Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Bu şekilde kazalar azalıyormuş. İsviçreli bilim adamları diyor. yakın zamanda zorunlu uygulama başlayabilir 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Önce mantığını anlamadım bunun. Ne saçma dedim. Gidiş geliş yolda karşıdan gelen aracın fren yaptığını görüp , acaba yoluma çıkar mı endişesini aşmak için düşünülmüş. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Önce cam filimlerini kaldırsınlar da adam içerde uyuyor mu onu görelim 4 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Önce cam filimlerini kaldırsınlar da adam içerde uyuyor mu onu görelim bende %77 ışık geçirgenli film var. ön camda uygun mu? isviçre'de %70 altı yasakmış galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 saat önce Paylaş 20 saat önce bu sistem yaya ile karşılıklı ok leşmede ile yarar. Durup durmayacağını çok geç anlıyoruz aracın erken anlasak hamlemizi ona göre ayarlarız Tansu Kalafatoğlu yazdı: bende %77 ışık geçirgenli film var. ön camda uygun mu? isviçre'de %70 altı yasakmış galiba Ön camda saydam bile yasak Ön cam dediğin ön yan mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: bu sistem yaya ile karşılıklı ok leşmede ile yarar. Durup durmayacağını çok geç anlıyoruz aracın erken anlasak hamlemizi ona göre ayarlarız Ön camda saydam bile yasak Ön cam dediğin ön yan mı? siz yazmışsınız forumda. ingiltere hıollanda fransa isviçre falan bunlarda %70-75 ışık geçirgenliği varsa yasal sınırlar içinde kabul ediliyor. ben eskiden cam filmine karşıydım ama taktırdıktan sonra yazın arabanın iç hava konforu çok değişti. eskiden klima soğuk üflerken bir yandan güneş vururdu ve terlerdim. terliyken klima da vurunca hasta olurdum. şimdi klima hem daha az çalışıyor hem güneşten terlemiyorum. Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Almanyada polisler minik bir aletle cam filminin geçirgenliğini ölçüyor, koyulukta kime göre neye göre keyfiliğinin önüne ancak bu şekilde geçilebilir. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: siz yazmışsınız forumda. ingiltere hıollanda fransa isviçre falan bunlarda %70-75 ışık geçirgenliği varsa yasal sınırlar içinde kabul ediliyor. ben eskiden cam filmine karşıydım ama taktırdıktan sonra yazın arabanın iç hava konforu çok değişti. eskiden klima soğuk üflerken bir yandan güneş vururdu ve terlerdim. terliyken klima da vurunca hasta olurdum. şimdi klima hem daha az çalışıyor hem güneşten terlemiyorum. Ölmekten öldürmektense biraz bronzlaşırım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ölmekten öldürmektense biraz bronzlaşırım mercedesin vw'nin renkli camları da bence bu şekilde. %70-80 geçirgenliği vardır muhtemelen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: mercedesin vw'nin renkli camları da bence bu şekilde. %70-80 geçirgenliği vardır muhtemelen filim %0 bile olsa önde farklı nedenlerle yasak. ışığı farklı kırıyor. Atermik cam takar üretici o problem yapmaz. Yanlarda %70 geçirgen filim olabilir tabi. Almanyada neyse burada da o olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 saat önce Paylaş 18 saat önce bazı yeni arabalar yolda geçen dikkat ettim 4 lüsünü yakıyor . otomatiğe mi bağladılar o konuyu sert frende 3 4 sefer chery tigo 8 yaktı 1 seferde tesla yaktı . akıcı 100 120 gidilip ara ara fren yapılan bir trafikti afyon civarı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Gök yazdı: bazı yeni arabalar yolda geçen dikkat ettim 4 lüsünü yakıyor . otomatiğe mi bağladılar o konuyu sert frende 3 4 sefer chery tigo 8 yaktı 1 seferde tesla yaktı . akıcı 100 120 gidilip ara ara fren yapılan bir trafikti afyon civarı sert frende 4 lü yakmak benim focusta bile vardı zamanında şimdiki farklı kendine tehlike görünce yakıyormuş. çok yakın takip edersen seni uyarmak için. geçen toplantıda yeni alınmış bir çinliyi biraz yakın takip edince bana gelme demişti. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Gök yazdı: bazı yeni arabalar yolda geçen dikkat ettim 4 lüsünü yakıyor . otomatiğe mi bağladılar o konuyu sert frende 3 4 sefer chery tigo 8 yaktı 1 seferde tesla yaktı . akıcı 100 120 gidilip ara ara fren yapılan bir trafikti afyon civarı Demekki dikkatsiz veya agresif kullanıyorsun. Kontrolsüz yaklaştığında otomatik yakıyor onlar.. O yavaşlar ama sen hiç yavaşlamazsan, takip mesafen de olması gerekenden yakınsa yakıyorlar.. Ben trollüyorum bazen. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kontrolsüz yaklaştığında otomatik yakıyor onlar.. Bir yerlerde yazmıştım bence çok tehlikeli, önünüzdeki adam bir anda 4'lü yaktı ne düşünürsünüz ; (Sürücü kontrollü açılıp kapatılan bir özellik)miş. Konu öne konulacak olan yeşil ışık ya açık,koyu, çimen rengi,haki seçenek çok bence kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun. 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: bu sistem yaya ile karşılıklı ok leşmede ile yarar. Durup durmayacağını çok geç anlıyoruz aracın erken anlasak hamlemizi ona göre ayarlarız bizde son anda çeker ayağını adam, zaten pedala dokunur ışığı yakacak kadar, şaka yaptım der sonra 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ölmekten öldürmektense biraz bronzlaşırım Uv filtreli zaten markalı camlar Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: bende %77 ışık geçirgenli film var. ön camda uygun mu? isviçre'de %70 altı yasakmış galiba Hepisinde yasak aslında ama İsviçre aşırı kuralcı, vatandaş şikayet eder yine yazarlar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Demekki dikkatsiz veya agresif kullanıyorsun. Kontrolsüz yaklaştığında otomatik yakıyor onlar.. O yavaşlar ama sen hiç yavaşlamazsan, takip mesafen de olması gerekenden yakınsa yakıyorlar.. Ben trollüyorum bazen. ben tesla görünce direkt atlıyorum yola, bazen tesla geçerken de gıcıklığına yavaş yavaş geçiyorum mesela... kıskançlıktanmıdır nedir. neyse anlarız yakında. aptal arabanın gözünü seveyim. ne direksiynu benim yerime çevirir nede fren yapar. dün eqc de yine aynısı oldu zart diye tutup şeridin içine soktu sonrada fren yaptı. ne kadar gereksiz şeyler. ortalama altı şöför özellikleri tamamen. Adnan Çakır yazdı: Bir yerlerde yazmıştım bence çok tehlikeli, önünüzdeki adam bir anda 4'lü yaktı ne düşünürsünüz ; (Sürücü kontrollü açılıp kapatılan bir özellik)miş. Konu öne konulacak olan yeşil ışık ya açık,koyu, çimen rengi,haki seçenek çok bence kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun. üzerindede tuğra stickeri filan olsun sağlıklı orman koşusu yanı mangal pikniğinde yakarız. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Demekki dikkatsiz veya agresif kullanıyorsun. Kontrolsüz yaklaştığında otomatik yakıyor onlar.. O yavaşlar ama sen hiç yavaşlamazsan, takip mesafen de olması gerekenden yakınsa yakıyorlar.. Ben trollüyorum bazen. hep 115 flan gittik yahu trafik birbirine yakın aktığında oldu banamı dörtlü yakıodu o yani haha süper özellikmiş arkadan gelene araba akıllı ol diyor özetle çok beğendim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Gök yazdı: hep 115 flan gittik yahu trafik birbirine yakın aktığında oldu banamı dörtlü yakıodu o yani haha süper özellikmiş arkadan gelene araba akıllı ol diyor özetle çok beğendim Evet sadece arkayı yakıyor.. Sana yakıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Doğan Arşiray yazdı: Uv filtreli zaten markalı camlar Milletin derdi UV değil IR. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Milletin derdi UV değil IR. Kontrolu ir candir. Sirf bunun icin led li goz bandi aldim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Şimdi bunun mantığı ne? Frene basınca yeşil yanıyor tamam. Ona göre karşıdan gelen de mi duracak? Uygulamalı video var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts