İçeriğe Yönlendir

Japonya’nın Katanası Qashqai

Alparslan Coban

Recommended Posts

Alparslan Coban

Herkese merhaba Kasım ayında 250 bin TL 0 faiz kampanyasıyla konusunu açmadığım bir Seat Arona almıştım Leondan geçiş yapmıştık. 6 ay 10 bin km kullandık.

Bir ay kadar önce de  tasarımını çok sevdiğim (samuray miğferlerinden ilham alınmış bir ön panjurla makyajlanmış) ama hiç kullanmadığım 2025  Qashqai ye geçiş yaptık 1.3 dig-t mild hybrid xtronic cvt design pack aslında n connecta ya da sky pack paketler daha mantıklı fakat borçlanarak aldığım için ekstra bir 150 bin çıkartamadım giriş paket olmasına rağmen oldukça dolu ama eksikliğini hissettiğim bir kaç özellik de var şimdilik fotolarla devam edeyim

IMG_8510.jpeg

IMG_8514.jpeg

IMG_8513.jpeg

IMG_8512.jpeg

IMG_8515.jpeg

IMG_8516.jpeg

IMG_8517.jpeg

IMG_8520.jpeg

48e16281-a0df-4d81-80b7-d3062973c966.jpeg

• Beğen 21
Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin. Arka koltuklarda yaşam alanı nasıl? Kayınçom sıfır mild hybrit 3008 aldı ama arka kısım bana dar geldi. Özellikle FC5 kasa Civic arkası ile kıyaslayınca çok tatmin etmedi beni. Bunda durum nedir merak ettim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

Araçta dokunmatik iç aydınlatma, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kablosuz şarj stantı var ama otomatik kararan iç dikiz aynası yok, yan aynalarda rezistans yok buğu yağmur sıkıntı. Geri görüş kamerası var ön park sensörü yok elektrikli bel desteği ayarı var, iç ambiyans aydınlatma yok tabi hepsi olsun diyorsan bir üst pakete bakmak lazım ama daha kolay ve ucuz donanımlardan kaçmışlar o garibime gitti özellikle otomatik kararan iç dikiz aynası olmayışı hayal kırıklığı hatta şaşırdığım adaptif uzun far asistanı var genelde vag grubu kullandım bu özellikleri başlangıç paketlere koymazlar ama torpido soğutma yok. Güvenlik malumunuz yeni araçların hepsinde şerit takip, tabela okuma, çarpışma önleyici vs standart sanıyorum onlar mevcut. Elektikli bagaj  ,daha büyük jantlar ,cam tavan ve hafızalı koltuk vs bunlar üst paketlerde var onu zaten bu araçta beklemiyoruz. Genel olarak dolu bir başlangıç paketi olduğunu söyleyebilirim

Emrah Altun yazdı:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız binin. Arka koltuklarda yaşam alanı nasıl? Kayınçom sıfır mild hybrit 3008 aldı ama arka kısım bana dar geldi. Özellikle FC5 kasa Civic arkası ile kıyaslayınca çok tatmin etmedi beni. Bunda durum nedir merak ettim.

Teşekkür ediyorum. Compact suv olarak geçiyor qashqai ama içerdeki yaşam alanı oldukça geniş. Araçları birebir kıyaslamak lazım yine de bazen ölçüler farklı söylese de içerdeki tasarım daha geniş ya da dar hissettiriyor

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
(düzenlendi)

Hayırlı olsun güle güle kullanın. :nazar:

tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Alparslan Coban yazdı:

1.3 dig-t mild hybrid xtronic cvt design pack

Bende seni :)

Kazasız cezasız kullanın. Hayırlı olsun. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Hayırlı uğurlu olsun kazasız binin inşAllah hayalet gösterge olsaydı dedirtebilir sanıyorum :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Çok güzel, sadece jantları beğenemedim. Bu tasarımları çok fazla kullanır oldular bir şeye de benzemiyor. Nereye gitti eski çift renk gümüş - piyano black jantlarımız? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağrı Alaf yazdı:

Çok güzel, sadece jantları beğenemedim. Bu tasarımları çok fazla kullanır oldular bir şeye de benzemiyor. Nereye gitti eski çift renk gümüş - piyano black jantlarımız? 

Çoğu markada kapak şeklinde bir tasarım var. Sanırım çizilme vs olursa kapağı değiştirmek diğer standart jantın tornası, boyası vs den uyguna geliyor diye yapıyorlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban
Mertol Kip yazdı:

Bende seni :)

Kazasız cezasız kullanın. Hayırlı olsun. 

Tekrar bakınca bir tuhaf olmuş harbiden anlamsız harfler silsilesi neyse kötü bir anlamı yok endişe etmeyin😀

Çağrı Alaf yazdı:

Galiba sürtünmeyle alakalı bu tasarımlar elektrikli araçlarda özellikle dikkatimi çekiyor benim de 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Alparslan Coban yazdı:

Tekrar bakınca bir tuhaf olmuş harbiden anlamsız harfler silsilesi neyse kötü bir anlamı yok endişe etmeyin😀

Doğan SLX AK 1.6 16V ile kapışır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Epey bir sure J12 kullandim, guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla kullanin :nazar:

Arka yasam alani gayet iyiydi; ozellikle kumanda ergonomisi konusunda Tiguan sonrasi cok ariyorum kendisini.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Hayırlı uğurlu olsun 🧿 iç dikiz aynası çift açılımı bari 🤔

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban
Adnan Çakır yazdı:

Hayırlı uğurlu olsun 🧿 iç dikiz aynası çift açılımı bari 🤔

Evet en azından o var

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...