Mehmet Göktürk 23 saat önce Paylaş 23 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Şimdi bunun mantığı ne? Frene basınca yeşil yanıyor tamam. Ona göre karşıdan gelen de mi duracak? Uygulamalı video var mı? Elle geç yapıyorsun ya ona gerek kalmıyor "negotiation" yapılmış oluyor. Denizde mesela manevraa kriter yaptığın şeyi ani yapıp diğer tarafın senin manevranı anlamasını sağlayacak şekilde yapmaktır. Mesela yön değiştirdin şak diye yapmalısın ki diğer taraf anlasın.. onun gibi birşey.. niyeti anlatıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Gök yazdı: 3 4 sefer chery tigo 8 Ben onlarla çok oynardım bir ara dibine kadar girip son anda fren vs 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Cem Işık yazdı: Almanyada polisler minik bir aletle cam filminin geçirgenliğini ölçüyor, koyulukta kime göre neye göre keyfiliğinin önüne ancak bu şekilde geçilebilir. Cem aynı ölçme sisteminden Gürcistan da kullanıyor. Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Ben onlarla çok oynardım bir ara dibine kadar girip son anda fren vs Chery almayalım 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben eskiden cam filmine karşıydım ama taktırdıktan sonra yazın arabanın iç hava konforu çok değişti. DÜşüm bir gün tdci almışsın sonra bir de yazılım yaptırmışsın.... daha kiprit görsen bakmazsın yüzüne... 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: DÜşüm bir gün tdci almışsın sonra bir de yazılım yaptırmışsın.... daha kiprit görsen bakmazsın yüzüne... Mtv ötv değişsin. 2.0 hibrit gelsin. Cızzz chery dörtlü flaşör işinin suyunu çıkarmış. Donanım diye sattığı için en ufak frende yakıyor. Müşteri görsün ayağına Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ben tesla görünce direkt atlıyorum yola, bazen tesla geçerken de gıcıklığına yavaş yavaş geçiyorum mesela... kıskançlıktanmıdır nedir. neyse anlarız yakında. İstediğimde çarpayım diye bir mod üzerinde çalışıyorum, her Tesla'nın önüne atlamamak lazım yine de. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mtv ötv değişsin. 2.0 hibrit gelsin. Cızzz chery dörtlü flaşör işinin suyunu çıkarmış. Donanım diye sattığı için en ufak frende yakıyor. Müşteri görsün ayağına Çağlar Bayur yazdı: DÜşüm bir gün tdci almışsın sonra bir de yazılım yaptırmışsın.... daha kiprit görsen bakmazsın yüzüne... Düşünemedi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Önce cam filimlerini kaldırsınlar da adam içerde uyuyor mu onu görelim Geçen kavşaktan sola döneceğim, bekliyoruz araba bitsin, sağıma biri geldi düz devam edecek, cam filminden yolu göremiyorum. Biraz ileri gittim o da geliyor, görüşüm sıfır. Hay senin filmine dedim içimden. 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 15 saat önce Paylaş 15 saat önce fren asistanı koyduktan sonra kazalar zaten azalacak ben bunu pek faydalı bulamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Mehmet Cihat yazdı: fren asistanı koyduktan sonra kazalar zaten azalacak ben bunu pek faydalı bulamadım fren asistanı nedir? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: fren asistanı nedir? benim uşak gibi. ben gaza basıyorum durmak illa lazımsa uşak frene basıyor 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts