İçeriğe Yönlendir

iPhone 16E

Metin Akbal

Recommended Posts

Metin Akbal

Küçük hafif telefon istiyorum artık. Güncel olsun uygun olsun deyince karşıma bu çıktı. Yorumlar nedir?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

biraz yutub gezince, pek F/P cihazı değil gibi

Öneri? 40 bin civarı.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

biraz yutub gezince, pek F/P cihazı değil gibi

android olmayacak ama 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

Öneri? 40 bin civarı.

hiç öle pahalı şeylere bakmadım ben :mangal: alacak zamanım gelince ucuzdan zamnzunk yapıştıracağım ama 

Mehmet Göktürk yazdı:

android olmayacak ama 

f/p olmayacak yani

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

hiç öle pahalı şeylere bakmadım ben :mangal: alacak zamanım gelince ucuzdan zamnzunk yapıştıracağım ama 

f/p olmayacak yani

Abi küçük Samsung 50 bin Xiaomi büyük kalıyor küçük telefonu yok diğerleri de güven vermiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

f/p olmayacak yani

android in f/p olduğuna ben inanmıyorum. 

• Beğen 2
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Metin Akbal yazdı:

büyük kalıyor

şu an ki piyasanın en büyük sıkıntısı, tepsi gibi cihazlara mahkum olduk 

Mehmet Göktürk yazdı:

android in f/p olduğuna ben inanmıyorum. 

50 bin paranın 15 i ile cihaz alırım (50 binlik olandan aman man kötü olmaz) kalan 35 i yatırıma koyarım... nakit hiç sevmem , fon da olur YTD,okullar çoook pahalı kaynak lazım 

benim bakış açımdan f/p :mangal: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
(düzenlendi)

40bin lira para ver ama tek kamerasi olsun. en basitinden karanlikta dogru duzgun foto cekeme... 60hz ekrani hic soylemiyorum bile

tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

f tamam da p olmayacak. 

p yi fondan gelenle dengeleriz hocam, 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Küçük pil demek erken paydos demek. İnternet, konum sürekli kapalı olacak ve ekranı günde 2 saat açık kalacaksa 16e alınır. Yoksa çöp. Ha şimdiden diyeyim, her türlü çöp :) 

5-6 yıl güncelleme sunan samsung telefonlar var. A36 veya A56 tam f/p telefonları. A56 işlemci daha iyi. optik sabitleme de var. 

haa ekran büyük gelirse s24 de bakılabilir bi tık küçük. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru

Samsung s24. Kücük amiral gemisi.

36 bin civarlarina alinabiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Bence sıfır alacaksan bekle abi. Trump'ın üretimleri Amerika'ya çekme girişimleri fos çıktı. Fiyatlar aynı kalacak. Yeni gelecek modelde iPhone 17'i alırsın. 16E'ye ek olarak 120 Hz ekran, daha büyük batarya ve A19 çip ile gelecek. Yani şuanki Pro serilerinden daha iyi performans ortaya koyacak. 17 ya da 17 Air uygun fiyatlı gelecek söylentisi var. Hatta bu yüzden bu sene 2 model yerine 3 model geliyor. 

Haricen eğer 120Hz ekran senin için önemli değil ise gayet alınabilir. İçindeki C1 modem çipi rüştünü ispatladı. Qualcomm'lara göre çok daha az enerji harcıyor. (Daha az süratlere çıkarak.)

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Küçük pil demek erken paydos demek. İnternet, konum sürekli kapalı olacak ve ekranı günde 2 saat açık kalacaksa 16e alınır. Yoksa çöp. Ha şimdiden diyeyim, her türlü çöp :) 

16E, şarj konusunda 16 Pro Max'den eser miktarda daha iyi. O telefon ile düşünülecek son şey şarj olur. Cihaz 4000mAh pil ile geliyor. Bu sene Apple satışlarını tek başına sırtlayıp kurtardı yine artıya geçti hasılatlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Çağlar Bayur yazdı:

50 bin paranın 15 i ile cihaz alırım

İşte örnek alayım küçük olacak vivo reeder falan olmayacak :)

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Hocam Samsung A56 5G alabilirsiniz. Hem 5G, hemde 5-6 yıl Android güncellemesi alacak 20k civarlarında. Honor X9b 5G olabilir, 17k civarlarında. veya Realme bakabilirsiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Cihat Küçükay yazdı:

Hocam Samsung A56 5G alabilirsiniz. Hem 5G, hemde 5-6 yıl Android güncellemesi alacak 20k civarlarında. Honor X9b 5G olabilir, 17k civarlarında. veya Realme bakabilirsiniz.

Küçük istiyorum elimdeki Mi 10t Pro 6.67 inch :)

Çağrı Alaf yazdı:

Bence sıfır alacaksan bekle abi. Trump'ın üretimleri Amerika'ya çekme girişimleri fos çıktı. Fiyatlar aynı kalacak. Yeni gelecek modelde iPhone 17'i alırsın.

Belli bir tarih var mı bununla ilgili?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

16e alacağıma düz 15 alır geçerim eğer yapay zeka bağımlılığınız yok ise

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Özmen

Vivo X200 Pro Mini

Ama ülkemizde satışı yok maalesef :( 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf
Metin Akbal yazdı:

Küçük istiyorum elimdeki Mi 10t Pro 6.67 inch :)

Belli bir tarih var mı bununla ilgili?

Eylül ayının 3. Haftası. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Ali Gülmez yazdı:

16e alacağıma düz 15 alır geçerim eğer yapay zeka bağımlılığınız yok ise

+1

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Piyasadaki en alt model İphone 16 serisine 40 bin tl vermek. Cemiyete , jet sosyeteye üyede olursun yakında.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Son kullanıcı tarafındaki avantajları (kalite, destek, orjinal parça vs) düşünülürse ayfon iyi bir seçenek.

Ben kullanmaktan tiksiniyorum o ayrı. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...