Mustafa Kalender Dün saat 13:05 Paylaş Dün saat 13:05 selamlar, Bir ay önce E93 kasa 3.20i satın aldım, 90 bin km de. Aracın düşük kmli olmasına güvenip aracı görmeye gittim yaşı gereği yıpranmalar hariç araç ısındıktan sonra duman atması vardı, sahibi ateşleme ile ilgili bir problem 3000 km de 1LT yağ eksiltiyor dedi. Ekspertize götürdüğümüzde geniş kapsamlı bir paket seçtik dumana kendileride baktılar ama ağır bir şey yok dediler. Contalar sağlam üfleme vs yok dedi. Buna güvenerek aracı satın almış durumunda oldum. Sonrasına genel bir bakım için gittiğimde ustamız ya külbütör kapağından hava ile birlikte motora temas ediyor dedi ya da segman daralması var dedi. Külbütör ü değiştil tüm kaçaklar vs bakımı yapıldı. Yaklaşık 300km yol yaptım hala araç ısınınca güzel bir duman atıyor N46 ile tecrübesi, deneyimi, ustası olan birileri yardımcı olursa çok sevinirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:22 Paylaş Dün saat 13:22 Mustafa Kalender yazdı: , 90 bin km de üst kapak zamanı gelmiş gibi. yağlı /yağsız kompresyon testi yapılır, segman mı süpab mı anlaşılır, Mustafa Kalender yazdı: geniş kapsamlı bir paket seçtik bu pakette kompresyon testi yok ise kapsam genel değildir, rakamı çok olabilir o teknik değil zaten. Mustafa Kalender yazdı: Contalar sağlam üfleme vs yok dedi. vesile ile contadan dolayı duman atmaz bir motör. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Kalender 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: üst kapak zamanı gelmiş gibi. yağlı /yağsız kompresyon testi yapılır, segman mı süpab mı anlaşılır, bu pakette kompresyon testi yok ise kapsam genel değildir, rakamı çok olabilir o teknik değil zaten. vesile ile contadan dolayı duman atmaz bir motör. abi en niyahetinde motor açılıp kontrol edilmesi lazım deseler, ya ona göre pazarlığımı yaparım, ya da almam aracı zaten. bobinle bujileri kontrol ettirin dedi, su kaçakları vardı ufak bunlarda yapabilir dedi. bundan sonra expert e gidecegime 2 katını verip ustaya götürürüm yine de daha iyi. Çağlar abi bir kaç forumdada okumuştum, bir arkadaş da geçen yardımcı oldu, siklon valfide bu duruma yol açabiliyormuş, bununla ilgili bir bilgin var mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Kalender 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) bilgilerinizi bekliyorum abiler 12 saat önce tarihinde Mustafa Kalender tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mustafa Kalender yazdı: siklon valfide duymadım spesifik olarak bu motoru tezgahta görmedim. lakin yağ yakmayan udm azdır ya da zaten revizyon görmüştür derler. yeni 60 bin km de tezgaha yatana rastladık Yorum bağlantısı
Recommended Posts