlamı yok endişe etmeyin😀 Çağrı Alaf yazdı: Çok güzel, sadece jantları beğenemedim. Bu tasarımları çok fazla kullanır oldular bir şeye de benzemiyor. Nereye gitti eski çift renk gümüş - piyano black jantlarımız? Galiba sürtünmeyle alakalı bu tasarımlar elektrikli araçlarda özellikle dikkatimi çekiyor benim de 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 14:54 Paylaş Dün saat 14:54 Alparslan Coban yazdı: Tekrar bakınca bir tuhaf olmuş harbiden anlamsız harfler silsilesi neyse kötü bir anlamı yok endişe etmeyin😀 Doğan SLX AK 1.6 16V ile kapışır 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Epey bir sure J12 kullandim, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin Arka yasam alani gayet iyiydi; ozellikle kumanda ergonomisi konusunda Tiguan sonrasi cok ariyorum kendisini. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı uğurlu olsun 🧿 iç dikiz aynası çift açılımı bari 🤔 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Adnan Çakır yazdı: Hayırlı uğurlu olsun 🧿 iç dikiz aynası çift açılımı bari 🤔 Evet en azından o var Yorum bağlantısı
Recommended Posts