Metin Akbal Dün saat 18:40 Paylaş Dün saat 18:40 Küçük hafif telefon istiyorum artık. Güncel olsun uygun olsun deyince karşıma bu çıktı. Yorumlar nedir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:06 Paylaş Dün saat 19:06 biraz yutub gezince, pek F/P cihazı değil gibi Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 19:35 Yazar Paylaş Dün saat 19:35 Çağlar Bayur yazdı: biraz yutub gezince, pek F/P cihazı değil gibi Öneri? 40 bin civarı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 19:39 Paylaş Dün saat 19:39 Çağlar Bayur yazdı: biraz yutub gezince, pek F/P cihazı değil gibi android olmayacak ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:48 Paylaş Dün saat 19:48 Metin Akbal yazdı: Öneri? 40 bin civarı. hiç öle pahalı şeylere bakmadım ben alacak zamanım gelince ucuzdan zamnzunk yapıştıracağım ama Mehmet Göktürk yazdı: android olmayacak ama f/p olmayacak yani 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 20:03 Yazar Paylaş Dün saat 20:03 Çağlar Bayur yazdı: hiç öle pahalı şeylere bakmadım ben alacak zamanım gelince ucuzdan zamnzunk yapıştıracağım ama f/p olmayacak yani Abi küçük Samsung 50 bin Xiaomi büyük kalıyor küçük telefonu yok diğerleri de güven vermiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 20:11 Paylaş Dün saat 20:11 Çağlar Bayur yazdı: hiç öle pahalı şeylere bakmadım ben alacak zamanım gelince ucuzdan zamnzunk yapıştıracağım ama f/p olmayacak yani android in f/p olduğuna ben inanmıyorum. 2 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:11 Paylaş Dün saat 20:11 Metin Akbal yazdı: büyük kalıyor şu an ki piyasanın en büyük sıkıntısı, tepsi gibi cihazlara mahkum olduk Mehmet Göktürk yazdı: android in f/p olduğuna ben inanmıyorum. 50 bin paranın 15 i ile cihaz alırım (50 binlik olandan aman man kötü olmaz) kalan 35 i yatırıma koyarım... nakit hiç sevmem , fon da olur YTD,okullar çoook pahalı kaynak lazım benim bakış açımdan f/p 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Dün saat 20:23 Paylaş Dün saat 20:23 (düzenlendi) 40bin lira para ver ama tek kamerasi olsun. en basitinden karanlikta dogru duzgun foto cekeme... 60hz ekrani hic soylemiyorum bile Dün saat 20:29 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:36 Paylaş Dün saat 20:36 Mehmet Göktürk yazdı: f tamam da p olmayacak. p yi fondan gelenle dengeleriz hocam, Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 21:05 Paylaş Dün saat 21:05 Küçük pil demek erken paydos demek. İnternet, konum sürekli kapalı olacak ve ekranı günde 2 saat açık kalacaksa 16e alınır. Yoksa çöp. Ha şimdiden diyeyim, her türlü çöp 5-6 yıl güncelleme sunan samsung telefonlar var. A36 veya A56 tam f/p telefonları. A56 işlemci daha iyi. optik sabitleme de var. haa ekran büyük gelirse s24 de bakılabilir bi tık küçük. 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru Dün saat 21:07 Paylaş Dün saat 21:07 Samsung s24. Kücük amiral gemisi. 36 bin civarlarina alinabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Bence sıfır alacaksan bekle abi. Trump'ın üretimleri Amerika'ya çekme girişimleri fos çıktı. Fiyatlar aynı kalacak. Yeni gelecek modelde iPhone 17'i alırsın. 16E'ye ek olarak 120 Hz ekran, daha büyük batarya ve A19 çip ile gelecek. Yani şuanki Pro serilerinden daha iyi performans ortaya koyacak. 17 ya da 17 Air uygun fiyatlı gelecek söylentisi var. Hatta bu yüzden bu sene 2 model yerine 3 model geliyor. Haricen eğer 120Hz ekran senin için önemli değil ise gayet alınabilir. İçindeki C1 modem çipi rüştünü ispatladı. Qualcomm'lara göre çok daha az enerji harcıyor. (Daha az süratlere çıkarak.) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Küçük pil demek erken paydos demek. İnternet, konum sürekli kapalı olacak ve ekranı günde 2 saat açık kalacaksa 16e alınır. Yoksa çöp. Ha şimdiden diyeyim, her türlü çöp 16E, şarj konusunda 16 Pro Max'den eser miktarda daha iyi. O telefon ile düşünülecek son şey şarj olur. Cihaz 4000mAh pil ile geliyor. Bu sene Apple satışlarını tek başına sırtlayıp kurtardı yine artıya geçti hasılatlar. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 50 bin paranın 15 i ile cihaz alırım İşte örnek alayım küçük olacak vivo reeder falan olmayacak Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Hocam Samsung A56 5G alabilirsiniz. Hem 5G, hemde 5-6 yıl Android güncellemesi alacak 20k civarlarında. Honor X9b 5G olabilir, 17k civarlarında. veya Realme bakabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Cihat Küçükay yazdı: Hocam Samsung A56 5G alabilirsiniz. Hem 5G, hemde 5-6 yıl Android güncellemesi alacak 20k civarlarında. Honor X9b 5G olabilir, 17k civarlarında. veya Realme bakabilirsiniz. Küçük istiyorum elimdeki Mi 10t Pro 6.67 inch Çağrı Alaf yazdı: Bence sıfır alacaksan bekle abi. Trump'ın üretimleri Amerika'ya çekme girişimleri fos çıktı. Fiyatlar aynı kalacak. Yeni gelecek modelde iPhone 17'i alırsın. Belli bir tarih var mı bununla ilgili? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 17 saat önce Paylaş 17 saat önce 16e alacağıma düz 15 alır geçerim eğer yapay zeka bağımlılığınız yok ise 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce düz 16 al geç başka telefonlara bakınca kafa karışıyor 2 Yorum bağlantısı
Serkan Özmen 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Vivo X200 Pro Mini Ama ülkemizde satışı yok maalesef 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Metin Akbal yazdı: Küçük istiyorum elimdeki Mi 10t Pro 6.67 inch Belli bir tarih var mı bununla ilgili? Eylül ayının 3. Haftası. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Gülmez yazdı: 16e alacağıma düz 15 alır geçerim eğer yapay zeka bağımlılığınız yok ise +1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Piyasadaki en alt model İphone 16 serisine 40 bin tl vermek. Cemiyete , jet sosyeteye üyede olursun yakında. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Son kullanıcı tarafındaki avantajları (kalite, destek, orjinal parça vs) düşünülürse ayfon iyi bir seçenek. Ben kullanmaktan tiksiniyorum o ayrı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts