Tansu Kalafatoğlu Dün saat 15:56 Paylaş Dün saat 15:56 İngiliz düşünce kuruluşu T&E suv kaput yüksekliğiyle alakalı çalışma yapıyor. Ve görüş açısının azlığından dolayı artan kaza sayısıyla alakalı rapor çıkarıyor. Yakında kaput yüksekliklerine sınır gelebilir. Ya da belli bir sınırdan sonra yaya algılama sistemi tip onaydan geçerse donanım standart olmak zorunda kalabilir. https://www.forbes.com/sites/carltonreid/2025/06/11/eu-must-cap-suv-hood-heights-urges-report-crash-test-body-says-not-as-simple-as-that/ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:51 Paylaş Dün saat 16:51 evet aynısı pilli araçların düşük süratleri için de yapılmalı, ses yok , sıfır. sanal motor sesi şart 4 Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 17:57 Paylaş Dün saat 17:57 Günümüzde aerodinamizmin iyileştirilmesi sebebiyle görüş özellikleri iyi olan otomobil pek kalmadı zaten. A sütunu ve direkler eskiden sürücüye yakın ve incecikti. Önce pick up tarzı araçlarda koca koca tekerlek, yükseltme kitlerine bir standart getirsinler. Volvo bisiklet sürücülerinin ve yayaların araç tarafından fark edilmesini sağlayarak erken uyarı sistemini devreye sokacak özel bir boya üzerinde çalışmıştı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 18:07 Yazar Paylaş Dün saat 18:07 Çağlar Bayur yazdı: evet aynısı pilli araçların düşük süratleri için de yapılmalı, ses yok , sıfır. sanal motor sesi şart 7 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: evet aynısı pilli araçların düşük süratleri için de yapılmalı, ses yok , sıfır. sanal motor sesi şart sanal motor sesinde ferrari sesi flan eklenebilio olursa ortam şenlik yeri olur 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ali Gök yazdı: sanal motor sesinde ferrari sesi flan eklenebilio olursa ortam şenlik yeri olur i20n’de bol bol ses var galiba Yorum bağlantısı
Ali Gök 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: i20n’de bol bol ses var galiba hyundai i20 mi mi ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: evet aynısı pilli araçların düşük süratleri için de yapılmalı, ses yok , sıfır. sanal motor sesi şart ses çıkartması için 1.0 dizel bir motor pekala konabilir. Ali Gök yazdı: hyundai i20 mi mi ? N, i20 değil. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Koray Demir yazdı: Volvo bisiklet sürücülerinin ve yayaların araç tarafından fark edilmesini sağlayarak erken uyarı sistemini devreye sokacak özel bir boya üzerinde çalışmıştı. Ne gerek var ki? Yaya algılama bisiklet algılama za zu zaten artık arabalarda var. Benim 2022 Grandlandte de vardı şimdikinde de var. Kuga'da varmıydı hatırlamıyorum ama olsa illa uyarı verir dikkatimi çekerdi. Ali Gök yazdı: sanal motor sesinde ferrari sesi flan eklenebilio olursa ortam şenlik yeri olur Sövecek bir şey daha çıkar. Çağlar Bayur yazdı: evet aynısı pilli araçların düşük süratleri için de yapılmalı, ses yok , sıfır. sanal motor sesi şart Tarlanda dolaşmıyon Çağlar, yola çıkarken sağına soluna bakıver bi zahmet. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Yavaş gitsin vatandaş...yayalar da kurallara uysun bitti. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yavaş gitsin vatandaş...yayalar da kurallara uysun bitti. O zaten yavaş gitsin yaw. Onun exceptionı yok. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Qashqaide yay güvenliği üst düzeyde. Çarpmak istesem de çarpamam diye düşünüyorum.. Buna rağmen, A3'ün görüş açısı çok daha başarılı, Hem ön, hem arka görüşte A3 ile daha rahatım.. Bence Önce modifiyeli tank kadar yükseltilmiş Ranger'lar Mercedes kamyonetler bi men edilsin trafikten. Sensör varsa bile, yayayı görmez o yükseklikten. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Önce modifiyeli tank kadar yükseltilmiş Ranger'lar Mercedes kamyonetler bi men edilsin trafikten. Sensör varsa bile, yayayı görmez o yükseklikten. Herkes senin gibi bodur mu len 2 m adam her türlü görür 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mertol Kip yazdı: Herkes senin gibi bodur mu len 2 m adam her türlü görür O zaman kullanıcılara en az 1.90 boy standardı getirilsin Yorum bağlantısı
Mertol Kip 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: O zaman kullanıcılara en az 1.90 boy standardı getirilsin Amerikalılar "size does not matter "der hacı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce bu konuda @Sami Demirpaz 3.0 crdi için öne kamera koymuştu diye hatırlıyorum bence araçlara 360 kamera koymaları güzel bir fikir olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ses çıkartması için 1.0 dizel bir motor pekala konabilir. Lombarin motor ? Alıntı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce bu konuda en büyük sıkıntı - otopark çıkışı - kısa duraklama sonrası hareket - okul geçitlerinde veya çevresinde dur kalklı hareket - sokakta veya evin etrafında manevra bunlarla alakalı çok kaza gördük Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mertol Kip yazdı: yola çıkarken sağına soluna bakıver bi zahmet. yavru kediler çok telef oldu buralarda... ben zaten pilli görünce önüne atlıom zanadarank diye otomatik fren yapıo çok eğlenceli Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunlarla alakalı çok kaza gördük toplum henüz hazır değil Yorum bağlantısı
Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ben zaten pilli görünce önüne atlıom zanadarank diye otomatik fren yapıo çok eğlenceli Bence yapma. Her algoritmanin acigi vardir. Hele benim onume sakin atlama basarim gaza. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mertol Kip yazdı: Bence yapma. Her algoritmanin acigi vardir. Hele benim onume sakin atlama basarim gaza. acentanın bıyıkları beyazlar yeni boya iyidir severim ben , araba ile atlıom ya, 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: acentanın bıyıkları beyazlar yeni boya iyidir severim ben , araba ile atlıom ya, Genede yapma. 2250 kg bu alet. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mertol Kip yazdı: Genede yapma. 2250 kg bu alet. bişi olmaz ophel kg ından 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bişi olmaz ophel kg ından + ben. Hell mi yoksa heaven mi görürsün 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts