H.Cenk Bayrakçı Perşembe 22:43 Paylaş Perşembe 22:43 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban Dün saat 09:54 Yazar Paylaş Dün saat 09:54 Herkese teşekkür ederim bayramınız mübarek olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 13:31 Paylaş Dün saat 13:31 Hayırlı olsun, 1.33 tce iyidir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Alpaslan hayırlı olsun. 2023 skypack 4x4 olanını kullanıyorum. Ön park sensörüm yok diye üzülme olanı da düzgün çalışmıyor. Kol dayamanın içi arka hava çıkışına giden hava ile yeterince soğuyor. Tabi ki tam bir soğutma olmaması saçma. Daha bugün lafını ettim. Ah C5 im dedim. Onun torpido soğutmalı idi. Araç içi oldukça kullanışlı, her şey kolay kontrol ediliyor. Çoğu şeyin düğmesi var. Ekrana gizleyip kolaya kaçmamışlar. Bagajı C5 ten sonra küçük geliyor bana. Ah C5’im diyorum bazen. Benim bagaj bağımsız süspansiyon sebebiyle seninkinden küçük. Yol tutuşu çok iyi. Çekişi gücü çok iyi. Yakışıklı. Seviyorum galiba ben Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Özet: ah cebeşim..... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: Özet: ah cebeşim..... Haklısın. Çok belli etmişim. 😂 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts