Çağlar Bayur Çarşamba 21:01 Paylaş Çarşamba 21:01 İlkay Başaran yazdı: Benim iq 50 çıkmasa bari yemekten önce mi sonra mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 21:22 Paylaş Çarşamba 21:22 Çağlar Bayur yazdı: yemekten önce mi sonra mı Yokuş aşağı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 21:25 Paylaş Çarşamba 21:25 İlkay Başaran yazdı: Yokuş aşağı lobi ne tarafta ? çay var mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 21:26 Paylaş Çarşamba 21:26 Çağlar Bayur yazdı: lobi ne tarafta ? çay var mı Ne çayı ya, pine colado var. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Dün saat 04:23 Paylaş Dün saat 04:23 Popülist bir gündem gibi geldi bana bu. Aslı cidden var mı? Türkiye'de hiçbir şey beni şaşırtmaz oldu çünkü. Yani olur mu olur. Tam bilemedim, çok akılsız birisi de şahane araba sürebilir. Motor fonksiyonu ile zekanın alakasını kuramadım. Amaç kurallara uymak için vazgeçilmesi gereken içgüdüselliğin zeka ile ters orantılı oluşu ise mantıklı. Bunu devlet erkanı düşünmüş müdür? Sanmam. Ehliyet elden gidecek korkusuyla gördüğünüz gibi ayak üstü bi ton süslü cümle kurdum. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 04:53 Paylaş Dün saat 04:53 İlkay Başaran yazdı: Yokuş aşağı Motor sicakken olursa sıkıntı. Soğukken sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Dün saat 06:09 Paylaş Dün saat 06:09 30 milyon ceset torbası projemden sonraki proje olan dayak mangaları bu işi çözecektir. Eğer beni iktidara getirirseniz dayak mangaları olacak. Bu tip (trafik magandası) durumlarda adamı indirip it döver gibi bağırta bağırta yolun ortasında dövüp bırakacaklar. Çünkü neydi? Dayak bir iletişim şeklidir bağzı insanlar bu dili biliyor. Ana dilde talep edilen ve benim vereceğim tek dil hakkı bu olacaktır. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Dün saat 07:06 Paylaş Dün saat 07:06 Hız tüneli uygulaması olan yeri hala öğrenemeyen giriş kamerasını görünce frene asılan sürücüler hemen teste tabi tutulsun Belki başka şeylere de örnek olur. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 07:25 Paylaş Dün saat 07:25 Selçuk Keleş yazdı: Hız tüneli uygulaması olan yeri hala öğrenemeyen giriş kamerasını görünce frene asılan sürücüler hemen teste tabi tutulsun Belki başka şeylere de örnek olur. Otoyol başlangıcındaki yol üstü kameralarda da hızını 60'a düşürenler teste tabi tutulsun.. Ataşehirin oralardaki otoyol başlangıcındaki kameraları görenler 60 a kadar düşüyor ve trafiği yavaşlatıyor.. 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: 30 milyon ceset torbası projemden sonraki proje olan dayak mangaları bu işi çözecektir. Eğer beni iktidara getirirseniz dayak mangaları olacak. Bu tip (trafik magandası) durumlarda adamı indirip it döver gibi bağırta bağırta yolun ortasında dövüp bırakacaklar. Çünkü neydi? Dayak bir iletişim şeklidir bağzı insanlar bu dili biliyor. Ana dilde talep edilen ve benim vereceğim tek dil hakkı bu olacaktır. özel manga arabası filan olacak böyle farklı renkte. yada harika death metal grubu adı olur. "dayak manga" veriyor sopayı şuursuz trafik ihlalcilerine klibinde filan, mis. Çağlar Bayur yazdı: lobi ne tarafta ? çay var mı senatodaki yunan lobisi gibi mi? uzo var. İlkay Başaran yazdı: Yokuş aşağı gözler kapalı olursa <50 çıkar zaten. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Ülkenin yarısı ehliyet alamaz Şaka bir yana Ehliyet almak için lise eğitimi isteniyor ama .... Çok acı. 18 saat önce tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi Sorun oluşturma ihtimali olan bir yeri düzelttim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Doğan Arşiray yazdı: özel manga arabası filan olacak böyle farklı renkte. yada harika death metal grubu adı olur. "dayak manga" veriyor sopayı şuursuz trafik ihlalcilerine klibinde filan, mis. senatodaki yunan lobisi gibi mi? uzo var. gözler kapalı olursa <50 çıkar zaten. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts