İçeriğe Yönlendir

iPhone 16E

Metin Akbal

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

kardeş, s25 düz zamzung al geç,  al düzgün birşey, 8-10 sene arkana bakma, ayfon falanda değmez o paralara, hele dediğin 16e doğuştan ölü ve eskikılıklı kırpık model, ben hala huwey mate10 pro kullanıyorum, sıfır sıkıntı...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

poco x 7 prodaki ekranı gördükten sonra iphonun yüzüne bakılır mı bilmem. Baktıkça bakasın geliyor. Tavsiye değil tabi. İphone ile android farklı dünyalar. İphone istiyorsan iphone almalısın. İphone minilerde güzel. İphonu değiştirecek olursam minisini alacağım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

Piyasadaki en alt model İphone 16 serisine 40 bin tl vermek. Cemiyete , jet sosyeteye üyede olursun yakında.

Sen hangisine üyesin söyle de orada olayım kendimi gelistiririm ;)

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Fatih Sarıkaya yazdı:

poco x 7 prodaki ekranı gördükten sonra iphonun yüzüne bakılır mı bilmem. Baktıkça bakasın geliyor. Tavsiye değil tabi. İphone ile android farklı dünyalar. İphone istiyorsan iphone almalısın. İphone minilerde güzel. İphonu değiştirecek olursam minisini alacağım. 

Ekran yenileme hızı olarak dediysen şu an kullandığım Mi 10T Pro telefonun ekran yenileme hızı 144 Hz ve firmalar son 1 2 yıl da koyduklarını ben 5 yıldır kullanıyorum. Lakin bu telefonda da 16 milyon renk var.

Aslında iPhone değil amacım küçük ve güncel olsun deyince bu çıktı karşıma.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Sen hangisine üyesin söyle de orada olayım kendimi gelistiririm ;)

Ben daha yeni fakirlikten orta direğe level atladım. Borçlar bitince belki Tl Milyoneri olurum. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Selçuk Keleş yazdı:

Son kullanıcı tarafındaki avantajları (kalite, destek, orjinal parça vs) düşünülürse ayfon iyi bir seçenek.

Ben kullanmaktan tiksiniyorum o ayrı. :) 

Normalde bende istemiyorum. Misal bir telefona 90 100 bin verene saygı gösteririm ama ben vermem (şu an böyle düşünüyorum ileride ne olur bilemem tabi) İhtiyaca cevap versin güncel olsun küçük olsun uygun olsun.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Metin Akbal yazdı:

Normalde bende istemiyorum. Misal bir telefona 90 100 bin verene saygı gösteririm ama ben vermem (şu an böyle düşünüyorum ileride ne olur bilemem tabi) İhtiyaca cevap versin güncel olsun küçük olsun uygun olsun.

Küçük telefon yok artık, en küçüğü 6-7" arasında değişiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

küçük ekranlı cihaz piyasada oldukça kısıtlı maalesef. samsung s serisi, iphone, asus zenfone serisi ve google pixel serisi. başka da yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

6.7 androidden 6.1 iphone 16 ya geçtim ekran olarak memnunum

tek elle kullanım efsane

60 hz de alışınca rahatsız etmiyor eskiden çok eleştirmiştim apple ı boş yere yapmışım

iphone candır

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya
Metin Akbal yazdı:

Ekran yenileme hızı olarak dediysen şu an kullandığım Mi 10T Pro telefonun ekran yenileme hızı 144 Hz ve firmalar son 1 2 yıl da koyduklarını ben 5 yıldır kullanıyorum. Lakin bu telefonda da 16 milyon renk var.

Hayır onu kastetmiyorum. Görünürlük kastettiğim. Gözleri rahatsız etmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgür Güzen

Samsung S24 tercih edilebilir, hem fiyat olarak hem ekran boyutu olarak sizin kriterlerinize uyar. Teknik anlamda da 16E den üstündür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Metin Akbal yazdı:

çocuklarda S22 ve S23 ultra var normal s22 nin boyu kibar duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

16e yerine 15 Pro veya Pro Max almayi tercih ederdim. TR de aralarinda ne kadar fark var bilmiyorum ama 16e diger modellere gore pek eksik kalmis.

Bu arada iyi bir firsat bulunca 15 Pro Max ten 16 Pro Max e gectim. 150 euro fark odedim sadece. Fotograf tusu gereksiz gibi geldi. Aliskanliktan sanirim hala ekrandan aciyorum kamerayi. Tus uzerinden zoom yapmak zaten zor. Acelesi olmayan kullanabilir. Performans olarak cag atlamadi, biraz daha akici. Yeni diye mi bilmiyorum pil daha uzun gidiyor. 15 Pro nun pil sagligi %90 di 1.5 sene kullanim sonucunda. Kameranin daha iyi foto cektigini soyleyebilirim. Bu sebeple almisken Pro, eger batarya/sarj suresi onemli ise Max olmasina dikkat etmek lazim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Demir

oneplus 9pro kullanıyorum. alalı kaç yıl oldu, yeni teknoloji neler var bunda bulamadığım yeni ne çıktı hiç bir fikrim yok :)

120hz ekran hayvan gibi RAM ve hafıza var. ön kamerası cacık ama. bir de boyutu kötü, dar uzun biraz. 10bine almıştım diye hatırlıyorum. 

oğlana verdiğim iphone 11 pro vardı, hala kullanıyor. bence yeterli hala. 16e SE vb. alana kadar bir alt hatta 2 alt alın ama pro alın. 15 14pro gibi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Akbal yazdı:

Küçük hafif telefon istiyorum artık. Güncel olsun uygun olsun deyince karşıma bu çıktı. Yorumlar nedir?

ben bunu tesadüfen inceledim. bana gayet hoş geldi. ancak fiyatı çok daha uygun olmalıydı. bu fiyata çok iyi android telefonlar yada yenilenmiş iphonelar var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fırat Önal
Metin Akbal yazdı:

Küçük istiyorum elimdeki Mi 10t Pro 6.67 inch :)

6-8-12 iphone serilerini kullandım. Ara geçişlerde diğer işletim sistemi telefonlardan aldım. Her seferinde aldığım telefonu hep boyutundan hemde kullanımda çıkan reklamlardan ötürü eşime verdim. Bende büyük telefon sevmiyorum. İphone 6s benim için mükemmeldi. 12 de fena değil. Sizin yerinizde olsam istediğiniz fiyata yakın pro serisi alırım. Bazen 2. elde güzel fırsatlar çıkabiliyor. Eğer evde çocuk falan karıştırmıyorsa 5-6 sene çok rahat kullanırsınız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Erdem Doğan yazdı:

16e yerine 15 Pro veya Pro Max almayi tercih ederdim. TR de aralarinda ne kadar fark var bilmiyorum ama 16e diger modellere gore pek eksik kalmis.

Bu arada iyi bir firsat bulunca 15 Pro Max ten 16 Pro Max e gectim. 150 euro fark odedim sadece. Fotograf tusu gereksiz gibi geldi. Aliskanliktan sanirim hala ekrandan aciyorum kamerayi. Tus uzerinden zoom yapmak zaten zor. Acelesi olmayan kullanabilir. Performans olarak cag atlamadi, biraz daha akici. Yeni diye mi bilmiyorum pil daha uzun gidiyor. 15 Pro nun pil sagligi %90 di 1.5 sene kullanim sonucunda. Kameranin daha iyi foto cektigini soyleyebilirim. Bu sebeple almisken Pro, eger batarya/sarj suresi onemli ise Max olmasina dikkat etmek lazim.

Orda duzeniniz var ama 150 Euro fark burada vergi mergi derken 20 bin oluyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

işine yarayan tatminkar android yeter, hiç gerek yok büyük paralara, boşa harcanan para, git o parayı çatır çatır ye daha iyi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ünal

Ben aldım memnunum, tavsiye eder miyim ederim.

Boyut ideal tek elde çok rahat kullanılıyor.

Yalnız ben basit insanım, telefon ile ne oyun oynarım, ne fotoğrafçılık yaparım, sosyal medya bile kurulu değildir bende.

Sadece bankalar, edevlet, mhrs gibi şeyler kurulu.

Banada onu alacağına 13, 14 veya 15 al demişler di, güncel cihaz olsun diyerek 16e aldım.

Hatta 3 arkadaş aynı anda almıştık :D 

Redmi 12 den sonra ilaç gibi geldi redmi ye 1 yıl zor dayandım, uygulamalarında bu kadar çok reklam basan telefon var mı bilmiyorum, deli etti beni.

Redmi den önce yaklaşık 7 yıl gm9 pro kullanmıştım ondan çok memnundum, galiba pure android olmasından kaynaklı idi, onu referans alarak redmi almıştım ama yanılmışım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Osman Ünal yazdı:

Ben aldım memnunum, tavsiye eder miyim ederim.

Boyut ideal tek elde çok rahat kullanılıyor.

Yalnız ben basit insanım, telefon ile ne oyun oynarım, ne fotoğrafçılık yaparım, sosyal medya bile kurulu değildir bende.

Sadece bankalar, edevlet, mhrs gibi şeyler kurulu.

Banada onu alacağına 13, 14 veya 15 al demişler di, güncel cihaz olsun diyerek 16e aldım.

Hatta 3 arkadaş aynı anda almıştık :D 

Redmi 12 den sonra ilaç gibi geldi redmi ye 1 yıl zor dayandım, uygulamalarında bu kadar çok reklam basan telefon var mı bilmiyorum, deli etti beni.

Redmi den önce yaklaşık 7 yıl gm9 pro kullanmıştım ondan çok memnundum, galiba pure android olmasından kaynaklı idi, onu referans alarak redmi almıştım ama yanılmışım.

xiaomi ve reklam Allah belasını versin ya adamların kendi uygulaması ile bellek boşaltıyorum reklam çıkıyor ki tüm ayarlardan reklamları kısıtlamama rağmen

Zor dayandım xiaomi ye bir daha öldürseler almam

İphone dan dönsem dönsem samsung tan başkasını almam 

Xioami fanlarına sevgiler saygılar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Emre Sirkeci
  • Yeni Oluştur...