Tansu Kalafatoğlu 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bişi olmaz ophel kg ından 2250kg pamuk mu ağırdır 2250kg opel mi Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mertol Kip yazdı: Ne gerek var ki? Yaya algılama bisiklet algılama za zu zaten artık arabalarda var. Benim 2022 Grandlandte de vardı şimdikinde de var. Kuga'da varmıydı hatırlamıyorum ama olsa illa uyarı verir dikkatimi çekerdi. Gece yolculuklarında karanlık tarafları küçük nesneleri daha kolay algılıyor, mevcut sistemin handikapları ve kör noktası vs var. Adamlar geliştirme yapmış işte emeğe saygı. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Koray Demir yazdı: Gece yolculuklarında karanlık tarafları küçük nesneleri daha kolay algılıyor, mevcut sistemin handikapları ve kör noktası vs var. Adamlar geliştirme yapmış işte emeğe saygı. Benim bir önceki Grandlandte gece görüş vardı ve yayaları gayet güzel algılıyordu. Arabaların her tarafında kamera var artık. Boya ile falan uğraşacaklarına AI çözümlerini ucuzlatıp yaygınlaştırsınlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts