Fatih Keskin Dün saat 15:48 Paylaş Dün saat 15:48 Beyaz kompresörü ummadığım bi anda satınca BMW xdrive alma niyetiyle yola çıktım o olmayınca 3.20 bakmaya başladım ama ne hikmetse baktığım her araç geçmişinde büyük sıkıntılar yaşamış ve iyi bakılmamıştı kızım da bu ev e yıldızdan başka araç giremez deyince tekrar Mercedes bakmaya başladım ama makyajlı olsun istedim kompressör iniltisinden taviz verdim ama 7 ileri yakıtı diğerine nazaran oldukça düşük makyajlı kasayı aldım. Satışta Cem ve Çağlar abi olmasa muhtemelen almazdım 2 saat sürdü malum 33 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Dün saat 16:03 Paylaş Dün saat 16:03 Tebrikler bulunup alınmış Bana da lazım bulamıyorum para cash 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin Dün saat 16:13 Paylaş Dün saat 16:13 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 🙏🏻 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren Dün saat 16:26 Paylaş Dün saat 16:26 Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle Güle Kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 17:18 Paylaş Dün saat 17:18 Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Dün saat 17:49 Paylaş Dün saat 17:49 Başkanım beyaza göre bu renk daha yakışıyor bu kasalara. Maşallah güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 18:02 Paylaş Dün saat 18:02 Mustafa Tüfekçi yazdı: Tebrikler bulunup alınmış Bana da lazım bulamıyorum para cash Satılan kasadan var w204 satlık Reklamdır 😂 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 18:27 Paylaş Dün saat 18:27 Maşallah 🧿 hayırlı olsun başkanım Farlar sümbül ,motor 🤔😉🥳 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 18:43 Paylaş Dün saat 18:43 Haydaa, konuyu açarken 201 bekliyordum. Arkadaki ami kimin? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 18:48 Paylaş Dün saat 18:48 Arabanın camurluğuna ayak sokarak sohbet etmenin verdiği keyif 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Dün saat 19:20 Paylaş Dün saat 19:20 Fatih Keskin yazdı: Bu fotoyu göreli baya olmustu,çoktan satılmıştır.yenisi hayırlı olsun diyelim Bu arada menger..de güzel bi tane var satılık 83 binde temiz bi c180 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 20:11 Paylaş Dün saat 20:11 Hayırlı olsun Başkanım, maşallah güzelmiş bu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts