İçeriğe Yönlendir

iPhone 16E

Metin Akbal

Recommended Posts

Mertol Kip

Metin Akbal yazdı:

S25 için 54.000 TL demişti bana vatan bilgisayar bu telefon 39.000 iken sanırım ki o 256 GB olanı idi 120 sekizlik olan da 45.000 olsun ikisi arasında tercih yapmak durumunda kalınca fiyat performans 16’e daha avantajlı gelmişti.

54 le 39 arasinda cok fark var zaten. 45 ile 39 arasinda da cok fark var. 6 bin lira az para degil. Nerden baksan bir pazar+market harcamasi. Iki telefon arasindaki fark benim gobegime 2 haftalik fayda saglamayacagina gore vermem o farki :)

Hayirli olsun ben aldiginizi okumadan yazmistim. Gule gule kullanin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Metin Akbal yazdı:

10t pro telefonuma 5500 telefon bedeli ve kampanya dahilinde 5000 ek ödeme ile 10500 on teklif geldi 41500 e telefonu aldım. Elden satsam 5-6 bin edecekti. Sonra telefon ellerine ulaşınca 10000 olarak teklif revize edildi bende kirmadim adamları :) 5000 nakit hesaba yattı 5000 karta iade oldu.

Hanımın 11t ye 11700 teklif verdiler ona da 42400 e aldik. Telefon gelsin hanımın telefonu da yollayacağız.

Genel olarak memnun etti kamera güzel canlı şarjı boyutu ideal. İlk etapta karmaşık geliyor bakalım ileride diyecek miyiz iyiki İPhone aldık diye :)

easycep mi?

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Doğan Arşiray yazdı:

easycep mi?

Hepsi burada galiba GARANTİLİ TEKNOLOJİ İLETİŞİM HİZMETLERİ ile anlaşmalı. Para oradan yattı.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Doğan Arşiray yazdı:

Easycepi hepsipara ile odeyebiliyoruz artik. Easycep tir. 

Hepsipara gelmedi 5000 karta iade 5000 de hesabıma havale geldi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...