Fatih Keskin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Beyaz kompresörü ummadığım bi anda satınca BMW xdrive alma niyetiyle yola çıktım o olmayınca 3.20 bakmaya başladım ama ne hikmetse baktığım her araç geçmişinde büyük sıkıntılar yaşamış ve iyi bakılmamıştı kızım da bu ev e yıldızdan başka araç giremez deyince tekrar Mercedes bakmaya başladım ama makyajlı olsun istedim kompressör iniltisinden taviz verdim ama 7 ileri yakıtı diğerine nazaran oldukça düşük makyajlı kasayı aldım. Satışta Cem ve Çağlar abi olmasa muhtemelen almazdım 2 saat sürdü malum 21 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Tebrikler bulunup alınmış Bana da lazım bulamıyorum para cash 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle Güle Kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Başkanım beyaza göre bu renk daha yakışıyor bu kasalara. Maşallah güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Tebrikler bulunup alınmış Bana da lazım bulamıyorum para cash Satılan kasadan var w204 satlık Reklamdır 😂 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Maşallah 🧿 hayırlı olsun başkanım Farlar sümbül ,motor 🤔😉🥳 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Haydaa, konuyu açarken 201 bekliyordum. Arkadaki ami kimin? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Arabanın camurluğuna ayak sokarak sohbet etmenin verdiği keyif 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Keskin yazdı: Bu fotoyu göreli baya olmustu,çoktan satılmıştır.yenisi hayırlı olsun diyelim Bu arada menger..de güzel bi tane var satılık 83 binde temiz bi c180 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun Başkanım, maşallah güzelmiş bu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts